Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy káprázatos májusra számíthat

Ezek a csillagjegyek kétségkívül a május legnagyobb nyertesei. Bámulatos lehetőségek és persze ajtók nyílnak meg előttük. Bármit elérhetnek, amit csak szeretnének. Te is a legszerencsésebbek között vagy? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Bika a május legnagyobb nyertese

május hónap nyertes csillagjegyek bika horoszkópKedves Bika! Bámulatos lehetőségek kapujában állsz, nálad új időszámítás kezdődik májusban. Amellett, hogy lesz okod ünnepelni, végre igazán megnyugodhatsz, hiszen a Nap mellett most téged támogat a Merkúr, a Vénusz és az Uránusz is. Meg is érdemled a sikert, sokat tettél érte a múltban. Olyan váratlan találkozásokban, eseményekben lesz részed, amelyek sok örömet hoznak neked, függetlenül, hogy inkább a nyugalmat, a kiszámíthatóságot kedveled. Hidd el, csöppet sem fogod bánni, amikor fenekestül fordul fel az életed…

május hónap nyertes csillagjegyek horoszkóp

Káprázatos májusra számíthatnak ezek a csillagjegyek (iStock)

A Szűz jegyre is csodás kilátások várnak májusban

május hónap nyertes csillagjegyek szűz horoszkópKedves Szűz! A tavasszal együtt te is megújulhatsz, a legszebb virágokhoz hasonlóan bomlik ki most a valódi éned. Egyre magabiztosabbnak érezheted magadat, és egyre inkább felismered életed irányát. Ha tanulnál valami újat, megfelelőbb időszakot nem is találhatnál ehhez a májusnál. Nagyon sok új lehetőséget kínál fel az élet, rajtad múlik, melyiket választod. Az is biztos, nagyot lépsz az önfejlődés, az önbizalom lépcsőfokán. Figyelj az ösztöneidre, kövesd bátran a belső hangokat, tedd, amit a szíved súg. Bízz magadban, nem fogod megbánni.

A Bak boldogságra talál májusban

május hónap nyertes csillagjegyek bak horoszkópKedves Bak! Talán úgy tűnhet, az elmúlt hónapokban semmi sem történt veled, az életed csöppet sem úgy alakult, ahogy szeretted volna. Májusban óriásit fordul az életed, bámulatosan bontakoznak ki előtted a lehetőségek. Megérdemled a sikert, és neked is lesz okod az ünneplésre. Lehet, magad sem érted, mitől érzed olyan jól magadat a bőrödben. Nos, a Merkúr, a Vénusz és az Uránusz tehet a jókedvedért, és a váratlan fordulatokért. Jön a szerelem, a romantika, nem mellesleg a kreativitás, a valódi öröm is feléled a lelkedben.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top