Horoszkóp

Erre vágynak a legjobban a csillagjegyek

Ha igazán boldog párkapcsolatra vágysz, nemcsak azzal érdemes tisztában lenned, te mit vársz a párodtól, de talán még fontosabb, hogy ismerd az ő igényeit is. Nos, mire vágynak a legjobban a párkapcsolatban a csillagjegyek? Kiderül a horoszkópból.

A Kos

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek kos horoszkópA Kos nem az a fajta, aki párkapcsolati játszmákat űzne a társával. Heves és türelmetlen típus, így leginkább a párjára hárul, hogy elviseljen bármilyen helyzetet, s ha valamilyen gond adódna, ne hezitáljon megbeszélni, és persze közös megoldást találni.

A Bika

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek bika horoszkópA Bika hihetetlenül csökönyös, makacs csillagjegy, de ugyanakkor nagyon érzelmes is. A párja akkor cselekszik a leghelyesebben, ha nyugodtan és beleéléssel közelít a viselkedéséhez, s tudja, fölösleges neheztelnie rá, s halogatni a bocsánatkérést. Egy kedves érintéssel mindent elérhet a párkapcsolatban.

Az Ikrek

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek nyughatatlan és kalandvágyó, őt valóban minden érdekli az életben. A párkapcsolatában is arra törekszik, hogy az izgalom, a szeretet, a változatosság ne múljon el, különben könnyen elunja magát. A közös beszélgetések számára különösen fontosak, mint ahogy azt is igényli, hogy társával minél több időt tölthessen együtt.

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek horoszkóp

Erre vágynak a szerelemben a legjobban a csillagjegyek (iStock)

A Rák

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek rák horoszkópA Ráknak fontos a hűség és a megbízhatóság, s a párkapcsolatába is ezen értékeket hozza magával. Egyúttal elvárja a párjától a hasonló mértékű lojalitást, hűséget, no és persze, ha úgy adódik, biztosan számíthasson rá bármilyen helyzetben.

Az Oroszlán

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek oroszlán horoszkópMiután az Oroszlán magabiztos és meglehetősen hiú csillagjegy, szereti magát körbevenni más emberekkel, imádja, amikor ő állhat a középpontban. Olyan partnerre van szüksége, akit mindig maga mellett tudhat, hozzá hasonló magabiztossággal és jókedvvel van felvértezve, és rendkívül büszke rá, és örömmel jelenik meg vele mindenhol.

A Szűz

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek szűz horoszkópElemzői, kritikus természete ellenére a Szűz tele van jóindulattal, s kész segíteni másoknak is. Éppen ezért fontos számára, hogy a jólelkűség, a valódi szeretet ne hiányozzon a párjából sem, ám ez ne csupán az ő irányába és a párkapcsolatában nyilvánuljon meg, hanem a környezete felé is.

A Mérleg

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek mérleg horoszkópA Mérleg a csillagjegyek békés diplomatája. Élvezi a nyugalmat és a harmóniát, ami egyúttal némiképp idealistává is teszi őt. Társában is a békét, a nyugalmat keresi, hiszen ő mindenkor messze kerüli a vitákat, a zűrzavart, a feszültséget, a veszekedést. Ilyen párkapcsolatban képtelen lenne a boldogságra.

A Skorpió

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió a leggyanakvóbb és legbizalmatlanabb csillagjegy. Ha a párod ezen állatövi jegy szülötte, az azt is jelenti, hogy elnyerted a bizalmát. Biztosra akar ugyanakkor menni, hogy bizalmával valóban a megfelelő személyt tüntette ki, ezért a tisztesség, a hűség, a megbízhatóság a párkapcsolatban elengedhetetlen számára.

A Nyilas

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas rendkívül önálló egyéniség, jól elvan önmagában is, ennek ellenére szívesen jár társaságba. Különösen azt szereti, ha ő az a csillagjegy, akire a bajban mindenki számíthat. Olyan társra van szüksége, aki hozzá hasonlóan megbízható, s bármikor és bármiben lehet rá számítani.

Minden csillagjegynek nagyon fontos valami a kapcsolatában (iStock)

A Bak

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek bak horoszkópA Bak felelősségteljes és szorgalmas típus. A csillagjegyek közül ő van tisztában leginkább az értékeivel. Ebből kifolyólag a társától is elvárja a megbízhatóságot,a  céltudatosságot, az igyekezetet, hiszen ez azt jelenti, hogy a párkapcsolatért, a közös életért is hajlandó sokat tenni.

A Vízöntő

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő az egyik legmerészebb csillagjegy, igazi lázadó alkat. A párkapcsolatban szívesen játssza a „hibátlan partner” szerepét, így társa nagy szívességet tesz neki, ha egyetért a véleményével. De persze nem minden esetben kell ennek így is történnie. Tiszta lapokkal játszik, és neki is nagyon fontos, hogy a párkapcsolat semmit se veszítsen az izgalmából.

A Halak

szerelem párkapcsolat vágyak csillagjegyek halak horoszkópA legérzékenyebb csillagjegyként a Halak vágyik a figyelemre és a meghittségre. Olyan párra van szüksége, aki teljes szívéből szereti, törődik vele, megvigasztalja. A társa azzal teheti őt boldoggá, ha odaadásáról, szerelméről tesz tanúbizonyságot, akár azzal, hogy apró kedvességeket suttog a fülébe.

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top