Horoszkóp

Szerelemhoroszkóp: A Bika párkapcsolatai

Induló sorozatunkban arra keresünk választ, hogy egyes jegyek szülöttei hogyan kapcsolódnak az azonos, illetve a többi jegy szülötteihez. Amennyiben Bika jegyű vagy, tehát április 21. és május 22. közt születtél, amikor a Nap látszólagosan a Bika csillagképben áll, olvasd el, miként alakulhatnak párkapcsolataid.

Bika és Kos

A BIKA párkapcsolatai

Nehéz, de vonzó kapcsolat – olyanok vagytok ketten, mint a tűz és a víz. Egy Kos mindig meglepetést okoz: merész, kiszámíthatatlan, állandóan valami őrültségbe rángat bele, amit gyakran – nagy megdöbbenésedre – még élvezel is. Ugyan fárasztónak tartod, hogy az életed ezentúl veszélyes kaland, sokszor meg is ijedsz, hogy elvesztetted a józan eszed (ami igaz is!), de az egész értékesebb számodra annál, mintsem hogy otthagyd.

Olvasd el ezt is!

Bika és Ikrek

A BIKA párkapcsolatai

Mozgalmas kapcsolat a tiétek. Egy Ikrek mellett soha nem érzed magad biztonságban – követhetetlennek tűnik, hogy társad mivel foglalkozik, honnan jön, hová megy, és miért nem ér haza időben a vacsorára. Nyughatatlannak és izgágának tartod, de ami a legjobban bosszant, hogy megbízhatatlan… Ha jót akarsz, semmiképpen ne bízd rá a villanyszámlát, és ne küldd szombaton piacra. 

Olvasd el ezt is!

Bika és Rák

A BIKA párkapcsolatai

Kellemes, érzelmes kapcsolat – egy Rák éppúgy vágyik a meleg, biztonságos otthonra, mint te. Szép családot alapíthattok: sok gyerek, nagy kert, kutyák, macskák, egerek. Büszke vagy társadra, csodálod kézügyességét, hiszen a legtöbb Rák kiváló ezermester. Talán egy dologban lehet nézeteltérés: hogy kié legyen a konyha, ugyanis főzni mindketten imádtok. 

Olvasd el ezt is!

Bika és Oroszlán

A BIKA párkapcsolatai

Erős, örömteli kapcsolat – az élet szeretete és élvezete köt össze titeket. Mindketten imádtok nagyokat enni, sütkérezni a napon, vagy délig lustálkodni az ágyban. Te boldogan főzőcskézel, ínyencségeket készítesz kedvesednek, hízelegsz neki, kiszolgálod, amivel egy Oroszlán igencsak elégedett – egy darabig. Azután elege lesz az édes kettesben eltöltött órákból. Felébred mindkettőtökben a hivatástudat, mentek a dolgotok után, hogy aztán újult erővel vessétek magatok egymásra.

Olvasd el ezt is!

Bika és Szűz

A BIKA párkapcsolatai

Zaklatott és unalmas kapcsolat: mindketten túl körültekintőek, megfontoltak vagytok. Igaz, hogy egy Szűz hűséges és ragaszkodó, szereti az otthonát, és kézben tartja a háztartást, de néhány dologgal határozottan az idegeidre megy: túl kényelmes és pedáns, zavar újságolvasás közben, és állandóan rád szól, hogy ne tedd föl a lábad a dohányzóasztalra. 

Olvasd el ezt is!

Bika és Mérleg

A BIKA párkapcsolatai

Szép, békés kapcsolat – egy Mérleg melegségre, szeretetre vágyik, nyugodtan dédelgetheted. Közös az érdeklődési körötök, hasonló szenvedélyeknek hódoltok, mindketten szeretitek a szépet, a művészeteket. Egy dologra kell csak számítanod: te két lábbal a földön jársz, míg társad egy romantikus álmodozó – úgyhogy, ha elmentek nyaralni, ő majd fényképezőgéppel rohangál, te pedig cipelheted a csomagokat.

Olvasd el ezt is!

Bika és Skorpió

A BIKA párkapcsolatai

Heves, szenvedélyes kapcsolat a tiétek. Drámai veszekedések és édes kibékülések váltogatják egymást, mert hol imádjátok, hol pokolba kívánjátok a másikat. Túlfűtött, erős érzelmek kötnek össze titeket, és hiába próbálsz a józan eszedre hagyatkozni, társad már rég elcsavarta a fejedet. Valljuk be: fülig szerelmes vagy, és ez nemcsak a szívedet, hanem a pénztárcádat is érzékenyen érinti, hisz egy-egy féltékenységi jelenet után mindig új tányérokat kell vásárolnod. 

Olvasd el ezt is!

Bika és Nyilas

A BIKA párkapcsolatai

Ellentmondásos kapcsolat, kevés örömöd telik benne. Egy Nyilas túl lelkes, túl fanatikus neked, és bár imponáló lehet, hogy milyen ambiciózus, művelt, de szónoklatai fárasztóak, gondolatmenete követhetetlen lehet a számodra, és ráadásul állandóan siet. Partnered nagy társasági életre vágyik, így választhatsz: vagy játszod a jó házigazdát, és magadban bosszankodsz, hogy mennyi pénzbe kerül az aznapi parti, vagy beletörődsz, hogy társaddal csak reggelente a fürdőszobában futsz össze – ha szerencséd van.

Olvasd el ezt is!

Bika és Bak

A BIKA párkapcsolatai

Kiegyensúlyozott kapcsolat a tiétek. Mindketten józan, nyugodt emberek vagytok, nem kell indulatos veszekedésektől, heves kiborulásoktól tartani. Egy Bak megfontolt és megbízható, amit te nagyra becsülsz, és az együttéléshez kiváló alapnak tartasz. Néha ugyan kicsit mozgalmasabb életre vágysz, szívesen szórakoznál, elmennél mulatni, vagy egy elegáns étterembe vacsorázni, társad azonban nem sokra tartja az efféle dolgokat. Marad a paprikás krumpli, a sör és a békés szunyókálás ebéd után. 

Olvasd el ezt is!

Bika és Vízöntő

A BIKA párkapcsolatai

Konfliktusokkal terhelt, de vonzó kapcsolat – lenyűgöznek a Vízöntő képességei, hódolattal és imádattal csüngsz rajta, ami társadnak nagyon imponál. Sok bennetek a hasonló vonás: a realitások emberei vagytok, nem szeretitek szórni a pénzt, és nagy a teherbírásotok. Te jóval lassúbb és körültekintőbb vagy partnerednél, amivel fel is ingerled őt. Tudomásul kell venni, kettőtök sebessége közt annyi a különbség, mintha egy roller versenyezne egy Porschéval. 

Olvasd el ezt is!

Bika és Halak

A BIKA párkapcsolatai

Az ideális kapcsolat. A Hal olyan társ, amilyenre mindig is vágytál: érzékeny, kedves és odaadó, felnéz rád és aláveti magát akaratodnak. Néha kicsit hisztis, ha túl merész dologra akarod rávenni, de előbb-utóbb szót fogad, mert hallgat rád, és bízik az erődben, ami módfelett hízelgő. Nagyon ragaszkodó, gyakran féltékeny, olyankor nagyjelenetet rendez, de egy-két kedves szóval lecsitíthatod, és újra szent a béke. 

Olvasd el ezt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top