Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy teljesen szerelemfüggő

Ezek a csillagjegyek hajlamosak a leginkább a szerelmüktől függeni. A veszteséget nagyon nehezen dolgozzák fel, nekik a párjuk a mindenük. Annyira, hogy gyakran hajlandók bármire, csak ne hagyja el őket.

Keskeny a mezsgye az egészséges szerelem és a társfüggőség között, és míg az előbbi egymás kölcsönös megbecsülésén alapszik, utóbbi nagyon hamar átválthat olyan viselkedésbe, amely önzésében teljesen kisajátítja magának a másikat. A következő négy csillagjegy talán a leginkább hajalmos a szerelmi függésre.

1. Skorpió

szerelem függő csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió mindent nagyon intenzíven él meg, a szerelmet és a féltékenységet egyaránt. Mintha direkt vágyna rá, hogy társfüggő kapcsolatba kerüljön. Általában vigyáz, hogy kinek adja ki magát, de ha megnyílik, nem ismer határokat – ezért is lehet a párjának egy idő után túl sok. Ilyenkor társa minden mozdulatáról tudni akar, minden idejét vele akarja tölteni, és általában mindent irányítani szeretne. Kedves Skorpió, próbáld kigyógyítani magad a függőségedből, mert így csak kárt okozol magadnak és a kedvesednek is.

szerelem függő csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hajlamosak lehetnek a szerelmüktől függeni (iStock)

2. Rák

szerelem függő csillagjegyek rák horoszkópA Rák nagyon mély érzésekre képes. Amikor igazán szeret, minden határt átlépve, mindent odaadja a szerelmének. Ha nem figyel oda, nagyon könnyen elszaladhat vele is a ló, és azon kapja magát, hogy kedvese közösségi oldalán kémkedik az üzenetek között, és minden riválisnak tűnő ismerőst megfenyeget, aki a párja fotóit lájkolta. Annyira retteghet, hogy vége szakad a boldogságának, hogy éppen ezzel a viselkedéssel üldözi el maga mellől a partnerét.

3. Bak

szerelem függő csillagjegyek bak horoszkópA Bak a szokások rabja, aki szerelmi téren is retteg mindenféle változástól. Ezért marad benne a párkapcsolatában még akkor is, ha egyébként teljesen pontosan átlátja, hogy az menthetetlen. A gond ott kezdődik nála, hogy képtelen elválasztani egymástól a megszokást és a szerelmet. Ne feledd, kedves Bak, némelyik változás éppen azért szükséges, hogy valami új, szebb és jobb dolognak adjon helyet.

4. Ikrek

szerelem függő csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek könnyen esik szerelembe, hiszen ő mindenki szimpatikusnak tűnő partnerben a lehetőséget látja, ezért előfordulhat vele, hogy hozzá méltatlan partnerhez ragaszkodik. Ilyenkor a szeretett társ lesz a világa középpontja, képes elhanyagolni mellette a hobbiját, a barátokat is. Légy óvatos, kedves Ikrek, hiszen a partnerek jönnek-mennek, de a barátok mindig kitartanak melletted, ha neked is fontosak. Ha a párod tényleg hozzád tartozik, bele fog simulni az addigi életedbe.

(Herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top