Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy mindenkinél jobban retteg a visszautasítástól

Ezek a csillagjegyek valósággal rettegnek a visszautasítástól. Ők nem tudják elfogadni a „nem” választ, mert számukra az egyet jelent a teljes kudarccal. Vajon te is köztük vagy? A párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Amikor belemegyünk egy párkapcsolatba, vállaljuk azt is, hogy kitesszük magunkat a másik szeszélyének, elfogadjuk, hogy az esetleg fájdalmat okozhat, visszautasíthat, megbánthat. Ezek a csillagjegyek valósággal rettegnek, hogy a szeretett partner visszautasítja, mellőzi őket.

A Kos

Sokan azt gondolják, a Kos kőkemény csillagjegy, mert mindig kiáll magáért, határozott és tüzes. Valójában csak azért mutatja ezt a kemény, harcias arcot, mert retteg a párja visszautasításától. Mivel nagyon mély érzésű, a legkisebb fájdalomtól is nagyon szenved, az erős és határozott megjelenés valójában nagyon is érző és sebezhető szívet takar.

Az Ikrek

Az Ikrek sokszor tűnik titokzatosnak, főként, amikor inkább hallgat és alig beszél, vagy éppenséggel nagyon is megválogatja, kivel áll szóba. A csend mögött ráadásul érzelmek, csendes megfigyelések és mély gondolatok óceánja fortyog. Néha csak azért szakít a párjával, hogy ne kelljen az addig felgyűlt sérelmeket feloldania magában.

Ezek a csillagjegyek rettegnek a visszautasítástól (iStock)

Az Oroszlán

Az Oroszlán magabiztos és büszke csillagjegy. Azonban minél büszkébb, annál jobban tart attól is, hogy megbántják. Bár kemény és határozott, mégis folyamatos visszaigazolásra, megerősítésre vágyik. Amikor pedig nem kapja meg a számára mindennél többet jelentő dicséretet, magába zuhan, elkeseredik. A visszautasítást a büszkesége nem viseli el.

A Skorpió

A Skorpió szereti kézben tartani a dolgokat. Lehetőleg már jó előre. Így van ez az érzelmekkel és párkapcsolatokkal is, legalábbis amíg ő maga nem sérül benne. Ha mégis, folyamatos félelemben él, tudatosan vagy tudattalanul. Retteg a visszautasítástól, a fájdalomtól, a veszteségtől. Nagyon mélyre tud ilyenkor zuhanni.

A Nyilas

A Nyilas eleinte könnyen adja a bizalmát, aztán amikor megbántja őt a másik, egész életére megtanulja a leckét. Nem válik bizalmatlanná, csak egyszerűen sokkal óvatosabb lesz, és közben állandóan attól retteg, hogy valaki újra fájdalmat okoz neki – például a visszautasítással. Titkon nagyon is tart tőle, hogy nem elég jó a partnerének.

(bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top