Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. május 2-7.: Különleges lehetőségeket és szépséget ígér az anyák napi újhold

Nemcsak különleges lehetőségeket ígér a vasárnapi Bika újhold, de csodaszép anyák napját is sejtet. S hogy minden vár még rád ezen a meseszép héten? A holdhoroszkópból választ kaphatsz a részletekre.

Az anyák napi újhold vasárnap a szépségről fog szólni. Meg se lepődj most, ha mindent szépnek, vagy sokkal szebbnek látsz, mint általában. Vedd észre a szépséget, és persze ne felejts el újítani sem. A vasárnapi Bika újhold ugyanis az újításban, a megújulásban is segít és támogat neked.

CSÜTÖRTÖK – május 2.: A fogyó- és tisztítókúra valójában még ma is aktuális, így most könnyedén méregtelenítheted a szervezetedet is. Ezek úgy hatásosak, ha együtt végezd. A Kos Hold szerint süthetsz ugyanakkor valami finomat is, ami most még a kúrának sem árt. Érdemes ma kiszellőztethetni az ágyneműt, persze csak akkor, ha száraz az idő. Esőben természetesen nem érdemes.

PÉNTEK – május 3.: Ma fogászati és kerti munka tilalom van érvényben. Viszont a méregtelenítés továbbra is ajánlott. Most még eredményesen szabadulhatsz meg a húsvéti ünnepek alatt felhalmozódott mérgektől. Ma is érdemes kitenni a napra az ágyneműket, és átszellőztetni a lakást. Persze, mindez ma is az időjárástól függhet.

SZOMBAT – május 4.: Újhold előtti napon a Bika Hold nyugalmat és kiegyensúlyozottságot hoz neked. Belső békéd kisugárzik, ami jó hatással lesz a környezetedre is. Szombat vénuszi nap, amely a Bika Holddal együtt alkalmassá teszi a mai napot szépítkezésre, jöhet arcpakolás, masszázs, bármi, amitől jobban érzed magadat a bőrödben.

heti holdhoroszkóp 2019. május 2-7. anyák napja

Csodaszép lesz a vasárnapi anyák napja (iStock)

VASÁRNAP – május 5.: Éjfél után nem sokkal együtt áll a Nap és a Hold a Bikában. Ez az újhold megújulásra késztet. Minden újhold fontos, és minden újhold más, ez a mostani ugyanakkor az anyák napját szépíti meg. Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Ennek jegyében köszöntsd ma édesanyádat.

HÉTFŐ – május 6.: Kora reggel a Hold átlép a levegős Ikrekbe, melynek köszönhetően fellélegezhetsz – szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Jót tennél magadnak, ha ma sokat, vagy akár folyamatosan szellőztetnél a lakásban, az irodában. Még jobb lenne a szabadban ebédelned – ha teheted. Ettől felfrissülsz, és jobban tudsz koncentrálni, bármi is legyen mára a feladatod.

KEDD – május 7.: Ma is egész nap az Ikrekben jár a Hold. Ráadásul ma már növekszik, így a tanulás, a vizsgák biztosan jobban mennek ma. Persze nem magolásról van szó. Ha tudsz koncentrálni, a szabadban is tanulhatsz: kertben, teraszon, akár a közeli parkban. Most elég, ha olvasod a szöveget, gyorsan rögzül a fejedben.

Erre figyelmeztet a holdhoroszkóp a héten

heti holdhoroszkóp 2019. május 2-7. anyák napja

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten

Anyák napi újhold a Bika jelében

Vasárnap kora hajnalban (00:45-kor) a Bika jelében együtt álló Nap és Hold egy olyan újhold, ami a szépségről szól, ugyanis a Bika uralkodó bolygója a Vénusz. És Vénusz a szépség, a jó ízlés, az esztétika szimbóluma. Május első vasárnapján, anyák napján ezek a jellemzők dominálnak, így ennek szellemében érdemes édesanyád köszöntésére is készülni. Nem kell drága ajándékra költened, egy régi, közös fotó kinagyítása, szép keretbe foglalása csoda szép ajándék lesz egy szál virág mellé.

Az újhold azt jelenti, hogy több új ötlet is kipattanhat a fejedből. Ne fogd vissza magad, kezdd el megvalósítani mindet. Ettől garantáltan jobban fogod érezni magadat a bőrödben, sőt még elismeréseket is bezsebelhetsz.

heti holdhoroszkóp 2019. május 2-7. anyák napja

Halványzöld gyertya támogatja újhold idején a kívánságok valóra válását (iStock)

Újhold napján a zöld gyertya támogatja a kívánságok valóra válását

Újhold napján halványzöld gyertyát gyújts, és fogalmazd meg, mit akarsz újítani, mit kívánsz magadnak. Mindaz, amit most kezdesz el, mint a maga a földből, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld, innen ered a halványzöld gyertya szimbóluma. Amennyiben a Bika jelében születtél, most a születésnapod közelében duplán élvezheted az újhold megújító hatását. Számodra kihagyhatatlan lehetőség kívánságlista írása. Ha Szűz és Bak szülött vagy, akkor is részesülhetsz az újhold kedvező hatásában. Természetesen senki sem marad ki semmi jóból. A májusi újhold vasárnap kora hajnalban lesz, de már az előző nap is érezteti a hatását. Így már szombat este is meggyújthatod a gyertyát és kívánhatsz, vagy kívánhattok együtt édesanyáddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top