Horoszkóp

Ilyen jegygyűrűre vágynak szívük mélyén a csillagjegyek

Milyen jegygyűrűre vágynak szívük mélyén a csillagjegyek? A horoszkóp természetesen inspiráló ötleteket ad a választáshoz. Csodaszép jegygyűrűk és kihagyhatatlan információk következnek.

A Kos jegygyűrűje

Kos jegyűként rámenős és meggyőző típus vagy, ami önmagában is garancia, hogy szerelmedtől megkapod azt a jegygyűrűt, amelyre valóban vágysz. Miután rajongsz a klasszikus darabokért, a kerek csiszolású kő kiemelt foglalattal, díszített szárakkal remek választás a számodra.

jegygyűrű csillagjegyek kos horoszkóp

A Kos az elegancia híve (iStock)

A Bika jegygyűrűje

Bika jegyűként a minőséget többre értékeled a mennyiségnél, ami a jegygyűrűd esetében is igaz. Szinte biztosan a vintage darabok között találod a szívedhez leginkább közelállót, amelynek amúgy is nagy divatja van jelenleg. Sőt, könnyen lehet, párod nagymamád csodaszép gyűrűjével kéri meg a kezedet, így a minőség a régi idő hangulatával ötvözheted.

jegygyűrű csillagjegyek bika horoszkóp

A Bika nagymamája jegygyűrűjét örökli meg (iStock)

Az Ikrek jegygyűrűje

Ikrek jegyűként élén természetedet remekül kifejezik a szerencseköveid, a smaragd és a topáz. Szerencsére mindkét kő kiválóan mutat jegygyűrűbe foglalva is, amely így a régi idők bájába öltözteti viselőjét. Egy smaragdkő smaragdcsiszolással, apró kövekkel díszített szárakkal visszaadja a kettős énedet.

jegygyűrű csillagjegyek ikrek horoszkóp

Az Ikrek topázzal díszített jegygyűrűre vágyik (iStock)

A Rák jegygyűrűje

Bohókás és divatos, Rák jegyűként általában ezeket a szempontokat tartod szem előtt. Amikor az örökkévalóság is megjelenik a képben, úgy a különleges stílus felé veszed az irányt, s az igazgyöngy mellett döntesz, amely a horoszkópod szerinti szerencseköved is. Jegygyűrűd stílusát illetően a klasszikus a lehető legjobb választás.

jegygyűrű csillagjegyek rák horoszkóp

A Rák a horoszkópja szerinti szerencsekövét foglaltatja a gyűrűjébe (iStock)

Az Oroszlán jegygyűrűje

Oroszlán jegyűként elsöprően szenvedélyes típus vagy, a mottód pedig: kicsiben nem érdemes. S bár nem kell az ujjadra húzni hatalmas jegygyűrűt, egy ovális, avagy téglalap alakú kő így is odavonzza a tekinteteket, s épp ez, amire vágysz. Meg persze arra is, hogy besöpörhesd az elismerő pillantásokat.

jegygyűrű csillagjegyek oroszlán horoszkóp

Az Oroszlán királynői jegygyűrűt választ (iStock)

A Szűz jegygyűrűje

Szűz jegyűként a praktikusság híve vagy, ami egyszerűséggel és klasszikus stílussal ötvöződik, így olyan jegygyűrűre vágysz a szíved mélyén, amely minden szempontból kiállja az idő próbáját. A trendi darabok helyett a hagyományos és visszafogott, finom csiszolású gyémántgyűrűt választanád természetesen fehérarany foglalatban.

jegygyűrű csillagjegyek szűz horoszkóp

A Szűz a letisztult stílus híve (iStock)

A Mérleg jegygyűrűje

Mérleg jegyűként kétségtelenül te vagy az egyik legromantikusabb csillagjegy, vágysz a szerelemre, a boldogságra, nem véletlen, hogy a legromantikusabb lánykérésre, esküvőre és persze jegygyűrűre vágysz. Az aranyba foglalt szív alakú kő számodra is remek választás.

jegygyűrű csillagjegyek mérleg horoszkóp

A Mérleg jegygyűrűje a legromantikusabb (iStock)

A Skorpió jegygyűrűje

Skorpió jegyűként élénk a természeted, figyelsz a részletekre, a végső szót nagy valószínűséggel te mondod ki a jegygyűrűt illetően is. Egy smaragdcsiszolású kővel, mellette két oldalon apróbb kövekkel díszített jegygyűrű tökéletesen illik hozzád.

jegygyűrű csillagjegyek skorpió horoszkóp

A Skorpió ügyel a részletekre (iStock)

A Nyilas jegygyűrűje

Nyilas jegyűként imádod a társaságot, a szórakozást, a laza és önfeledt életvitelt, amit természetesen jegygyűrűdnek is tükröznie kell. A legjobb választás a klasszikus, tündérmesék ihlette gyűrű ovális kővel, csavart vagy fonott formával.

jegygyűrű csillagjegyek nyilas horoszkóp

A Nyilas tündérmesébe illő jegygyűrűt választana (iStock)

A Bak jegygyűrűje

Bak jegyűként természetesen te is a klasszikus stílus rajongója vagy. Nem érdemes sokat morfondírozni jegygyűrűd kiválasztásán, hiszen úgy is az egyszerű, letisztult forma mellett döntesz. A kerek csiszolású, solitaire stílusú gyémánt minimalista arany, esetleg platinafoglalatban remek választás a számodra.

jegygyűrű csillagjegyek bak horoszkóp

A Bak a klasszikus jegygyűrűt kedveli (iStock)

A Vízöntő jegygyűrűje

Vízöntő jegyűként nyitott gondolkodásodnak köszönhetően biztosan egyedi és különleges jegygyűrűt választanál magadnak. Mit szólnál a több apró gyémánttal ékesített, szélesebb és hullámos formájú darabhoz? Remekül állna neked.

jegygyűrű csillagjegyek vízöntő horoszkóp

A Vízöntő egyedi jegygyűrűre vágyik (iStock)

A Halak jegygyűrűje

Halak jegyűként a víz iránti szenvedélyed a jegygyűrűdön is tükröződik: a tenger hullámai, színei köszönnek vissza az ékszeren. Kék zafír kövek körbe a gyűrűn, vagy kerek csiszolású nagyobb kő, amelybe tekintve az óceán partján érezheted magadat.

jegygyűrű csillagjegyek halak horoszkóp

A Halak jegygyűrűjében az óceán tükröződik vissza (iStock)

(via brides) Kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top