Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy, amikor csak lehet, kerüli a konfliktust

Akadnak emberek, akik szinte egyenesen kiprovokálják, gerjesztik a konfliktusokat. Ezek a csillagjegyek, ha tehetik, messze kerülnek minden vitát, konfrontációt. Könnyű velük ugyan kijönni, de rájuk mondják, velük még egy jót vitázni sem lehet... Nos, te is köztük vagy?

Vannak emberek, akik körömszakadtáig harcolnak a maguk igazáért: a Kos például, ahogy a neve is mutatja, ha kell, fejjel megy a falnak. Az Oroszlán Oscar-esélyes monológokban érvel, az Ikrek pedig ki nem hagyná az alkalmat, hogy szónoki képességeit csillogtassa. Az alábbi öt csillagjegy szülötteit más fából faragták. Na, nem mintha ennyire békések lennének, sokszor viszont úgy érzik, a konfliktus nem éri meg a fáradságot.

1. Vízöntő

A Vízöntő szabad szellemű, emberszerető jegy. Harcol azért, ami fontos neki, és igyekszik olyan munkát is találni, ahol jó ügyért állhat ki. Ha azonban párkapcsolatról van szó, a Vízöntő csak jól akarja magát érezni. Talán dühös lesz egy pillanatra, amikor valami zavarja, de hamar túllép rajta, és többnyire viccel, poénnal üti el a kellemetlen helyzetet.

2. Halak

Ha a Vízöntő nyugodt típus, a Halak maga a zen. Túlságosan romantikus és álmodozó ahhoz, hogy olyan fárasztó és stresszes dolgokkal foglalkozzon, mint a konfliktusok. Ha mégis nézeteltérés van a láthatáron, ő lesz az, aki kedvesen megkérdezi, nem felejthetnék-e el gyorsan ezt az egészet?

Ezek a csillagjegyek inkább kerüli a konfliktusokat…

3. Szűz

A Szűz nem azért kerüli a konfliktust, mert túl lágy hozzá, hanem, mert nehezen tolerálja mások ostobaságát. Ezt persze nála már az elején lehet tudni. Nem kifejezetten remekel az érzelmei kifejezésében, inkább megtartja magának azokat, és lassan, de biztosan pácolódik bennük. Ha problémát érzékel, előlép elemző énje, és rögtön megoldást keres: neki nincs ideje veszekedni.

4. Mérleg

A Mérlegnek nincs is más vágya, mint a béke, a harmónia és az egyensúly, hiszen ő a mérleg nyelve. És igen, tudja, hogy az egyensúlyhoz néha el kell simítani egy-egy konfliktust, de jobban szeretné, ha az inkább magától múlna el úgy, hogy neki ne kelljen foglalkoznia vele. Amúgy született diplomata, mások vitáit remekül elsimítja.

5. Bak

A Bak a Szűzhöz hasonlóan hideg logikával gondolkodik, és nehezen tolerálja mások hibáit, viszont neki van titkos oldala: teljesen elgyengül a szerettei közelében. Ezért sem szeretik a konfliktust, mert az éppen erre a kettősségre mutat rá. Remekül szervezi ugyanis a karrierjét, magánéletben viszont sokkal nehezebben kezeli a vitás szituációkat.

(Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top