Horoszkóp

Bámulatos öröknaptár a csillagjegyekre szabva

Képzelj el egy olyan öröknaptárat, amely az év minden napjára különleges és neked szóló, egyedi üzenetet tartalmaz. Megtudhatod, mi mindent tehetsz a boldogságodért például a közelgő Bika havában. Jól hangzik? Mindez máris valóság.

A népszerű asztrológus, Izing Klára egyedülálló öröknaptára az év minden napjára hasznos tanácsot ad, amivel könnyebbé teheted az életedet. Mostantól mindennap elolvashatod, mi az, amivel megkönnyítheted és boldogabbá teheted az életedet.

Bámulatos öröknaptár

Ez a bámulatos és vadonatúj öröknaptár a Nap mindenkori helyzete alapján világítja meg, hogy épp mit is tartogat neked az előtted álló időszak. Például, amíg a Nap a Bikában jár – ez most különösen aktuális, hiszen április 20-án lép a Kosból a Bika jelébe –, sokkal többet tehetsz a stabil, kiszámítható és anyagilag is rendezett életért. Az elkövetkező hetekben nemcsak jobban bánsz a pénzzel, de meg is találod a legkedvezőbb forrásokat. Vagy míg a Nap az Oroszlán jegyében tartózkodik, meglepően kreatív lehetsz, élvezed az életet, szinte habzsolod az örömöket. Ebben az időszakban a saját, de mások gyermekeivel is könnyebben teremtesz kapcsolatot, jobban megértetheted magadat a fiatalabb generációval is. Ízing Klára Öröknaptára segítségével világossá válhat, miért érzed magadat egyik nap lehangoltnak, kedvetlennek, szomorúnak, és persze arra is bölcs javaslatot kapsz, mit tehetsz, hogy ismét békére találhasson a lelked.

öröknaptár Izing Klára könyv

Hasznos segítség a mindennapokra az Öröknaptár

Öröknaptár a névnapok jelentésével

Az Öröknaptárat még különlegesebbé teszi, hogy a különböző névnapok jelentését is megismerheted a szintén nagyra becsült Takács Tibor asztrológus egyedülálló névelemző módszerének segítségével. Takács Tibor rendkívül pontos név- és sorselemzést dolgozott ki, melynek lényege, hogy a neveket a betűk ősi szimbólumain keresztül vizsgálta meg. Mindehhez figyelembe vette, hogy azok milyen kapcsolatban állnak az csillagjegyek uralkodó bolygóival, és persze az állatövi jegyek analógiájával. Ezzel az igazán különleges és egyedi Öröknaptárral mostantól hatékonyabban használhatod ki a lehetőségeidet, elkerülve az esetleges bosszúságokat is az életedben.

Ízing Klára vadonatúj könyvét az újságárusoknál találod. Az Öröknaptárhoz kellemes időtöltést, és örömteli kikapcsolódást kívánunk.

Kiemelt kép: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top