Horoszkóp

Ilyen vagy az ágyban a horoszkóp szerint

A csillagjegyek merőben eltérő igényeket mutatnak az ágyban. Hogy mégis hogyan viselkednek, milyen a hálószobai életük? Mit szeretnek és mit kevésbé, esetleg mi az, amin változtatniuk kéne a szexben? A horoszkópokból kiderül. És te milyen vagy az ágyban?

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként folyton rohansz, nincs ez veled másként az ágyban sem. Semmi baj sincs a sietséggel, ha közben társad igényeit is szem előtt tartod. Mert ha ő nem tudja felvenni a ritmusodat, akkor részesítsd őt előnyben. Forrósíts fel az előjátékkal a hangulatot, a többit már rád bízzuk, hiszen tehetséges szerető vagy az ágyban.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként próbálj meg csak egy picivel többet adni a párodnak. Nem kell persze totálisan önzetlennek lenned, figyelhetsz a saját magad igényeire is. Pontosan annyit adj magadból, amennyit a társadtól kapni szeretnél. A kielégülést követően nem biztos, hogy azonnal be kéne aludnod.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként a váratlan dolgok híve vagy. Horoszkópod szerint nem bírod a megszokottságot, a rutint, a változatosság éltet és csigáz fel a leginkább. A tőled telhető legtöbbet adod a párodnak, a megfelelő tempót viszont nem mindig érzed. Figyelj párod igényeire is. Mindez persze csak összeszokottság és gyakorlat kérdése.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként bátran kipróbálhatnál valami újat is az ágyban. Csillagjegyedre nem jellemző a dominancia, nem is kell olyat tenned, amit nem szeretnél, de lehetsz bátrabb és kezdeményezőbb. Párod imádni fogja.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlán jegyűként, be kell látnod, némiképp önző és uralkodó vagy az ágyban. Ne feledd, hogy a szex kettőtök játéka, párod tudja, mi a legjobb neked. De vajon te is tudod, ő mit szeret igazán? Mert, ha nem figyelsz az igényeire, ne csodálkozz, ha kevésbé vágyik az együttlétekre. 

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szűz jegyűként lehetnél kicsit nyitottabb is az ágyban. Ne azt nézd, mennyire tiszta az ágynemű, és ne ragaszkodj a megszokottsághoz. Légy kicsit bátrabb, merészebb, párod imádni fogja, nem mellesleg olyasmit élhetsz át, amit korábban talán sosem.

Iyenek az ágyban a csillagjegyek
Iyenek az ágyban a csillagjegyek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérleg jegyűként egyik nap lágy és romantikus lehetsz, a másik nap meg átveszed az irányítást. A spontaneitással semmi gond sincs az ágyban, a kiszámíthatatlansággal viszont annál inkább. Meg kéne tapasztalnod, mit is szeretnél valójában, aztán persze az is nagyon fontos, hogy a párod igényeit is legalább ennyire megtanuld.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpió jegyűként nem lehet megkérdőjelezni a hálószobai képességeidet. Viszont önmagában mindez nem elég. A kommunikációdon lehetne még csöppnyit csiszolni. A finomsággal, a benned lévő érzékiséggel sokkal többet érsz el, mint a mocskos szövegeléssel.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilas jegyűként az ugyanúgy ismétlődő mozdulatok borzasztóan untatnak, mégsem kéne folyton és hirtelen változtatnod. Minden fél percben változtatni a pozíciókon számodra izgalmas lehet, de párod képtelen követni téged. Még ha nehezedre eshet is, próbálj meg kicsit türelmesebb lenni az ágyban.

A Bak (december 22. – január 19.)

Bak jegyűként szinte bármikor készen állsz a szexre, de az is elmondható rólad, hogy a spontaneitás nagyon távol áll tőled. Rendben van, hogy szereted a kényelmet, az viszont csöppet sincs jól, ha szeretkezés közben a plafont nézed. Mi lenne, ha inkább vinnél egy kis színt a szerelmi életedbe? Nagyon tehetséges szerető vagy, akkor mégis mire vársz?

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Vízöntő jegyűként el kell fogadnod, nem biztos, hogy párod is kedveli a szokatlan pozíciókat. Az sem megoldás, hogy más partnert keresel, mert nem eléggé nyitott az ötleteidre. Mi lenne, ha figyelembe vennéd az igényeit? Attól a szex még lehet nagyon izgalmas.

A Halak (február 19. – március 20.)

Halak jegyűként szégyellős lehetsz, ami önmagában nem gond. Csak párod hogyan fedje föl a szexuális adottságaidat, ha nem nyílsz meg előtte? Legyél csak bátrabb egészen nyugodtan, rázd le a gyeplőket, és adj bele mindent. 

(via PQ)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top