Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek boldogságos hétre számíthatnak

Új hét, új remények. Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz okuk panaszra, ezen a héten ugyanis hihetetlenül gördülékenyen alakul az életük. Ők azok, akik igazán boldog napokra számíthatnak. Vajon te is köztük vagy? Megtudod a horoszkópból.

A Kosra felnéznek a többiek a héten

kos heti horoszkóp boldog hét csillagjegyekKedves Kos! Ne lepődj meg, ha valósággal felpezsdül a véred a héten, hiszen a Vénusz bolygó a jegyedben járva még merészebbé tesz téged – leginkább a szerelemben. Különösen vonzónak talál téged a környezeted, szóval valójában bármi megtörténhet. A csillagok mindez ellenére azt javasolják, figyelj a lelkedre is, hiszen a spirituális utadon, a tudatosságodban nagyot léphetsz előre. Légy nagylelkű és igazán példamutató vezető, és a jutalom sem marad el.

heti horoszkóp boldog hét csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek remek hétre számíthatnak (iStock)

Az Ikrek fontos felismerésekre jut a héten

ikrek heti horoszkóp boldog hét csillagjegyekKedves Ikrek! Kettős jellemed okán mondhatni duplán veted magad a párkapcsolatba a héten. Miközben picit nyugtalannak is érezheted magadat, végre felismered, milyen mintákat követtél eddig, és mi az, amitől időszerű megszabadulnod végre. Nagyon okos felismerésekre jutsz mind a párkapcsolatodban, és valójában minden más kapcsolatod terén is. Valódi hálát érezhetsz a múlt eseményeiért, és ez az érzés a jelenedet erősíti, ha nem ragadsz a múltban. Sokat tanultál, de a jelenben hasznosíthatod a tapasztalatokat.

A Skorpió igazán jól érzi magát a bőrében

skorpió heti horoszkóp boldog hét csillagjegyekKedves Skorpió! Nagyon erőteljes és meggyőző csillagjegyként ismer téged mindenki, amit végre magad is konkrétan megtapasztalhatsz a héten. Korábban talán mintha saját magadtól menekültél volna, de végre felismered a különleges értékeidet, nem mellesleg mindazokat a félelmeket, kétségeket, amelyek eddig – fölöslegesen – gyötörtek. A magadnak épített láthatatlan akadályokat végre átléped, és tudatosítod, mennyi erőd, energiád és csodás képességed van. Ideje volt.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top