Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. április 30–május 6.: Kezedbe adják a kulcsot a héten az angyalok

Ezen a héten a kezedbe adják a kulcsot az angyalok. Milyen ajtót nyit vajon ez a kulcs, ez az égi segítség? Az angyalhoroszkópból megtudhatod a választ.

Kos

kos angyalhoroszkópUriel arkangyalnál jobb társat nem is kívánhatnál a hétre. Ő a fény angyala, aki egész héten a megértés fényével világítja be az elmédet. Uriel arkangyal olyasmire is rávilágít, amit nélküle nem értenél meg, így a héten végre nem kell a homályban tapogatóznod.

Bika

bika angyalhoroszkópŐrangyalod játékossá teszi a hetedet, így megkönnyíti a számodra mindazt, amit most tenni szeretnél. Ne felejtsd el, néha a játékos, könnyed hozzáállás a legjobb megoldás, amit választhatsz. Őrangyalod ezen a héten kifejezetten könnyed megoldásokat javasol minden helyzetben.

Ikrek

ikrek angyalhoroszkópMetatron arkangyal, az angyalbirodalom energiagyógyítója, aki minden helyzetben pontosan tudja, melyik rezgésre, melyik gyógyító energiára van szükség. Ha a héten gyógyító segítségre van szükséged, kérd Metatron arkangyalt, hogy töltse fel a testedet gyógyító energiával.

Rák

rák angyalhoroszkópMihály arkangyal lesz a testőröd egész héten. Most megkérheted Mihály arkangyalt, hogy védelmezzen minden olyan helyzetben, amelyben a félelem legkisebb jele jelenik meg benned. Meg sem kell várnod a valós félelmeket, már jó előre kérheted Mihály arkangyal támogató segítségét.

heti angyalhoroszkóp 2019. április 30-május 6.

Kulcsot adnak a csillagjegyek kezébe a héten az angyalok (iStock)

Oroszlán

oroszlán angyalhoroszkópRafael arkangyal pontosan tudja, hogyan teheted olyan egészségessé, ruganyossá és formássá a testedet, amilyennek csak akarod. Rafael arkangyal a héten arra biztat, változtass az étrendeden, az életmódodon és a gondolkodásmódodon. Rafael arkangyal elvezet a számodra legjobb módszerekhez a héten.

Szűz

szűz angyalhoroszkópRaguel arkangyal kibékít téged, akivel már nem akarsz tovább veszekedni. Nincs már szükséged, hogy tovább harcolj valakivel, és ebben a helyzetben Raguel arkangyal a legjobb békebíró. Ő az, aki ott is békét teremt, ahol szerinted az lehetetlen.

Mérleg

mérleg angyalhoroszkópAzrael arkangyal egyfajta égi testőrként óv téged, hogy a héten elvessz a múlt iránti nosztalgiában. Azrael arkangyal távol tart tőled minden hamis emléket, és segít, hogy a múlt helyett a jelenre és a jövőre figyelj. Így túlléphetsz a nehézségeken is.

Skorpió

skorpió angyalhoroszkópJeremiel arkangyal kezébe veszi az életed térképét, és navigátornak szegődik melléd a hétre. Megmutatja, mit érdemes változtatnod az életedben és megmutatja azt is, hogyan érdemes átalakítanod, amit napról napra teszel. Így minden sokkal egyszerűbb lesz.

Nyilas

nyilas angyalhoroszkópZsofiel arkangyal az ideális segítő a héten, hiszen ő az, aki megmutatja neked, hogyan fordíthatod hasznodra az eseményeket. Bármi is történjék, érted történik. Minden úgy van jól, ahogy most van. Ezt pedig Zsofiel arkangyal tudja megmutatni neked.

heti angyalhoroszkóp 2019. április 30-május 6.

Melyik angyal támogat a héten? (iStock)

Bak

bak angyalhoroszkópAriel arkangyal az ég pénztárnoka, aki magánál őrzi a bőség képzeletbeli páncélszekrényének kulcsát. Ariel arkangyal most szívesen megnyitja neked ezt az égi páncélszekrényt, és szívesen hozzásegít a bőséghez, amelyre oly annyira vágysz.

Vízöntő

vízöntő angyalhoroszkópSámuel arkangyal a nagy felfedező, akivel közösen felfedezhetitek az életed eddig rejtett lehetőségeit. Azokat a lehetőségeket, amelyeket talán épp azért nem vettél észre, mert olyan nagyon erősen meg akartad találni a számodra legjobb megoldásokat.

Halak

halak angyalhoroszkópGábriel arkangyal lesz a tolmácsod a héten, aki minden szót és mondatot, amit hallasz, lefordít neked a szeretetnyelvedre. Gábriel arkangyal tolmácsolásában minden sokkal közérthetőbb és szeretettelibb lesz számodra, így te is szeretettelibben és érthetőbben válaszolhatsz másoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top