Horoszkóp

Ez az, amit biztosan nem tűrnek el a csillagjegyek a párkapcsolatban

Minden csillagjegynél máshol húzódik az a határ, amit még eltűrnek a párkapcsolatban. Néhány jegynél kicsit szélesebb ez a határ, másoknál ugyanezért könnyen szakításra kerülhet sor. Mi az, amit még elviselsz a párkapcsolatban? És a párod? A horoszkópból kiderül.

Rendetlenség, figyelmetlenség, pontatlanság… A végtelenségig lehetne folytatni a sort, ki mit nem tolerál a párkapcsolatban. Néhány csillagjegy jóval házsártosabb lehet az átlaghoz képest, míg kevésbé veszik komolyan magukat, lazábban kezelik a párkapcsolatokat. Nálad hol húzódik a tűréshatár? Milyen tulajdonság hoz ki leginkább a sodrodból?

Kos

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek kos horoszkópKos jegyűként nem bírod elviselni, ha valakiben nincs ambíció. Mindig többre vágysz, s olyan emberekkel szereted körbevenni magadat, akikkel együtt tudsz haladni a céljaid felé. Ha ez a becsvágy hiányzik a párodból, a párkapcsolat sosem lesz igazán sikeres és működőképes.

Bika

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek bika horoszkópBika jegyűként miután igen óvatos, előretekintő típus vagy, irtózol azoktól, akik ösztönösen, minden előzetes elgondolás, tervezés nélkül, a pillanat hatása alatt cselekszenek. Könnyen lehet, már az első ilyen meggondolatlan jelnél kiadod a párod útját.

Ikrek

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek ikrek horoszkópIkrek jegyűként odavagy a társasági életért, ezért nem tolerálod az introvertált, a magába zárkózó embereket. S bár a párodért összességében odavagy, egyre elviselhetetlenebbnek érzed, ha folyton otthon szeretne maradni, nem mellesleg beszélgetni sincs különösebb kedve. Viselkedése szinte bizonyosan szakításhoz vezet.

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek horoszkóp

Vannak dolgok, amiket biztosan nem viselnek el a csillagjegyek a kapcsolatukban (iStock)

Rák

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek rák horoszkópRák jegyűként szinte biztosan nagyon családcentrikus típus lehetsz, a végsőkig kitartasz a szeretteid, a számodra igazán fontos emberek mellett. Ha a párod nem tolerálja ezt a tulajdonságodat, esetleg nem jön ki a szüleiddel, rokonokkal, a párkapcsolatnak sem lesz nagy jövője.

Oroszlán

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek oroszlán horoszkópOroszlán jegyűként spontán és féktelen természeted nem viseli, ha túlságosan is szelíd személlyel hoz össze a sors. Extrovertáltként élsz-halsz a kalandokért, a figyelemért, a társasági életért, a pörgésért, így az otthonülő életmódot egyszerűen nem neked találták ki. Befelé forduló, zárkózott társsal bizonyosan nem lesz hosszú életű a párkapcsolatod.

Szűz

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek szűz horoszkópSzűz jegyűként nem tolerálod a kétarcúságot. A bizalmadat ki kell érdemelnie leendő társadnak, nálad szóba sem jöhet olyasvalaki, aki az egyik pillanatban így cselekszik, a másik pillanatban pedig teljesen másképpen, ahogy számára a szituáció megkívánja.

Mérleg

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek mérleg horoszkópMérleg jegyűként messziről megérzed a hazug, csalárd típusokat, s amikor tisztességtelenül bánnak veled, cserbenhagynak, sosem bocsátod meg. S bár a legszívesebben fátylat borítanál az ügyre, nem vagy képes rá, s valójában nagy kő esik le a szívedről, amikor a másik örökre kisétál az életedből.

Skorpió

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek skorpió horoszkópSkorpió jegyűként messziről kiszagolod a hazugságokat. Őszinte csillagjegyként sosem tolerálnád egyetlen kapcsolatodban sem az árulást, a csalást. Talán megbocsátasz a másiknak, de hogy sosem felejted el, az egésze biztos. Aki ilyet tesz, nálad örökre leírja magát.

Nyilas

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek nyilas horoszkópNyilas jegyűként odavagy az új kalandokért, imádsz új helyszíneket felfedezni, így szóba sem jöhet nálad az olyan partner, aki remekül megvan egy helyben is. S bár próbálsz a hobbid és a párod között lavírozni, előbb-utóbb eljön az idő, amikor választanod kell. S a mérleg nyelve inkább az előbbi javára billen.

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek horoszkóp

Ez az, amit nem néznek el a párkapcsolatban a csillagjegyek (iStock)

Bak

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek bak horoszkópBak jegyűként kifejezetten gyakorlatias ember vagy, te mindenkor két lábbal a földön állsz. Ha párodból hiányzik az önuralom, rendetlen típus, avagy gyerekes módon viselkedik, a kapcsolat hosszú távon biztosan nem működik.

Vízöntő

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként erősen taszít a szűk látókörűség, vagy ha valaki nem érdeklődik a világ dolgai iránt. Logikusan gondolkodsz, szeretsz elmélyedni az egyes feladatokban, ideákban, nyitott vagy minden tekintetben. Olyan társra van szükséged, akiben szintén megvannak ezen tulajdonságok. Ha nincs, esélye sem lehet nálad.

Halak

párkapcsolat tűréshatár csillagjegyek halak horoszkópHalak jegyűként téged az állandó negatív hozzáállás, a folyamatos ellenszegülés szinte biztosan menekülésre késztet. Képtelen vagy elviselni a pesszimista, folyton másokat hibáztató embereket, ők azok, akiket egyetlen percig sem tűröd meg magad mellett.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top