Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nagyon nem tud hazudni

Még akkor sem, ha nagyon előnyös lenne nekik. Ezek a csillagjegyek egyszerűen nem tudnak hazudni, ami persze a horoszkóp szerint még nem jelenti, hogy meg se próbálkoznának vele, csak éppen azonnal elárulják magukat. Talán te is köztük vagy?

Vannak olyan emberek, akik nemcsak szavaikkal, de tekintetükkel, testtartásukkal, megjelenésükkel is képesek olyasmit sugározni magukról, ami nem igaz: ők azok, akik szemrebbenés nélkül tudnak hazudni. Az alábbi csillagjegyek szülöttei viszont jó eséllyel nem rendelkeznek ezzel a kétes értékű tehetséggel. Ők pillanatok alatt leleplezik magukat…

Bika

A Bika tisztán játszik, próbálja kerülni a titkokat, és az őszinteség az alaptermészete. Egyébként érdekes módon a Bika nők még a Bika férfiaknál is őszintébbek. Nem túlzás őket nyitott könyvként jellemezni, hiszen nem is igazán tudnának mást mondani, mint amit valójában gondolnak.

Szűz

A Szűz nagyon őszinte csillagjegy, de kivárja a megfelelő pillanatot, hogy megnyissa a szívét. A tökéletességet keresi, a hazugságot pedig durva hibának tekinti. Bár rendkívül okos, a környezete olyan jól ismeri, hogy ha épp hazugsággal, füllentéssel próbálkozna, abban a pillanatban le is bukik, amit aztán a mosolyával kompenzál.

Ezek a csillagjegyek nagyon nem tudnak hazudni (Pexels)

Nyilas

Az őszinteség a Nyilasnál valójában életmód, viszolyog azoktól az emberektől, akiket igaztalannak talál. Emellett spontán természetét egyébként is rendkívül megterheli, ha folyamatosan gondolkoznia kell, kinek mit mondott. Pillanatok alatt a saját hazugságtengerében találná magát, ahonnan meg képtelen lenne kiúszni. Mi tagadás, ő is pocsékul hazudik.

Bak

A Bak nem nagyon érti, miért hazudnak az emberek. Hiszi, hogy minden tettünknek jó oka van, így semmi szükség nincs rá, hogy ne vállaljuk fel a tetteinket, vagy ne vállaljuk a következményeket. Még ha bajba is kerül miatta, akkor is inkább az igazat mondja, és vállalja érte a felelősséget is. Ő ilyen, képtelen lenne hazudni.

Halak

Az őszinteség kódolva van a Halakba. Még amikor néha füllentenie is kéne, érzelmessége miatt azonnal leleplezi magát. Ez az ártatlan és tiszta szívű csillagjegy sokkal szívesebben mondja ki pontosan azt, amit gondol, mintsem hazugságokba menekülne. Ő lehetne az őszinteség példaképe.

(Boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top