Horoszkóp

Májusi horoszkóp: Szerencsét és szerelmet hoz a május a csillagjegyeknek

A Vénusz és a Mars között káprázatos fényszögkapcsolat jön létre májusban, amelyből az asztrológia arra következtet, hogy rendkívül kreatív, szerencsés és szerelmes időszak köszönt a csillagjegyekre. Mikor, ha nem a legszebb tavaszi hónapban...

havi horoszkóp kos csillagjegyKos – májusi horoszkóp

Kos jegyűként a munkában, megélhetésben érhetsz el májusban nagyobb sikereket. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, ennek most kellene hangot adni, mert ez irányú terveidet, elképzeléseidet valóra válthatod. Ha külfölddel kapcsolatos terveid vannak, nagyon meg kell nézned, mire adsz ki pénzt, mert hajlamossá válhatsz a túlzásokra, vagy a figyelmetlenséged miatt érhet veszteség.

Bika – májusi horoszkóp

havi horoszkóp bika csillagjegyBika jegyűként májusban még az is megeshet, hogy minden szem rád szegeződik, mindenki rád figyel. Ezért nagyon vigyázz a mondandódra, mert olyasmi is kicsúszhat a szádon, amit később megbánhatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Akár te, akár valaki a környezetedben tanulmányokat folytat, fantasztikus eredményt érhettek el. A házasságokban, régi párkapcsolatokban mindent meg tudtok most beszélni egymással.

Ikrek – májusi horoszkóp

havi horoszkóp bika csillagjegyIkrek jegyűként májusban a munkában, megélhetésben érhetsz el nagyobb sikereket. De az is lehet, az életedben egymást érhetik azok az események, amelyek miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magadat. A házasságokban, régi párkapcsolatokban előfordulhat, hogy a kedvesed nem elég nyitott, nem eléggé elfogadó, emiatt kisebb feszültséget érezhetsz. Egy kapcsolatnak ugyanakkor nagy hasznát veheted.

májusi horoszkóp szerelem szerencse kreativitás

Szerelmes hónapot ígér a májusi horoszkóp (iStock)

Rák – májusi horoszkóp

havi horoszkóp rák csillagjegyRák jegyűként májusban megtörténhet, hogy annyi feladat szakad a nyakadba, hogy hirtelen azt sem tudod, mihez, melyikhez fogj. De az is megeshet, a felettesed viselkedése, elvárása miatt lehet a kedélyállapotod feszültebb. Nincs értelme előállni nála az elképzeléseiddel, mert erre most nem nyitott. A házasságokban, régi együttélésekben olyan dolgok történhetnek, amelyek szorosabbá tehetik a kapcsolatot.

Oroszlán – májusi horoszkóp

havi horoszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként májusban minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod. Mivel nagyon jól tudod most képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene a terveidet előadni a felettesednek. Az is lehet, visszautasíthatatlan ajánlatot kaphatsz. A szerelmi életedre az elfogadási nehézségek lehetnek a jellemzők. Illetve az eltérő nézetek miatt jöhet létre bonyolultnak bátran nevezhető helyzet.

Szűz – májusi horoszkóp

havi horoszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként májusban a házasságokban, régi párkapcsolatokban még az is lehet, hogy bármilyen régi a viszonyotok, ismét teljesen egymásra találtok. Megeshet, hogy a társadnak a gondjai közelebb hozhatnak benneteket egymáshoz. Most érdemes utazni vagy máris előkészíteni a nyaralást. A munkában, a megélhetésben változásra van kilátás, de az is lehet, a feletteseddel a kapcsolatod feszültebbé válhat, amihez kénytelen leszel alkalmazkodni.

Mérleg – májusi horoszkóp

havi horoszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként májusban a házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan helyzetbe kerülhet, ami nagyon jó hatást gyakorolhat az életetekre is. Ha a szinglik táborához tartozol, olyan valakivel hozhat össze a sors, akiért talán harcolni kell. Ő ugyanakkor olyan személy, akiért érdemes csatározni. Megeshet, hogy többször kell egészségügyi intézményben megfordulnod. Májusban érdemes a pénzzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani.

Skorpió – májusi horoszkóp

havi horoszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként ebben a hónapban a párkapcsolat állhat figyelmed a középpontjában. A házasságokban, régi együttélésekben a társad nagyobb erőfeszítéseket tehet, hogy a kapcsolatotokban minden a legnagyobb rendben haladjon. A szerelmi viszonyokban olyan változás következhet be, amely nagyon is a kedvedre való lehet. De most összejöhetsz olyan valakivel, akivel akár össze is kötheted az életed.

Nyilas – májusi horoszkóp

havi horoszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként, ha az elmúlt időszakban nehezebb helyzet jött létre, amelyet talán nem tudtál kezelni, most minden megváltozik. Talán azért tudod megemészteni a korábban történteket, mert sokat beszélgethetsz olyan emberrel, aki a téged foglalkoztató témában járatos. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre. A munkában olyan esemény történhet, amely pozitív hatással lesz a jövődre.

májusi horoszkóp szerelem szerencse kreativitás

Különleges lehetőségek várnak májusban a csillagjegyekre (iStock)

Bak – májusi horoszkóp

havi horoszkóp bak csillagjegyBak jegyűként, ha még nem vagy szerelmes, májusban könnyen megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Előfordulhat, hogy szinte el sem mered hinni, az érzelmi életed alakulásában ilyen szerencsés lehetsz. Különösen akkor igaz ez, ha korábban egyik csalódást követhette a másik. Megeshet, hogy összehozhat a sors egy olyan társsal, aki mindenféle szempontból tökéletesen megfelel neked…

Vízöntő – májusi horoszkóp

havi horoszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként azzal a rokonnal – különösen, ha beteg, vagy szerencsétlen helyzetbe került – többet kell most törődnöd. De az is lehet, ingatlannal kapcsolatos ügylet bonyolítására kell felkészülnöd. Ha szülő vagy, gyermeked miatt nagyobb erőfeszítéseket kéne most tenni. Megeshet, hogy olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, akinek kikérhetnéd a véleményét, és érdemes a javaslata szerint cselekedned, mert pozitív irányban befolyásolhatja a jövődet.

Halak – májusi horoszkóp

havi horoszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként nem érdemes izgulni a munkahelyeden történő változások miatt, mert kifejezetten jó hatással lehetnek az életedre. Sőt, még az anyagi helyzetedre is. Egy barátnak nagy hasznát veheted, akivel olyan dolgokat tudsz megbeszélni, amelyek elsősorban neked fontosak. Olyan találkozásban is részed lehet, amely nagy hatással lesz rád, és amely miatt elégedettnek érezheted magadat. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet májusban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top