Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legönzetlenebbek

Segítőkész, odaadó, önzetlen. Ezek a tulajdonságok mind-mind jellemzőek a következő csillagjegyekre. Vajon te is közéjük tartozol? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

1. Mérleg

önzetlen kedves segítőkész csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg örök optimista, ő az igazság harcosa. Nem számít, ismeri-e mélyebben a másikat, képes kiállni bárkiért bármikor. Az igazságszolgáltatás véleménye szerint mindenkit megillet, s ez az elv vezérli, amikor segítséget nyújt a többieknek. Sosem önző, a többiek érdekeit mindig a sajátja elé helyezi, önzetlenségben abszolút első a csillagjegyek között.

2. Halak

önzetlen kedves segítőkész csillagjegyek halak horoszkópA Halak irtózik a konfliktustól, ami abban is megmutatkozik, hogy alig látod őt vitatkozni. Nem arról van szó, hogy ne akarna harcolni semmiért, inkább távozik, mint hogy konfliktusos helyzetben maradjon. Hasonlóan a Mérleghez, természetesen ő is az önzetlenség megtestesítője, bármikor a többiek segítségére siet mindenfajta hátsó szándék és érdek nélkül.

3. Bika

önzetlen kedves segítőkész csillagjegyek bika horoszkópBár meglehetősen makacs és akadékoskodó természetűként, akaratosként tartják számon, a Bika jelleme ennél azért jóval összetettebb. Az emberekkel roppant türelmesen bánik, bár ha látja, hogy a másikat hidegen hagyja, amit csinál, azonnal lelép. Segítőkész, mellőzi a kritikát, tudván, az mennyire bántó tud lenni. Emberségessége az egyik legértékesebb tulajdonsága.

önzetlen kedves segítőkész csillagjegyek horoszkóp

Önzetlenségből jeles… (iStock)

4. Vízöntő

önzetlen kedves segítőkész csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő ki nem állhatja az önző és gerinctelen embereket. Nincs ideje, hogy valakit a háta mögött beszéljen ki, vagy bárkivel is tisztességtelenül viselkedjen. Már az első találkozáskor is igyekszik minél jobban megismerni a másikat, ám magáról nem szívesen beszél. Nem véletlenül szerez könnyen új barátokat, hiszen segítőkész, kedves és barátságos, ám nem engedi, hogy semmibe vegyék. Amikor rájön, hogy csak kihasználják, könnyen ellenszenvessé válik.

5. Nyilas

önzetlen kedves segítőkész csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas jellemzően barátságos, ám nem azért, mert természeténél fogva ilyen lenne, hanem mert messziről kerüli a negatív embereket, a bizarr helyzeteket. A konfliktus nem az ő asztala, nem ítélkezik mások viselkedése felett, s nem is kritizálja a többieket. A mottója: „Azt utálsz, akit akarsz, ám ez távol áll tőlem.” Ő nem azért segít önzetlenül másokon, mert ez az életcélja, hanem mert saját magáért szeretne alapvetően tenni.

6. Ikrek

önzetlen kedves segítőkész csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek nem hiába kétarcú: egyfelől nagyon kedves, barátságos és társaságkedvelő, ám másfelől hajlamos lehet kínos helyzetekbe keveredni. Nála megeshet, hogy kipletykál másokat a hátuk mögött, de az is igaz, azonnal megnyílik, és előveszi segítőkészségét, önzetlenségét, amikor épp arról van szó. Imádja az információ minden formáját, nem bántani akar a szóbeszéddel, inkább csak a tudását fitogtatja.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top