Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. április 22-28.: Áldott és boldog húsvétot

Áldott és békés húsvéti ünnepeket. Az újabb négy munkanapos hét meglehetősen hullámzónak tűnik. Jó is, kevésbé jó is vár most a csillagjegyekre. A horoszkópból megtudhatod, mire figyelmeztetnek most a csillagok.

Heti horoszkóp: KOS

kos heti horoszkópHétfőn még tart a húsvét. Húsvéti ajándék lesz számodra a reggeli csodás Hold–Merkúr fényszög. Te pörögsz, de közben vigyázz a félénkebb emberekre! Kedden újabb rövid munkahét veszi kezdetét, amibe őrületes lendülettel ugrasz bele. Arra ügyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára. Szerdától érkezik a fegyelem a Bak Holdnak köszönhetően, ekkor már a föld hatás dominál. Péntek délutántól több baráti meghívást kaphatsz. Mondj bátran igent, mert meglepően jól fogod érezni magad a Vízöntő Hold szerint.

Heti horoszkóp: BIKA

bika heti horoszkópKissé fáradtan kezded a hetet. Biztosan megterhelt a sok húsvéti vendég, evés, ivás, ezért még kedden se leszel topon. Szerencsére szerdán végre magadra találsz a dupla (Hold–Uránusz, Nap–Hold) szuper fényszögnek köszönhetően. Innentől hozod a tőled megszokott teljesítményt. Egy szó, mint száz kedden legyél átlátszó, csak szerdától mutasd meg magad! Pénteken délután egy Hold–Uránusz fényszög munkahelyi konfliktust jelez. Jobb, ha korán haza mész. Hétvégén már a nyarat tervezgeted…

Heti horoszkóp: IKREK

ikrek heti horoszkópA Nyilas Hold szerint hétfőn várod, hogy a szívednek kedves ember meglocsoljon. Szeretnéd, hogy észrevegyen, közeledjen, de lehet, ez csak illúzió. Kedden is még ennek hatása alatt leszel, amit a munkahelyeden nem néznek jó szemmel. Szerdától végre nő a hatékonyságod, de fásultnak érzed magad a föld dominancia miatt. Ez nem te vagy. Ha valaki megkérdezi, mi a baj, kitérsz, csak péntek déltől tér vissza a vidám éned. Április utolsó hétvégéjét töltsd a szabadban – javasolja a Vízöntő Hold és az Ikrek Mars.

heti horoszkóp 2019. április 22-28.

Boldog húsvéti ünnepeket! (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

rák heti horoszkópTuti, hogy húsvét hétfőre telítődsz a sok étellel, itallal, illattal. Az egészséged érdekében vissza kéne fognod magad, máskülönben baj lehet. Nem csak a hízás veszélye áll fenn. Kedden jól helyt állsz a munkában, akkor is, ha többiek fanyalognak a feladatok miatt. Szerdától kedves gesztussal lep meg valaki. Ne értsd félre! Ez csak egy segítő jobb. Péntektől észnél kell lenned, a Vízöntő Hold szerint vásárlási láz törhet rád. Hónap végén, az ünnepek után öngól lenne szórnod a pénzt, mert mínuszba mehetsz.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópHa rajtad múlna, egész héten folytatnád a húsvétot. Úgy tűnik, neked nem elég négy nap sem, pedig kedden már munkanap van. Végül is lendületesen oldod meg az ünnepek alatti feltöltődés miatt. De szerdán már nem leszel ilyen lelkes, pedig a Bak Hold szerint a hét közepén nehéz munka vár rád, ahol koncentrálnod kell. Tegyél meg mindent, mert sok múlik most ezen! Pénteken a szerelem elcsavarhatja a fejed – ismét valami fontosabb, mint a munka. De ráérsz hétvégén randizni – mondja a Vízöntő Hold…

Heti horoszkóp: SZŰZ

szűz heti horoszkópA hétfőt a családoddal töltöd a Nyilas Hold szerint, de kedden már dolgoznod kéne. Ám még ekkor is visszahúz a szíved. A feladatokra kell koncentrálnod, ha nem akarsz hibázás miatt dupla munkát. Szerdától helyre áll a rend benned és körülötted is. Végre haladsz, sőt remekül haladsz (Hold, Uránusz, Nap, Szaturnusz, Plútó a Bakban). Péntek délutántól az egészséged aggaszthat (Hold-Uránusz), ne az interneten olvass utána, menj szakemberhez, máskülönben az egész hétvégét végig aggódhatod.

