Horoszkóp

Ennyire bátrak és merészek – vagy nem – a csillagjegyek

Vajon mennyire bátor és kezdeményező típus vagy? Mennyi kockázatot vállal a párod? Ki mersz állni önmagadért, a véleményed mellett? A horoszkópból most kiderül, mennyire bátrak és merészek – vagy nem – a csillagjegyek.

A Kos

kos horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekHa valaki szinte keresi a kockázatokat az életében, ő minden bizonnyal a Kos. Kifejezetten bátor és merész, őt a valódi kihívások éltetik. Nagyon magabiztos és céltudatos, ő akkor is belevág a végrehajtásba, ha tervei veszélyesnek tűnnek. Minél több a rizikó, a Kos annál jobban érzi magát.

A Bika

bika horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Bika merőben másként viselkedik. Ő a biztonsági játékos, a veszélyeket, amikor csak teheti, messze elkerüli. Életében a nyugalmat, a kényelmet szereti a leginkább, a stresszes helyzetek nem az ő asztala. Köszöni, neki tökéletesen megfelel minden, ami előre kiszámítható.

Az Ikrek

ikrek horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekAz Ikrek nem fél a kockázatoktól, ugyanakkor annál okosabb és találékonyabb, hogy könnyelműen vállalja a veszélyes szituációkat. Sőt, ilyen esetekben nagylelkűen maga elé engedi a többieket, és miután teljesen felmérte a kockázatokat, csak akkor lép, ha biztosan meg is éri neki.

A Rák

rák horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekRák óvatos duhaj, róla csöppet sem állítható, hogy a legbátrabbak közé tartozna. Az elővigyázatosság, az óvatosság nála mindennél fontosabb. Meggyőződése szerint aki folyton kihívja maga ellen a sorsot, nagyon sokat veszít az életében. Ő már csak ezért is inkább kerüli a bajt.

bátor gyáva csillagjegyek kockáztat horoszkóp

Néhány csillagjegy talán túlzottan is bátran kockáztat (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán

oroszlán horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekAz Oroszlán legalább háromszor olyan bátor és merész, mint bármelyik más csillagjegy. Valójában ő lehetne a bátorság mintaképe. Előtte nem léteznek akadályok, ha kell, fenekestül forgatja fel a világot, csak megvalósíthassa a céljait.

A Szűz

szűz horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekAz óvatos és visszafogott Szűz sem szereti a kockázatos, veszélyes szituációkat az életében. Bármit is tesz, nagyon alaposan átgondolja, mennyit kell a céljáért kockáztatnia. Szerinte a kockázat olyan luxus, amire neki nincs szüksége.

A Mérleg

mérleg horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Mérleg bölcsebb, mintsem fölösleges kockázatokat vállaljon. Problémás helyzetekben inkább a diplomáciai képességét használja. Annak ellenére, hogy a becsületbeli ügyeknél használja a bátorságát, a rázós helyzetekben ő is kerüli a nagyobb bajt.

A Skorpió

skorpió horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Skorpiót nem olyan fából faragták, hogy megrettenjen a veszélyes helyzetekben. A valódi kihívásokra, az új lehetőségekre neki is óriási szüksége van, hiszen bámulatosan magabiztossá teszik őt az ilyen helyzetek. A kockázatokat mintha egyenesen neki találták volna ki.

A Nyilas

nyilas horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekNyilas hajlamos lehet időnként túlzottan is sokat kockáztatni, de a hibákból is nagyon gyorsan tanul. Neki is lételeme a kihívás, merész és bátor csillagjegyként valójában tudatosan keresi a kockázatokat, de legalábbis azok lehetőségét.

A Bak

bak horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Bak nagyon is tart a veszélyes helyzetektől. Ugyanakkor szerinte a sikerért mindenkor meg kell küzdeni, ami bizony kockázatokkal párosulhat. A saját útját járja, nem igazán kér mások segítségéből, viszont szívesen látja el hasznos tanácsokkal a többieket, amikor ők kérik a segítségét.

A Vízöntő

vízöntő horoszkóp kockázat bátor csillagjegyekA Vízöntőt talán épp a veszélyes, kockázatos helyzetekhez való hozzáállása teszi annyira izgalmas és érdekes személyiséggé. Ő sosem választja a megszokott, bevált módszereket, ezért valójában mindenkor jóval rizikósabb szituációkba sodorja magát, mint szükséges lenne.

A Halak

A Halak valósággal menekül a kockázatoktól. Nem vállal az életében semmilyen veszélyes helyzetet, mert a veszteségtől, a hibás döntésektől jobban tart, mint amennyit szerinte nyerhet a vámon. Érdekes módon a külvilág sokkal bátrabbnak tartja őt, mint ő saját magát. 

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top