Horoszkóp

Ilyen koszorúslányok a csillagjegyek a barátnők esküvőin

Koszorúslánynak, netán tanúnak kért fel a legjobb barátnőd az esküvőjén? Nos, igazán izgalmas pillanatok várnak rád. Vajon a lehető leglazábban veszed a lánybúcsút, az esküvői szertartást? Netán titkon irigykedsz a menyasszonyra? A horoszkópból kiderül, milyen koszorúslány válik belőled...

Az a megtiszteltetés ért, hogy esküvői tanúnak, koszorúslánynak kért fel a legjobb barátnőd? Nos, unatkozni nem fogsz, hiszen számos tenni valód akad a lánybúcsútól kezdve az esküvő napjáig. Persze mindegyik csillagként más módon közelít a különleges feladathoz, nem mellesleg lelkileg is egészen másként éli meg az érzelmileg is megterhelőnek tűnő időszakot. A horoszkóp szerint így lehetsz te az ideális koszorúslány.

Ilyen koszorúslány a Kos

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek kos horoszkópKos jegyűként pajkos és igazán vagány típus vagy, így neked csöppet sem okoz majd gondot, hogy vidám és valóban merész lánybúcsúztatót szervezz a barátnődnek. Élvezed a buli és az esküvő minden pillanatát, ám vigyázz, ne vesd el a sulykot… Ez az esemény nem rólad, inkább az ifjú párról szól.

Ilyen koszorúslány a Bika

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek bika horoszkópBika jegyűként érzéki a természeted, s miután hűséged, kitartásod felől lehet kétsége sem lehet menyasszonynak, élvezettel és megtiszteltetéssel teszel eleget a felkérésnek. Ám nem kell túlzásba vinni a szervezést, egyes feladat valóban rád hárul, ám ne sértődj meg, ha időnként a háttérbe kell vonulnod.

Ilyen koszorúslány az Ikrek

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek ikrek horoszkópIkrek jegyűként remekül bánsz a szavakkal, bámulatosan szervezel meg bármilyen esemény, éppen ezért a legnagyobb örömmel mondasz igen barátnőd felkérésére. Figyelj arra ugyanakkor arra, hogy következetes legyél, körültekintően szervezd a lánybúcsút és az esküvőt, s megfelelően oszd be az idődet, nehogy a feladatok súlya alatt összeroskadj.

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek horoszkóp

Ilyen koszorúslányok lesznek az esküvőn a csillagjegyek (iStock)

Ilyen koszorúslány a Rák

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek rák horoszkópRák jegyűként nagyon könnyen meghatódsz, szóval ne hagyd otthon a zsebkendőket. Hűséged, empátiád messze földön híres, így amikor eljön a nagy pillanat, és legjobb barátnőd kimondja a boldogító igent, téged biztosan elöntenek az érzelmek. Legjobban teszed, ha vízálló és minél tartósabb szemfestéket választasz az eseményre magadnak.

Ilyen koszorúslány az Oroszlán

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek oroszlán horoszkópOroszlán jegyűként időnként érdemes kipróbálnod, milyen kevésbé hiúnak lenni… Ez az a pillanat pontosan az, amikor nem te vagy a középpontban, szóval nem árt erre időben felkészülnöd. Mindenesetre örömmel tölt el, hogy ismét olyan alkalomra kerül sor, amikor a legjobb formádat hozhatod. A táncparketten légy óvatos, mert könnyen rád szegeződhet minden szempár. Ez a nap a menyasszonyról szól…

Ilyen koszorúslány a Szűz

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek szűz horoszkópSzűz jegyűként nálad alkalmasabb menyasszonyi tanút, koszorúslányt keresve sem találni. Imádsz terveket szőni, s nem esel kétségbe, ha valami épp rosszul sül el. Örömmel segítesz a barátnődnek és valójában bárkinek, önzetlenségednek köszönhetően nem véletlen, hogy nálad köt ki végül mindenki, hogy kiöntse a szívét, tanácsot vagy bármilyen más apróságot kérjen.

Ilyen koszorúslány a Mérleg

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek mérleg horoszkópHa bármilyen drámai pillanat történne a házasságkötési szertartás alatt, diplomáciai érzékednek köszönhetően egyetlen pillanat alatt elsimul minden. Mérleg jegyűként a tanácsoknak nem vagy híján, ám figyelj tudatosan, mikor jön el a pillanat, amikor érdemes kicsit háttérbe vonulnod. Nem kell az összes apró részletet felügyelned, amivel jó ha te is tisztában vagy.

Ilyen koszorúslány a Skorpió

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek skorpió horoszkópSkorpió jegyűként rámenős és karizmatikus típus vagy, aminek hasznát is veszed az emberekkel való érintkezésben. A házasságkötés napján nagyszerűen illik hozzád az a szerep, hogy üdvözöld a vendégeket, a helyükhöz kísérd őket, de bármilyen logisztikai probléma esetén remekelsz. Leleményességednek, gyakorlatiasságodnak köszönhetően pikk-pakk megoldasz bármit.

Ilyen koszorúslány a Nyilas

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek nyilas horoszkópNagylelkűségedet mindenki honorálja, ám nem árt arra is figyelned, hogy ne ígérj olyasmit, amit nem tudnál megtartani. Nyilas jegyűként hozzátartozik a természetedhez, hogy nem szívesen mondasz nemet, ám fölösleges olyan ígéreteket tenned, amivel csak kellemetlen szituációba sodrod magad. Légy realista, csak annyit vállalj az esküvőn, amennyi jólesik a lelkednek.

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek horoszkóp

Milyen esküvői és koszorúslány lennél? (iStock)

Ilyen koszorúslány a Bak

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek nyilas horoszkópBak jegyűként megbízható és lojális típus vagy, így nem okoz számodra gondot, hogy felelősséget vállalj az esküvő szervezésében sem. Örömmel vállalod a jegygyűrűk körüli teendőket, szervezed a foglalásokat, a pénzügyi kérdéseket, amelyeket természetesen kiválóan megoldasz. S miután a humornak sem vagy híján, egyszerűen remekelni fogsz a koszorúslány szerepében.

Ilyen koszorúslány a Vízöntő

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként az unalom nem a te asztalod. Összpontosítsd az összes művészi, kreatív energiádat a részletekbe, ötletelj a dekorációt, a szórakoztatást, a csokrokat illetően. A legszívesebben ezt a feladatot inkább valahol a háttérben megbújva végeznéd, ám most barátnődnek köszönhetően te is a figyelem középpontjába kerülsz. Tökéletes lesz minden, hidd el.

Ilyen koszorúslány a Halak

koszorúslány esküvő tanú menyasszony csillagjegyek halak horoszkópHalak jegyűként mindenkor igyekszel alkalmazkodni, éppen ezért előfordulhat, úgy teszel, mintha különösebben nem is lelkesítene a barátnőd esküvője. Légy nyugodtan izgatott és felhőtlenül boldog, persze figyelj arra is, hogy ne ússz el a feladatokkal, és a felelősség súlya alatt ne omolj össze. Ne feledd, az esküvő végső esetben az örömről szól, szóval jókedvre fel!

(via yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top