Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél megbízhatóbbak a párkapcsolatban

Ezek a csillagjegyek a legmegbízhatóbbak. Amire a szavukat adják, biztosan be is tartják. Persze az is igaz, sokszor mereven ragaszkodnak az elképzeléseikhez, de ettől a tény még tény, hogy ők a legkitartóbb, leghűségesebb, legmegbízhatóbb partnerek. Te is köztük vagy?

A Bak a legkitartóbb csillagjegy

párkapcsolat szerelem megbízható csillagjegyek bak horoszkópA Bak nem igazán örvend jó hírnévnek, ami a párkapcsolatot illeti. Neki ugyanis a munkája, a karrierje, a siker fontosabb lehet a párjánál. Pedig, amikor elhatározza magát a szerelme mellett, a kapcsolatba a teljes szívét beleadja. Persze, ugyanez a hivatására is igaz. Lojális, kitartó, nagyon megbízható és hűséges csillagjegy. Sosem menne bele egyetlen párkapcsolatba sem könnyelműen, ezért amikor igazán szerelmes, minden tőle telhetőt megad a párjának, mindent megtesz, hogy boldognak láthassa őt. A lelkében nagyon mélyen sérül, ha mégis szakításra kerül sor, ilyenkor a munkájába temetkezik.

A Rák a leggondoskodóbb csillagjegy

párkapcsolat szerelem megbízható csillagjegyek rák horoszkópNyílt titok, hogy a Rák a szerelem szerelmese, neki a párkapcsolata mindennél és mindenkinél fontosabb. Ő az a csillagjegy, aki nagyon mélyen hisz a boldogan éltek, míg meg nem haltak befejezésben. A Bakkal ellentétben könnyen szerelmes lesz, könnyen átadja magát az érzelmeknek, és nála megeshet, hogy az első randit követően gondolatban már a párkapcsolat jövőjét tervezgetni. Nagyon figyelmes partner, mondhatni ő a tökéletes társ. Mindent megtesz a szeretteiért, a család biztonságáért, a boldogságáért. Rendkívül megbízható, hűséges, és figyelmes partner. Sosem kockáztatná a párkapcsolatát még kósza flörtök kedvéért sem.

párkapcsolat szerelem megbízható csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon megbízhatóak (iStock)

A Bika a kényelmes csillagjegy

párkapcsolat szerelem megbízható csillagjegyek bika horoszkópA Bika sem száguld fejest egyetlen kapcsolatba sem. Alapból sem kapkodó típus, ő inkább alaposan megnézi, kivel hozta össze a sorsra, mert nem akarja az idejét fölöslegesen pazarolni. Komolyan veszi a párkapcsolatot, hosszú távban gondolkodik, ezért ha igazán szerelmes lesz, nála onnantól nem kérdéses a kitartás, a hűség, a megbízhatóság. Céltudatos csillagjegyként pontosan tudja, mit akar megvalósítani az élet minden területén, így a párkapcsolatban is. Ragaszkodó, elkötelezett típus, akinek a komfortzóna nagyon fontos, nem is szívesen feszegeti. A bevált, kipróbált dolgokat kedveli, nem mellesleg kényelmes, így ha nem muszáj, nem változtat.

A Skorpió nagyon mélyen érző csillagjegy

párkapcsolat szerelem megbízható csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió mindenképpen a zodiákus egyik legérdekesebb csillagjegye. Az ő megítélése sem a legjobb, pedig hűségéhez, kitartásához, a megbízhatóságához kétség sem férhet. Rendkívül mélyen érez, nagyon ragaszkodó típus, aki teljes mértékben elkötelezi magát a szerelmének. Az is igaz, nem könnyű a bizalmába férkőzni, és nagyon nem érdemes a bizalmát elveszíteni, de ha sikerül őt megnyerni, csodálatos partner válik belőle. S bár keménynek mutatja magát kifelé, a lelke rendkívül sérülékeny, nagyon tud szenvedni, nagyon mélyen megbántódik, ha csalódnia kell a párjában. Az árulást képtelen megbocsátani. Nem érdemes kihívni a sorsot ellene, hiszen ő sem tenné a másikkal sosem. 

(via thought catalog)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top