Horoszkóp

Ez a 6 csillagjegy irtózik bármilyen változástól

Azt mondják, csak egyvalami állandó az életben, ez pedig a változás. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor valósággal irtóznak a változástól, számukra ez mindennél félelmetesebb. Vajon te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Az élet folyamatosan változik… Vannak, akik szeretnék, hogy bizonyos dolgok változatlanok maradjanak egész életükben. Ám ha egyvalamiben biztosak lehetünk, az a változás. Fejlődés, átalakulás, minden erről szól körülöttünk, a biztosnak tűnt dolgok is könnyen bizonytalanná válnak, ilyenkor pedig gyökerestől felfordul a csillagjegyek élete újra és újra, amit leállítani sem lehet.

A változással egy valamit kezdhetnek: elfogadják, továbblépnek, ami persze korántsem egyszerű. Ezeknek a csillagjegyeknek az átlagosnál is nagyobb szenvedéssel járnak a változások… Lássuk, mit mutat erről a horoszkópjuk.

1. A Bika

változások csillagjegyek félelem bika horoszkópA Bika határozott és kiegyensúlyozott csillagjegy, ám az egyik fő hiányossága, hogy nem viseli jól a változásokat. Lényeges számára a stabil környezet, az események kiszámíthatósága, hiszen csak így képes jól teljesíteni. Amennyiben bármilyen repedés történik szilárdnak vélt világában, az önbizalma apró darabkákra esik szét.

2. A Rák

változások csillagjegyek félelem rák horoszkópA Rák érzelmei, akár egy kitörés előtt álló vulkán, bármikor kitörhetnek, ő a legkisebb változást, a választási kényszert sem képes kezelni. Ha csak apró fordulat következik is az életében, összezavarodik. Tehetetlennek érzi magát, s a válasza is ezt tükrözi: elragadják az érzelmei, hevesen reagál mindenre, teljesen elveszíti az önuralmát.

változások csillagjegyek félelem horoszkóp

Ezek a csillagjegyek valósággal irtóznak a változásoktól (iStock)

3. Az Oroszlán

változások csillagjegyek félelem oroszlán horoszkópAz Oroszlán a megszokások rabja. Ez meglepőnek tűnhet, hiszen az esetek többségében ő áll a vezető pozícióban. Hasonlóan a Bikához, a komfortérzetén alapszik az önbizalma, így a legkisebb változás is heves ellenkezést vált ki belőle. Új kapcsolatok kialakítása komoly próbatétel lehet számára, szinte retteg az ismeretlen helyzetektől is.

4. A Mérleg

változások csillagjegyek félelem mérleg horoszkópA Mérleg szintén ki nem állhatja a változást. Számára ez ugyanis egyet jelent az ellentétekkel, amit szíve szerint messze elkerülne – még azelőtt, hogy valóban bekövetkezik. Fontos számára a stabil környezet, hogy mindig tudatában legyen a körülötte történő eseményeknek, s ha ezek hiányoznak, az már túl sok a számára.

5. A Bak

változások csillagjegyek félelem bak horoszkópA Baknak nagyon fontosak a hagyományos értékek, éppen ezért nehéz elképzelni, hogy könnyedén vegyen bármilyen változást, újítást. Megvannak a maga elvárásai, céljai, s ha ezek nem teljesülnek, becsapva érzi magát. A változás félelmet kelt benne, hiszen nem tudja, mi következik, s előre tervezni, felkészülni sem képes rá.

6. A Halak

változások csillagjegyek félelem halak horoszkópAz egyik dolog, amitől a Halak irtózik, a múlt kísértete. Ez olyan, amitől képtelen szabadulni, s ebből kifolyólag ki nem állhat semmilyen változást. Attól tart, hogy ezáltal búcsút kell intenie mindennek, ami nagyon fontos számára, ezt pedig épp érzelmileg képtelen lenne elviselni.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top