Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb édesanyák

Vajon mennyire bánsz jól a gyerekekkel? Mennyire vágysz a szívedben az anyaságra? Lehet, te is született édesanya vagy, aki ösztönösen tudod, hogyan szeresd, óvd a lehető legjobban a gyermekedet. Talán te is ezekben a csillagjegyekben születtél?

1. Kos

édesanya csillagjegyek kos horoszkópA Kos édesanya vezetésre, irányításra született, aki rendet tart, amikor arra van szükség. Miközben elegendő teret hagy gyermekének, hogy szabadon játszhasson, szíve szerint dönthessen, maximalista is, aki azt szeretné, hogy a kicsi mindenben remekeljen. Segíti, támogatja őt, hogy hozzá hasonlóan számos sikerben lehessen majd része.

2. Bika

édesanya csillagjegyek bika horoszkópA Bika rendkívül türelmes édesanya, aki nagyon ritkán veszíti el a fejét – ha azonban mégis, viszonylag sok időbe telik neki, mire lenyugszik. Szeretetteljesen és békésen nevelgeti gyerekeit, minden rezdülésükre figyelve, ezért néha túlzottan gondoskodó és féltő lehet. Persze mindez még nem von le semmit sem az érdemeiből.

Képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

3. Mérleg

édesanya csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg édesanyának csodálatos képessége van, hogy fenntartsa a családi békét, a munka-magánélet közötti egyensúlyt. Hagyja, hogy gyermeke a neki legmegfelelőbb módon növekedjen, és nem a saját vágyait vetíti rá. Hajlamos lehet szeretetével túlságosan is elhalmozni a gyermekeit, a maximumot várja el tőlük, de támogatja, segíti is őket egész életükben.

4. Bak

édesanya csillagjegyek bak horoszkópA Bak édesanya kőkemény szabályokat alkot a gyerekeinek, a Kos anyukához hasonlóan irányítja az életüket. Legalább annyira komolyan veszi az anyaságot, mint a munkáját. Kívülről szigorúnak tűnik, a szíve mégis aranyból van, rá minden helyzetben számíthatnak a gyerekek, hiszen mindig ott van, ha szükség van rá.

5. Halak

édesanya csillagjegyek halak horoszkópA Halak édesanya rendkívül érzelmes típus. Rajong a gyerekeiért, elhalmozza őket a szeretetével, a figyelmével, lelkileg is képes tökéletesen rájuk hangolódni. Édesanyaként is kiváló érzéke van a művészetekhez, amit természetesen szeretne a gyermekeinek is átadni.

(Boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top