Horoszkóp

3 tulajdonság, amit soha ne becsülj alá a csillagjegyekben

Minden csillagjegynek van olyan tulajdonsága, amit nem érdemes alábecsülni. A nőkre pedig különösen igaz lehet mindez – a horoszkóp szerint mindenképpen. Mely 3 tulajdonságod az erősséged? Íme a részletek.

Mindegyik csillagjegy különleges a maga módján, a rájuk vonatkozó tulajdonságok a hölgyeknél talán még fokozottabban nyilvánulnak meg, mint ahogyan azok a külső szemlélő számára feltűnhetnének. Éppen ezért jótanács a férfiaknak: soha ne becsüljék le szeretett hölgyüket. Valamennyi csillagjegynek megvannak a maga gyengeségei és erősségei, melyeknek a boldog párkapcsolat érdekében nem árt tudatában lenni. S mi az a három tulajdonság, amit soha nem kéne alábecsülni? A horoszkópból kiderül.

A Kos nő

kos nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld le a Kos nő céltudatosságát, eltökéltségét és szenvedélyességét. Nem nyugszik, amíg meg nem valósítja a maga elé kitűzött célt, s jól teszed, ha folyamatosan a támogatásodról biztosítod. Ha bármilyen oknál fogva egy lépést visszakozik, az korántsem jelenti, hogy kialudt volna belőle a tűz, attól függetlenül, hogy mit sodor elébe az élet.

A Bika nő

bika nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld le a Bika nő odaadását, előrelátását és nagyravágyását. Jóval kreatívabb, mint gondolnád. S bár nem látsz a gondolataiba, meglehetősen reálisan látja a kapcsolatot, a világot. Odaadása töretlen azon dolgok iránt, amelyek fontosak a számára, s ha ezt kétségbe vonod, biztos lehetsz benne, átértékeli a veled kapcsolatos gondolatait.

Az Ikrek nő

ikrek nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld alá az Ikrek nő erejét, intelligenciáját, a sötét oldalát. Ő ugyanis rendkívül energikus és kifejezetten értelmes csillagjegy, ám van egy olyan oldala is, amely bármilyen sérelem esetén szint azonnal bosszúért kiált. Ilyenkor nincs elnézés, egyetlen dolgot tehetsz, jó messziről elkerülöd.

nők erősségek tulajdonságok horoszkóp

Soha ne becsüld alá a csillagjegyeket! (iStock)

A Rák nő

rák nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld le a Rák nő érzelmeit, tiszta szándékait és hűségét. Mindenre képes azokért, akik a legtöbbet jelentik számára. Külsőleg kiegyensúlyozottnak tűnhet, ám még a legnyugodtabb pillanatokban is érzelmi viharok dúlhatnak a lelkében. Időbe telik, míg valaki teljesen kiismeri rajta magát, éppen ezért a türelem elengedhetetlen a párkapcsolatban.

Az Oroszlán nő

oroszlán nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld le az Oroszlán nő makacsságát, ravaszságát, az odaadását. Az a fajta nő, aki a maga útját járja, hogy elérje céljait. Nem érdekli, kit kell ehhez eltipornia, lényeg, hogy megszerezze, amit akart. Nem tudod megváltoztatni, vissza se tudod tartani, vagyis vele tényleg nem érdemes összetűzésbe kerülni.

A Szűz nő

szűz nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld alá a Szűz nő társadalmi státuszát, etikai normáit és testi adottságait. Bár kívülről úgy tűnhet, nem különösebben foglalkozik a lényegtelen dolgokkal, valójában ez mégsem teljesen igaz. A csillagjegy szülötte jóval több mindent fojt magába, mint gondolnád. Nem viseli a kritikát, ebben az esetben szinte biztosan neked megy, majd elvonul, s magában szenved.

A Mérleg nő

mérleg nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld le a Mérleg nő együttműködési készségét, igazságosságra való törekvését és a haragtartó képességét sem. Az a típus, aki hosszú évekig képes bármilyen apró problémát magában tartani, mielőtt bosszút állna. Olyan társakkal működhet együtt, akik nem érdemesek rá, s amikor úgy gondolod, képtelenség álláspontján változtatni, egyetlen pillanat alatt gondolja meg magát.

A Skorpió nő

skorpió nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld alá a Skorpió nő leleményességét, bátorságát és vonzerejét. Senki nem menekülhet bűbája, a varázslata elől, s olyan dolgokat képes kiötleni, amik másoknak sosem jutnának eszébe. Bátorságban utolérhetetlen, soha nem visszakozik, olyan erő és energia lakozik benne, amit nem könnyű kontrollálni.

A Nyilas nő

nyilas nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld le a Nyilas nő nagylelkűségét, őszinteségét és spontaneitását. Amit kigondol, meg is teszi, s időnként olyan mondatok hagyják el a száját, amelyek zavaróak lehetnek. Azt is mondhatnánk, nincs rajta „szűrő”, mert ő tényleg nem válogatja meg a szavait. Őszinte, szókimondó, aki mindig kész másoknak segítséget nyújtani.

nők erősségek tulajdonságok horoszkóp

Minden csillagjegynek vannak értékes és egyedi tulajdonságai (iStock)

A Bak nő

bak nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld le a Bak nő hidegvérét, óvatosságát és elvárásait. Soha nem éri be kevesebbel, mint amit meglátása szerint megérdemel. Tudja, mit akar, s bár óvatosan közelít a dolgokhoz, valamilyen módon mindig eléri a célját. Jóval nagyobb önuralommal bír, mint bárki más, s emiatt a legkritikusabb helyzetekben is könnyedén megállja a helyét.

A  Vízöntő nő

vízöntő nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld le a Vízöntő nő bátorságát, rendíthetetlenségét és szellemi képességét. Elméje sokkal többre képes, mint bárki másé, a benne forrongó gondolatok világrengetőek. Hajthatatlan, nem is gondolnád, milyen hatalmas szíve van, s ne tévesszen meg, ha valamire azt mondja, nem törődik vele. Az igazság az, hogy nagyon is.

A Halak nő

halak nő erősségek tulajdonságok horoszkópSoha ne becsüld le a Halak nő bölcsességét, tehetségét, a megérzéseit. Az egyik legkreatívabb csillagjegy, akivel csak találkozhatsz. Több okból kifolyólag is érettebb a koránál, s csak akkor lát el tanáccsal, ha úgy érzi, valóban szükséged van rá. Időnként túlságosan is aggodalmaskodónak tűnhet, ám ösztönösen megérzi, mikor jobb inkább csak figyelmesen hallgatni a többieket.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top