Horoszkóp

Éjjeli bagoly vs. pacsirta? A horoszkóp leleplezi a csillagjegyeket

Néhány csillagjegy igazi éjjeli bagoly, mások korán kelő pacsirtákhoz hasonlítanak. Vajon te mikor bújsz ágyba esténként? A horoszkópból erre is fény derül, ahogyan párod alvási igényéről is sokat megtudhatsz. Kihagyhatatlan részletek következnek.

Nem is emlékszel az utolsó alkalomra, amikor éjfél előtt már ágyba kerültél? Netalán az előző éjszaka le sem hunytad a szemed? Avagy az a típus vagy, aki alig várja, hogy minél korábban álomba merülhessen? Sőt azon szerencsés csillagjegyek közé tartozol, akik amint lehunyják a szemüket, máris elalszanak? Nos, vajon az éjjeli baglyok vagy a pacsirták közé tartozol? A horoszkóp szerint ennyit alszanak a csillagjegyek.

Kos: este 11 vagy hajnali 4 óra

Ha keservesen is, de mindent megteszel, hogy sikerüljön elaludnod. Nemhiába a Mars az uralkodó bolygód, Kos jegyűként nem ismersz akadályt, fontos számodra a győzelem. Hatalmas sprinteket futsz le szó szerint és képletesen is egész nap, aztán hullafáradtan roskadsz az ágyba. Két véglet között ingázol: folyamatosan rohansz, vagy teljesen kikapcsolod magadat.

Bika: este 9 és éjfél között kerül ágyba

Bika jegyűként pontosan tudod, neked nagyon is szükséged van a pihenésre. Nem arra vagy programozva, hogy későn bújj ágyba. Ha mégis így történik, nyomós az indokod, mint például a kedvenc sorozatod. Imádsz délig lustálkodni, hétvégenként, ha teheted, nem kelsz föl korábban, annak ellenére sem, hogy viszonylag időben ágyba kerülsz.

Ikrek: hajnali 1 és 5 óra között alszik el

Nincs remény, hogy időben bújj ágyba, ugye? Akkor is, ha teljesen kimerült vagy, Ikrek jegyűként agyad 100 kilométer/órás sebességgel zakatol. Ez pedig elegendő ahhoz, hogy a hajnal első sugarait is ébren várd, idegesen latolgatva az előtted álló nap forgatókönyvét. Hidd le, hosszú távon még neked sem tesz jót a kevés alvás.

Éjjeli bagoly vs. pacsirta? (iStock)

Rák: éjfél és hajnali 2 óra között kerül ágyba

Az esti kiruccanás a barátokkal mindig fellelkesít, ám csak addig tart az izgalom, ameddig el nem jön az időpont. Amíg mindenki más remekül szórakozik, Rák jegyűként te már valójában a pihe-puha ágyadra gondolsz, s igyekszel észrevétlenül lelépni a társaságból.

Oroszlán: este 9 éppúgy jöhet, mint a hajnali 2 óra

Imádsz szerepelni és elkápráztatni a körülötted lévőket, ám az energiád még neked nem végtelen, előbb-utóbb lemerül benned is az akkumulátor. Oroszlán jegyűként a partik királya/királynője akarsz lenni, ám csak bizonyos mértékig. Amikor úgy érzed, eljött a pihenés ideje, minden további nélkül távozol a buliból.

Szűz: éjfél és hajnali 4 között bújik ágyba

Mit gondolsz, mikor a legjobb pillanat átgondolni az életed eseményeit? Pontosan, lefekvés előtt. Épp ez az oka, hogy Szűz jegyűként sokáig fennmaradsz, közben az agyad folyamatosan dolgozik, újabb és újabb szülemények látnak napvilágot, amelyeken aztán remekül felidegesítheted magadat. Vajon megéri?

Mérleg: este 10 és hajnali 1 között valamikor

Imádod a társasági életet, ezért nem is akarsz elsőként távozni az esti összejövetelről. Ám Mérleg jegyűként azt sem szereted, ha másnap fekete karikák éktelenkednek a szemed alatt. Valamit valamiért, nem igaz? Nem hiába Vénusz, a szépség bolygója uralkodik rajtad…

Skorpió: este 8 éppúgy szóba jöhet, mint hajnali 5 óra

Nem meglepő, ha azt mondjuk, a Skorpió az éjszaka teremtménye, ugye? Ám egyúttal a szélsőségek embere is vagy, nálad épp úgy megtörténik, hogy a tyúkokkal fekszel, s végigalszod az egész éjszakát, vagy éppenséggel kora hajnalban hajtod álomra a fejed. Minden attól függ, épp milyen passzban vagy.

Nyilas: hajnali 1 és 4 között alszik el

Nyilas jegyűként te mindenkor ösztönösen cselekszel, ami éppúgy tetten érhető az alvási szokásaidban is. Nálad előre kiszámíthatatlan, hogy mikor bújsz ágyba, hiszen az alvásnál sokkal fontosabb, hogy semmiről sem maradj le.

Néhány csillagjegy sokáig fennmarad, mások a tyúkokkal fekszenek (iStock)

Bak: este 10 óra és éjfél között bújik ágyba

Bak jegyűként imádod az erős, energikus oldaladat megmutatni másoknak, ám a belsődben nagymama/nagypapa bújik meg, aki szeret korán ágyba bújni. Szükséged is van a megfelelő erőnlétre, hiszen minden egyes nap komoly kihívásokat tartogat számodra. S minek is maradnál fenn, úgysem találsz semmi szórakoztatót a tévében.

Vízöntő: este 11 éppúgy lehet, mint hajnali 5 óra

Vízöntő jegyűként teljesen kiszámíthatatlan nálad is, hogy korán hunyod le a szemed, vagy hajnalig olvasol a tableteden. Ha másnap reggel fontos társadalmi eseményen kell részt venned, nem habozol, irány az ágy, hiszen a legjobb formádat kell hoznod, amihez pedig aludnod kell.

Halak: naplemente vagy napkelte

Álomvilágban élsz, szóval mi értelme is lenne az alvásnak, nem igaz? Vannak olyan napok, amikor az alvás Halak jegyűként egyszerűen nem szerepel a pakliban. Mindenesetre tisztában vagy azzal, hogy előbb-utóbb úgyis bepótolod a kimaradt órákat. A hétvégéket képes vagy teljes hosszában átaludni

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top