Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. május 4-5.: Utolér a végzeted ezen a hétvégén

Ezen az első májusi hétvégén fura módon érhet utol a végzeted. Új elvekbe szokásokba, témákba és lehetőségekbe szerethetsz ugyanis bele. Ne lepődj meg, éppen ezek támogatnak téged, hogy sokkal színesebb, szerelmesebb és kalandosabb lehessen az életed. A horoszkóp szerint igenis szeress most bele valami egészen újba.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópKos jegyűként felszínesség bosszant a leginkább ezen a hétvégén. Most mély és elgondolkodtató beszélgetésekre vágysz. A szerelmed azonban talán épp ellenkező irányú folyamatot él meg, és ő most jobban vágyik a felszínes csevegésekre, a látványos csillogásra. Ha nem nyitott a mély beszélgetésekre, valaki mással kellene próbálkoznod.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópBika jegyűként talán több időt szánsz a barátok szerelmi életével való foglalatosságra, mint a saját párkapcsolatodra. Most ezen kellene változtatnod, és mások élete helyett a sajátodra kellene a hangsúlyt fektetned. Különösen akkor, ha úgy érzed, hogy most nem történik semmi érdekes az életedben.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópIkrek jegyűként a szerelmeddel közösen sokkal nagyobb a teremtő erőtök, mint külön-külön. Épp ezért a hétvége legfontosabb kérdése, össze tudtok-e fogni. Most olyan közös célokat kellene találnotok, amelyekért mindketten boldogan és örömmel tennétek. Nagyon  hamar megvalósul, amit közösen teremtetek.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópRák jegyűként azt kapod, amire figyelsz. Ha a figyelmedet a párod rossz tulajdonságaira fordítod, könnyen megtapasztalhatod, egyre több ilyen tulajdonsága van. Ha azonban a pozitív tulajdonságaira koncentrálsz, őt is egyre csodásabbnak láthatod. Különösen igaz lesz, ha el is mondod neki, hogy mit szeretsz benne.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópOroszlán jegyűként ezt a hétvégét talán vizsgaként fogod fel. Talán olyan vizsgának, amikor eldől, milyen szerelmet érdemelsz meg. Lehet, az élet most valóban felteszi neked a kérdést, mit tanultál a szerelemről eddig? Ez mégsem jelenti, hogy most dőlne el, milyen lesz a szerelmi jövőd. Most csak az derül ki, milyen szerelemre vágysz valójában.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSzűz jegyűként vannak kérdések, amelyeket nem szeretnél meghallani, és válaszolni sem. Úgy tűnik, a szerelmed most csak és kizárólag ilyen kérdéseket tesz fel, és ezekben a témákban vár válaszokat tőled. A hétvégén az a legjobb, ha nyílt, őszinte és szeretetteli válaszokat adsz még a kellemetlen kérdésekre is.

hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. május 4-5.

Utolér a végzeted a hétvégén? (iStock)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópMérleg jegyűként a szerelem az életed részévé vált, és ez így van jól. A hétvégén tudatosan keresd azokat a pillanatokat, amikor csak a szerelmeddel, a szerelemmel foglalkozol. Persze, ha belefér az idődbe, gondolj a családtagokra, a barátokra, és a kollégákra is, hiszen nekik is szükségük van a figyelmedre.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópSkorpió jegyűként talán már unod azokat a történeteket, amelyeket a szerelmed mesél. Talán már mindent hallottál, amit mondani tud. A hétvégén a legfontosabb, hogy új szemmel tekints a szerelmedre, és minden olyan emberre, akit évek óta ismersz. Így adsz nekik lehetőséget, hogy önmaguk legyenek.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNyilas jegyűként nem lehetsz túl öreg a szerelemhez. Most sokkal fontosabb számodra a korod, mint megszoktad. Talán fáradtabbnak, idősebbnek érzed magadat, talán erőd sincs most a párkapcsolatodra. Fontos tudatosítani magadban, a kor csak egy szám, rád pedig még rengeteg csodálatos élmény vár.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópBak jegyűként könnyedén megérted a szerelmedet, és a körülötted lévők érzelmeit. De vajon a saját érzelmeiddel is ugyanennyire tisztában vagy? A hétvégén elsősorban a saját érzelmeidre kellene figyelned. Most lehetőséged nyílik feltérképezni a szívedben, a lelkedben zajló folyamatokat.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópVízöntő jegyűként érdemes elővenni a naplóidat, a közösségi média bejegyzéseidet. Azzal, ha újraolvasod a korábbi bejegyzéseket, megláthatod, valójában voltál már a mostanihoz hasonló helyzetben. Hidd el, sokat segít, ha újra olvasod, amit leírtál az érzéseidről, hogy a lehető legjobban kezeld a mostani helyzetet.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHalak jegyűként meg kell találnod a szíved mélyén lévő szeretetszikrát. Azt a szeretetforrást, amelytől mostanában kezdtél eltávolodni. Ha újra csatlakozol a szeretetforráshoz, lehetőséget adsz magadnak arra is, hogy a szeretet és a szerelem új formákban jelenjenek meg az életedben. Olyan formában, amelyekre régóta vágysz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top