Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. április 29. – május 5.: Az erőfeszítések sokat hoznak a konyhára

A horoszkóp szerint a héten sok energiát és még több kreativitást igényelnek a pénzügyek. Ugyanakkor most valóban érdemes energiát, lendületet, ötletet, tudást a pénzbe fektetni, mert biztos lehetsz benne, hogy valódi eredményt hoznak az erőfeszítések.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként őszinteségre van szükséged a héten, különösen a pénzzel kapcsolatos témákban. Most tilos hazudni, félrebeszélni, ha pénzről, számokról esik szó, és azzal kapcsolatban sem füllenthetsz, milyen munkát végeztél el. Az őszinteséged hamar megtérül a szó szoros értelmében, hiszen sok pénzt hoz neked.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként a kedvességed a legjobb befektetés, ezt ne felejtsd el. Talán azon gondolkozol, hogyan csinálhatnál némi pénzt, mihez kezdhetnél, ha nincs tőkéd. A kedvességed lehet a legjobb befektetés: ha most kedves vagy az emberekhez, gyorsan kamatozni kezd, és anyagi lehetőségekké válik.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként a családod támogatása rengeteget jelent a héten. Nem anyagi támogatásról van szó, sokkal inkább arról, hogy kiállnak melletted, és mindenben segítenek, amiben csak tudnak. Ez az állandó jelenlét, ez a biztos hátország segít téged, hogy kézben tartsd az életedet és a pénzügyeket is.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként légy figyelmes, valamit rosszul számoltál. Mindenesetre most nem annyi pénz van a számládon vagy a pénztárcádban, mint gondoltad. Ebben a helyzetben a legnagyobb felszabadulást az jelenti majd, amikor rájössz, még így is sokkal jobban állsz, mint sejtetted.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként úgy érzed, valaki hazudott neked a megállapodásotokkal kapcsolatban. De mielőtt végleg megsértődnél rá, fel kell tenned magadnak a kérdést, te betartottad-e maradéktalanul az egyezséget. Könnyen lehet, mindketten megszegtétek a pénzügyi vállalásotokat.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként talán a héten olyan váratlan kiadásokkal kell szembenézned, amelyekre nem vagy felkészülve. De ezekre a kiadásokra is könnyen megtalálod, megkapod a szponzort. Nem véletlenül használtam a szponzor kifejezést, ő azt várja ugyanis, hogy segítsége később pénzben térüljön meg neki.

heti pénzhoroszkóp 2019. április 26-május 5.

Minél több energiát fektetsz a pénzbe, annál többet hoz a konyhára (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként figyeld meg, mi mindent hiszel el másoknak, és mi az, amit nem vagy hajlandó akkor sem elhinni, ha mindenki ugyanazt ismételgeti. A héten új, pénzzel kapcsolatos elveket kellene elsajátítanod. Azokat, amelyeket egy ideje mindenki ismételget, de eddig nem voltál hajlandó elhinni.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként legyél büszke a tudásodra. Legyél büszke arra az egyedi tudásra, amiért megdolgoztál, amit elsajátítottál. Hidd el, sokkal jobb vagy a szakmádban, mint sokan mások. Ha felismered, mennyivel többet tudsz a többieknél, arra is rájössz, ez a tudás és tapasztalat pénzre váltható érték.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként ki kéne mondani a vágyaidat és mindazt, amit nem akarsz már többé. Ezen a héten nagyon fontos, hogy pontosan lásd magad előtt az elérendő célokat, és ugyanilyen fontos lenne beszélned is erről az útról. Ki kell mondanod a céljaidat, hogy megvalósuljanak.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként sokat számít, mit gondolnak rólad a többiek. Hajlamos vagy úgy érezni, hogy amit mások gondolnak, meghatározza a veled történő eseményeket is. A hét legfontosabb feladata épp az, hogy függetlenítsd magad mások gondolkodásától. Csak annak van teremtő ereje, amit te gondolsz magadról.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként nem kell meggyőznöd senkit, hogy támogasson téged. Nincs szükséged mások támogatására, csak arra, hogy ne szóljanak bele a dolgaidba. Most akkor tudsz jól és könnyen haladni a feladatokkal, ha egyedül intézheted a pénzügyeket, és nem kell mással, másokkal foglalkoznod.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként tudnod kell, a régi viszály akkor is hatással lehet a pénzügyi helyzetedre, ha nem akarsz róla tudomást venni. Sőt még akkor is, ha valójában sohasem haragudtál a másik félre. Most az a legjobb, ha szeretettel és megbocsátással párnázod ki az életedet. A szeretet és a megbocsátás a pénzügyi döntéseidben is jól fog jönni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top