Horoszkóp

Erre vágynak titkon a csillagjegyek a párkapcsolatban

Vajon mi lehet a párod legtitkosabb vágya? Mire áhítozik a leginkább, amit nem mond el neked, de nagyon is örülne, ha kitalálnád? A horoszkóp fellibbenti most a fátylat... És te vajon mire vágysz titkon?

A párkapcsolatban vagy összerázódik a két ember, vagy szenved. Sokat lendít a kapcsolaton a megfelelő kommunikáció, amikor a párok bátran elmondhatják egymásnak a valós vagy vélt sérelmeket, félreértéseket, hibákat, félelmeket is, és nem utolsósorban a vágyaikat. Egyes kívánságok mégis rejtve maradnak, hiszen mindenkinek lehet olyasmi is a lelkében, amit talán még a szerelmének sem mer elmondani. Marad a remény, hogy a szeretett társ előbb-utóbb kitalálja, mire is vágynak a csillagjegyek a leginkább a párkapcsolatban. A horoszkóp segít fellebbenteni a fátylat a csillagjegyek legtitkosabb vágyáról…

A Kos titkos vágya: a társa fogadja el minden hibáját 

titkos vágy csillagjegyek kos horoszkópA Kos kétségtelenül szenvedélyes, élvezi az életet, s arra vágyik, hogy a környezete is mindenben vele tartson. Bár a flörtölés sem áll tőle távol, ha egyszer kinéz magának valakit, semmi sem állíthatja meg. Párkapcsolatában szórakoztató, hűséges, odaadó. Még akkor is, amikor minden remekül működik a kapcsolatban, legbelül azon morfondírozik, hogy nyers viselkedésével vajon nem löki-e el magától a szerelmét. Retteg a veszteségtől, így csupán reménykedik, hogy párja minden hibájával együtt elfogadja őt.

A Bika titkos vágya: kölcsönös megbecsülés és szerelem

titkos vágy csillagjegyek bika horoszkópA Bika már a kapcsolat elején mindent tudni akar a párjáról, olyan légkört teremt, hogy a másik könnyedén megnyílhasson előtte, ám ő maga nem szívesen tárulkozik ki – egyelőre. S bár láthatóan magas követelményeket támaszt társával szemben, titokban olyan párkapcsolatra vágyik, ahol megkapja ugyanazt a megbecsülést és odaadást, amit ő is ad a szerelmének. Nyíltan sosem mondaná ki, de nagyon szívesen tesz meg mindent a párjáért, amikor igazán szerelmes és boldog a kapcsolatában.

Az Ikrek titkos vágya: párja mindent elnézzen neki

titkos vágy csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek nem szívesen osztja meg másokkal a valódi gondolatait, érzéseit, s nem szívesen kötelezi el magát, mert valójában fél, hogy kimarad a „jóból”. Társaságban lazán viselkedik, s kellemes társalkodó, a randikat sem veszi igazán komolyan, egészen addig, amíg nem találkozik azzal a partnerrel, aki valóban leköti a figyelmét, s elég érdekesnek találja, hogy a stabil kapcsolatot válassza. Szüksége van rá, hogy párja akkor is biztosítsa a szerelméről, amikor éppen a legelviselhetetlenebb oldalát mutatja – bár ezt sosem verné nagydobra.

titkos vágy csillagjegyek horoszkóp

A horoszkópból kiderülhet, mire vágynak titkon a csillagjegyek (iStock)

A Rák titkos vágya: ő is kapja meg az áhított figyelmet

titkos vágy csillagjegyek rák horoszkópHatalmas szív, érzékeny lélek, nem meglepő, hogy a Rák imád szerelmesnek lenni. Általában nagyon gyorsan belezúg a másikba, néhány randi után könnyen lehet, a közös jövőt tervezgeti. Komolyan veszi a párkapcsolatot, ám őszintén szeretné tudni, hogy társa is hasonlóan érez-e iránta. Ezt semmi esetre sem kérdezné meg tőle, mert fél, hogy túlzottan aggodalmaskodónak tűnne a szemében. Nagyon boldog, amikor érzi a párja szeretetét, legbelül mégis apró megerősítésre vágyik, hogy párjának is ugyanannyira fontos a kapcsolat, mint neki.

Az Oroszlán titkos vágya: ő a legcsodásabb partner

titkos vágy csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán magabiztos és temperamentumos csillagjegy, aki könnyen meggyőzi, elbűvöli a környezetét. Mindent megtesz a másikért, keresi a kegyeit, a figyelmét. Párkapcsolatát ő is komolyan veszi, éppen ezért sokat aggódik, hogy nem a megfelelő partnerrel hozta össze a sors. Szórakoztató, támogató típus, rajongással veszi körül a szerelmét, s nem okoz számára gondot, ha igényét, kívánalmait a másik megosztja vele. S bár különlegesnek, zseniálisnak tartja magát, titkon folyton arra vágyik, hogy ezt a párja is elismerje és kimondja neki.