Heti horoszkóp: MÉRLEG

mérleg heti horoszkópRemek fényszögek szerint húsvét hétfőn is nagy jövés-menés lesz nálad. De keddtől már nem akarsz több locsolót látni. Szeretnél a feladataidra fókuszálni, ami csak jön össze, ha nem zárod ki teljesen a kommunikációt. Hét közepén a Bak Hold szerint családi ügyek okozhatnak fejfájást. Egyik rokonod bajt okozhat azzal, hogy az érintettek megkérdezése nélkül dönt. Ráérsz ezzel a hétvégén is foglalkozni. Akkor sokkal jobb passzban leszel a Vízöntő Hold és az Ikrek Mars tükrében.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópHúsvéthétfőn ésszel osztogasd a pénzt a locsolóknak. A Nyilas Hold szerint a lelkesedésed drága mulatság lehet. Keddtől ezt a lelkesedést vidd magaddal a munkahelyedre, és váltsd hatékonyságra. A hét közepén minél több beszélgetésbe kellene bekapcsolódnod, nehogy lemaradj valami fontos információról. A nyitottság most hasznos. Péntektől ingatlan- vagy családi ügyek foglalkoztatnak. Érdemes lenne szakemberrel tanácskoznod, hátha olyan szempontot, megoldást mutat, amire te nem is gondoltál…

Heti horoszkóp: NYILAS

nyilas heti horoszkópPazarul indul a heted, de nemcsak a húsvét hétfő, hanem egy szuper Hold-Merkúr fényszög miatt is. Ettől az energiaszinted topon lesz, ami még másnap is jól jön, amikor dolgoznod kell. Szerdától a pénzt kezded számolni. Hónap végén, az ünnepek után borúsan látod az anyagi helyzetedet. Sajnos ez normális, vagyis ne ess pánikba. Péntektől megkönnyebbülsz, hiszen  kedvezőbb konstellációk kedvezőbb fényben tüntetik fel ezt is. A hétvégéd akkor lesz élménydús, ha kimozdulsz a négy fal közül.

Hullámzónak ígérkezik a húsvétot követő hét (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

bak heti horoszkópSajnos nem leszel topon húsvét hétfőn. Lehet, hogy a sok sonka, tojás, kalács megnyomta a gyomrodat. A mennyiségekre ügyelned kéne, ez a kulcs. Keddtől indul a munka, de te csak szerdán tudod felvenni a ritmust. Szerdán dupla szuper fényszög (Hold–Uránusz, Nap–Hold), csütörtökön dupla szuper együttállás (Hold–Szaturnusz, Hold–Plútó) segít neked. Így be tudod hozni az esetleges lemaradásodat. Pénteken kedvezőtlen hírt kaphatsz a pénzügyeidről. Ne ess pánikba! Hétvégén nyugodt hangulatban készíts kalkulációt!

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópSok családtag, barát fog meglátogatni téged húsvét hétfőn. Eleinte mókás lesz, de később már megterhelővé válhat. Meg kell húznod a határt. Hasonló kihívás vár rád kedden a munkahelyeden. A hét közepére kizárólag rutin feladatokat vállalj el. A Bak Hold szerint jobb lenne, ha nem kéne nehéz döntéseket hoznod. Péntek délután ne kapd fel a vizet, ha egy családtagod betoppan (Hold–Uránusz)! Jobb lenne, ha hétvégére napolnád a vele kapcsolatos ügyet, amikor a Vízöntő Hold–Ikrek Mars fényszög sokkal kedvezőbb…

Heti horoszkóp: HALAK

halak heti horoszkópHúsvét hétfőn a jövőt ragyogónak látod, és nemcsak az ünnep miatt. A hét közepén valakiről kiderül, hogy a szövetségesed, pedig nincs konfliktushelyzet, nem kell megvédenie téged. Látod, nem kell felhajtás, elég egy összenézés, amiben minden benne van. Péntektől rád tör a fáradtság a Vízöntő Hold szerint. Ha nem akarsz lebetegedni, a lehető legkorábban fejezd be a munkát! Hétvégén lazítós programot válassz, hiszen elég volt a húsvéti jövés-menésből. Most valami csendes, békés programra vágysz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top