Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy bámulatosan vonzó

Mindenkit mással ajándékoztak meg a csillagok – ezek a csillagjegyek például a többieknél leheletnyivel több vonzerőt, ellenállhatatlan kisugárzást kaptak. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból megtudod.

1. A Skorpió

vonzó szexi csillagjegyek skorpió horoszkópNem lehet elvitatni, a Skorpió szinte kilométeres körben sugározza magából a vonzerőt, a szexualitást. Nemcsak a külsejével hálózza be a többieket, de azzal a képességével is, hogy nyitott könyvként olvassa a másik gondolatait. Csak még vonzóbbá teszi őt, hogy mellette nem kell kimondani, mire vágysz, hiszen pontosan érzi és tudja, és még csak nem is fél beváltani a fantáziádat.

vonzó szexi csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek észbontóan vonzóak (iStock)

2. A Halak

vonzó szexi csillagjegyek halak horoszkópHa szeretsz izgalmas dolgokról fantáziálni, a Halakkal nagyon könnyen megértitek egymást: ő ugyanis minden vad fantáziában benne van. De még mielőtt erre sor kerülne, már kiderül, mennyire ellenállhatatlan csillagjegy, hiszen természetesen rendkívül kedvesen flörtöl és bókol, ő szívesen érezteti veled, mennyire bejössz neki, és mennyire odavan érted.

3. Oroszlán

vonzó szexi csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlánnak két típusa létezik, és mindkettő más okból rendkívül vonzó: az első imád a középpontban lenni, és elvárja, hogy mindenki őt csodálja. Furcsa módon épp ez az arrogancia teszi annyira vonzóvá a többiek szemében. A másik típus a sármosságával hódít, no meg azzal, hogy partnerét helyezi a reflektorfénybe, és valóra váltja minden álmát.

herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top