Horoszkóp

4 csillagjegy, aki szerint a vásárlás a legjobb terápia

Ezek a csillagjegyek őszintén hisznek a vásárlás gyógyító erejében, és szinte művészi magasságokig fejlesztették a shoppingolást. Ha te is sokszor megkapod, hogy vásárlásmániás vagy, talán te is köztük vagy. A horoszkópból kiderül.

1. Bika

csillagjegyek vásárlás terápia bika horoszkópA Bika a legnagyobb shoppingkirálynő vagy -király, és ezért még csak hibáztatni sem lehet őt. A luxus iránti igénye uralkodó bolygójától, a Vénusztól ered, ezért számára természetes, hogy szép és minőségi dolgokkal veszi magát körül. Érdekes módon a spórolásban legalább annyira tehetséges, mint a pénzköltésben, viszont a kettő között nem nála nem létezik átmenetet.

2. Oroszlán

csillagjegyek vásárlás terápia oroszlán horoszkópAz Oroszlán imád feltűnést kelteni, amihez pedig folyamatosan új, és csillogó cuccokra van szüksége – legalábbis szerinte. A vadászösztön is erősen dolgozik benne, ezért természetes vágyat érez, hogy lehetőség szerint minden héten valami új ruhát, kiegészítőt, valójában bármit, ami megtetszik neki be is szerezze. A vásárlástól ragyog a lelke – amíg a pénztárcája nem bánja

Ezeknek a csillagjegyeknek a vásárlás valódi terápia (iStock)

Ezeknek a csillagjegyeknek a vásárlás valódi terápia (iStock)

3. Mérleg

csillagjegyek vásárlás terápia mérleg horoszkópTalálkoztál már olyan Mérleggel, aki nem a kisujjából rázza ki a stílust? Megdöbbentő, de ő akkor is tökéletesen néz ki, ha csak 5 perce volt indulás előtt magára, ami nem véletlen: mivel hatalmas és szenzációs gardróbot állított össze, ezért ő még akkor sem tudna hibázni, ha bekötött szemmel kéne felöltöznie. Aztán mégis ő a nincs egy rongyom sem, amit fölvehetnék típus.

4. Skorpió

csillagjegyek vásárlás terápia skorpió horoszkópA Skorpiót egyetlen tevékenység kapcsolja ki igazán: az online vásárlás. Amikor elmerül az árucikkek tengerében, megszűnik számára a külvilág. Uralkodó bolygója a Mars meggondolatlanná teszi őt, ezért gyakran előbb dönt, minthogy gondolkozna. Ezért van tele a szekrénye számtalan össze nem illő holmival, hiszen hajlamos gondolkozás nélkül megnyomni a kosárba tesz gombot.

elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top