A Szűz titkos vágya: párja megérti a bizalmatlanságát

titkos vágy csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz kimondottan óvatos, elemző és kritikus csillagjegy, aki magasra teszi a mércét, nem éri be kevesebbel. Nem kevés idő, míg feladja védekező álláspontját, s hajlandó megnyílni a másik előtt. S bár párkapcsolatában hűséges, szeretetteli és odaadó partner, úgy tűnhet, hogy folyamatosan a „menekülési terven gondolkodik. Elemző énje nem hagyja nyugodni, amikor minden a legnagyobb rendben a párkapcsolatában, titokba arra vágyik, hogy megtudja, szokatlan viselkedése, a bizalmatlansága nem veszélyezteti-e a boldogságát.

A Mérleg titkos vágya: feltétel nélküli szeretet

titkos vágy csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg tele van empátiával és a vággyal, hogy harmóniával töltse meg a kapcsolatát. Jóllehet könnyedén flörtölget, s az élet minden pillanatát szeretné kiélvezni, ám amikor rátalál a valódi szerelem, nem habozik többé. Békés, idilli kapcsolatra vágyik, ahol szó sincs egyoldalú szerelemről, hiszen ez csak a feszültséget növelné. Még ha zökkenőmentesen is működik a párkapcsolata, ő akkor is biztosra akar menni, hogy a párja nem érdekből van vele. Ódzkodik mindenfajta konfliktustól, ezért a világért sem kérdezne rá társánál a kétségeire.

A Skorpió titkos vágya: vakon bízhasson a párjában

titkos vágy csillagjegyek skorpió horoszkópA titokzatos és szenvedélyes Skorpió szexuális vonzereje, beszéde, mozgása mindenkit elbűvöl, s bár szinte mágnesként vonzódnak hozzá a többiek, ő igyekszik inkább távolságot tartani. Válogatós, nem kötelezi el magát bárki mellett. A bizalmát nagyon nehéz elnyerni, ami talán teljes egészében senkinek sem sikerülhet. Benne ugyanis mindenkor ott motoszkál a kétség, hogy megégetheti magát. Pedig semmi másra nem vágyik jobban, mint hogy feltételek nélkül bízhasson a párjában. Megkérdezni ő sem fogja…

A Nyilas titkos vágya: valódi társra találni

titkos vágy csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas kalandvágyó természetét nem könnyű megzabolázni. Szeret flörtölni, tele van optimizmussal, élvezi az életet, s ezt várja társától is. Jóllehet nem könnyen köti le magát, ha egyszer igazán szerelmes lesz, hihetetlenül hűséges és lenyűgöző partner válik belőle. De még ilyenkor is titkon arra vágyik, hogy párja vele tartson mindenhova, de közben adja meg neki az önállóságot, a teljes szabadságot is. Vele tényleg madarat lehet röptetni, ha rátalál az ilyen társra.

titkos vágy csillagjegyek horoszkóp

Van, amit a csillagjegyek sosem mondanak ki, de titkon vágynak rá (iStock)

A Bak titkos vágya: tanácsot, segítséget kérjen tőle a párja

titkos vágy csillagjegyek bak horoszkópA gyakorlatias, néha rideg és pesszimista Bak valójában nagyon is szorgalmas és kedves típus, nála a siker a mérce az élet minden területén. Amikor fülig szerelmes lesz, hűségére, támogatására nem lehet panasz. Igaz, nem az a kifejezetten érzelgős típus, ám ez korántsem jelenti, hogy ne tenne meg mindent a párkapcsolatban. Legbelül ugyanakkor őt is feszíti a vágy, hogy megerősítést kapjon a szerelmétől: társa nemcsak a támogatását értékeli, hanem a segítségét, az okos és praktikus tanácsait is. Na persze ő sem mondaná ki ezt a párjának.

A Vízöntő titkos vágya: szabadság 

titkos vágy csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő nem szereti a hagyományos dolgokat, merész és logikus gondolkodású, a társadalmi kérdések érdeklik, s arra törekszik, hogy jobbá tegye a világot. Mindez annyira leköti, hogy a párkapcsolat néha inkább csak teher a számára. Ha mégis elrabolják a szívét, mindent megtesz, hogy a mindennapokat összeegyeztesse a szerelemmel. Mindenki másnál nagyobb a függetlenségi vágya, ezért óriási szabadságra, személyes térre van szüksége. Ő sem beszél a valódi vágyáról, de a párkapcsolatban csak akkor marad, ha nyitva áll előtt ajtó és ablak.

A Halak titkos vágya: párja szemet huny a rossz szokások fölött

titkos vágy csillagjegyek halak horoszkópA Halak reménytelenül romantikus, érzékeny, önzetlen, és tele van optimizmussal. Mindennél jobban vágyik a számára tökéletes társra, akivel leélheti az életét. Még az igazán jól működő kapcsolatában is mindig ott motoszkál benne a kétség, hogy talán nem is elég jó a párjának. Tisztában van vele, hogy sokan kihasználják önzetlenségét, segítőkészségét, visszaélnek a jóságával, ám mindig reméli, hogy tényleg azzal a társsal hozta össze a sorsa, aki feltételek nélkül és a végletekig szereti őt.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top