Horoszkóp

Húsvét, hosszú hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. április 19-22.: Próbatétel elé állítja az élet a szerelmet

Próbára teszi az élet a szerelmedet a hétvégén. Talán valaki meghökkentő kérdéseket tesz fel, amelyek elől inkább menekülnél, de amelyekre valóban érdemes megkeresned a válaszokat – természetesen a saját válaszaidat. Ez a próbatétel valójában segítség a valódi boldogság felé vezető úton.

Kos

kos csillagjegy szerelmi horoszkópKos jegyűként talán nem úgy alakul most a szerelmi életed, ahogy szeretnéd. Ez a kis bökkenő azonban csodálatos lehetőségeket tartogat a számodra. Azzal, hogy most meg kell állnod, és el kell gondolkodnod a párkapcsolatodon, lehetőséged nyílik megváltoztatni egy rossz választást, amellyel természetesen sokkal jobb döntést hozhatsz meg.

Bika

bika csillagjegy szerelmi horoszkópBika jegyűként az életben gyakran a legegyszerűbb megoldások bizonyulnak a legjobbnak. A hosszú hétvégén rájöhetsz, hogy felesleges túlbonyolítanod az életedet. Valójában a legegyszerűbb döntések, a legegyszerűbb megoldások gyógyítják most igazán a szerelmi életedet.

Ikrek

ikrek csillagjegy szerelmi horoszkópIkrek jegyűként sokféle negatív és sokféle pozitív példát is látsz magad körül a szerelemre, a párkapcsolatra, az együttélésre. Mégsem kell követned ezeket a példákat, és utánozni is fölösleges. A hosszú hétvégén álmodd meg azt a párkapcsolati szövetséget, amelyre a leginkább vágysz a szíved mélyén.

Rák

rák csillagjegy szerelmi horoszkópRák jegyűként sokféle álmod van, és az a legfontosabb, hogy ezeket az álmokat együtt álmodd a szerelmeddel. Mindez mégsem jelenti, hogy ne lehetnének külön álmaitok is. A hosszú hétvégén fel kell ismernetek, hogy csak akkor maradhat erős és tartós a szerelmetek, ha nyitottak vagytok, hogy megőrizzétek az önálló identitásotokat is.

Oroszlán

oroszlán csillagjegy szerelmi horoszkópOroszlán jegyűként a csodák gyakran bújnak álruhába mostanában. A hosszú hétvégén például olyasmiből alakulhat csoda, amiről sohasem gondoltad volna. Talán éppen az az ember segít meggyógyítani a szerelmi múltad sebeit, akiről nem is sejtenéd. Legyél nyitott a lehetőségekre és a beszélgetésekre.

Szűz

szűz csillagjegy szerelmi horoszkópSzűz jegyűként úgy érzed, olyan beszélgetés közepében ragadtatok, amelynek talán már sohasem lesz vége. Úgy érzed, mindig újra és újra ugyanazt a beszélgetést folytatod le a szerelmeddel, amihez valójában már semmi kedved sincsen. Most szavak helyett az érintések, a szeretet jelentik a legjobb kommunikációt köztetek.

húsvét hosszú hétvége szerelmi horoszkóp

Próbatétel elé állíthatja az élet a szerelmet a hosszú hétvégén (iStock)

Mérleg

mérleg csillagjegy szerelmi horoszkópMérleg jegyűként úgy érzed, közös célra van szükségetek. Kell most olyan közös ügy, amiért mindketten megdolgoztok. Talán már van is lehetőségetek, aminek a megvalósítása közben álltok. Arra biztatlak, e nélkül az ügy nélkül is töltsetek együtt minél több időt, így amikor eléritek a célt, akkor sem rokkan meg a párkapcsolatotok.

Skorpió

skorpió csillagjegy szerelmi horoszkópSkorpió jegyűként szerelmes akarsz lenni, de a helyzet most nem ilyen egyszerű. Könnyen lehet, hogy valami izgalmas feladatba, lehetőségbe, karrier indításába szerettél bele. Ez pedig azt jelenti, hogy a szerelmi életedre, a párodra, a szeretteidre kicsit kevesebb szabad vegyérték, figyelem jut a részedről.

Nyilas

nyilas csillagjegy szerelmi horoszkópNyilas jegyűként nem kell egyedül megoldanod minden szívfájdalmadat. Nem kell egyedül megküzdened a nehézségekkel. Ott áll melletted, aki igazán szeret, aki szívesen és hatékonyan segít neked. Csak annyi lenne a dolgod, hogy megbízol benne, és hagyod, hogy segítsen.

Bak

bak csillagjegy szerelmi horoszkópBak jegyűként nagy kihívásnak érezheted, hogy beszélj az érzelmeidről, amit ezen a hosszú hétvégén biztosan nem úszhatsz meg. Fogalmazzunk úgy, ha nem beszélsz az érzelmeidről, sokkal nagyobb katasztrófa lesz, mint ha bátran és őszintén elmondod, amit gondolsz. Hidd el, ez lesz a leggyógyítóbb mindenkinek.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy szerelmi horoszkópVízöntő jegyűként úgy érzed, a szerelem angyalai ott vannak körülötted, és folyton ellenkező irányba terelnek, mint amerre mennél. Úgy érzed, változtatni szeretnének azon, amit állandónak és megváltoztathatatlannak hiszel. Itt az ideje, hogy megnyisd a szívedet az új lehetőségeknek is.

Halak

halak csillagjegy szerelmi horoszkópHalak jegyűként a szerelmed lelkesedése, szemének csillogása melengeti a lelkedet ezen a hosszú hétvégén a leginkább. Ha párod megtalálja, ami őt is lelkesíti, te is nagyon lelkes leszel. Talán nem kellene hagynod, hogy ennyire mélyen függj az érzelmeitől, és meg kellene találnod, ami téged is lelkesít, amitől a te szemed is csillog!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top