Horoszkóp

Melyik maszkot választod? Milyen lélekszerződésen kell dolgoznod?

A lélekszerződés két lélek között köttetett a születést megelőzően. A megállapodást határozott célból írtad alá jelképesen. Hogy megtudhasd, kivel és milyen fontos feladatod van ebben az életedben, válassz egyet a három csodaszép maszk közül...

A lélekszerződés két lélek közti megállapodás, amelyet még a leszületés előtt kötöttek, hogy bizonyos célból találkozzanak a jelen életben. Nemcsak egy ilyen szerződést írtál alá képletesen, hanem nagyon sokat, hiszen megannyi, számodra igazán fontos emberrel találkozol a lélekfejlődésed során a sorsutadon. Minden kihívás, minden találkozás hozzájárul mindkét fél lelki fejlődéséhez. 

Válaszd ki a három gyönyörű maszk közül, amelyik a legközelebb áll hozzád, amelyik a legjobban tetszik, és megtudhatod, jelenleg milyen lélekszerződésen kell dolgoznod. Felkészültél az izgalmas játékra?

maszk lélekszerződés személyiségteszt

Melyik maszkot választod? (iStock)

Az 1. maszk lélekszerződése: félelem/a tudatosság hiánya

Észrevetted már, amikor végre van egy kis megtakarításod, amivel egyről a kettőre jutnál, mindig bejön valamilyen váratlan kiadás, és valójában ugyanott vagy, ahonnan elindultál? A kulcs, hogy ne engedd elhatalmasodni magadon a félelmet. A kérdés a következő: vajon azért történik ez veled folyton, mert nem az anyagi bőség, a gazdagság a sorsod, VAGY annyira erős a meggyőződésed, hogy úgysem fog sikerülni, és ezzel vonzod a veszteségeket, a hiányt az életedbe? Lélekszerződésed szerinti feladatod, hogy próbáld meg elengedni ezeket a nyomasztó érzéseket. Ígérd meg magadnak, hogy átformálod a gondolkodásodat, és arra edzed az elmédet, hogy ne vetítsen ki negatív, lehúzó gondolatokat. Ilyen módon lassan, de biztosan előrébb juthatsz anyagilag is.

A 2. maszk lélekszerződése: önbizalom/identitás

Zavar, ha minden tekintet rád szegeződik? Úgy érzed, állandóan másokat helyezel magad elé? Elképzelhető, hogy öntudatlanul te magad okozod ezeket a helyzeteket, mert az identitásod mások megerősítésétől függ. Lélekszerződésed szerinti feladatod kideríteni, hogy ki is vagy valójában, és megmutatni valódi önmagadat a világnak. Igen, fontos, hogy segíts másokon, de te sokszor még a saját érdekeid ellenében is így teszel, ráadásul úgy, hogy mások nem is kérték. Mától kezdve minden egyes napot indíts mantrával vagy megerősítő gondolattal, hogy a lehető legtöbbet fogod kihozni a napból, és hogy hajlandó vagy teljesen elfogadni, szeretni önmagadat pontosan olyannak, amilyen vagy. A feladatod még, hogy a saját céljaidat helyezed a lista élére, a többi pedig, hidd el, magától is megoldódik. Az utolsó lépés, hogy ne anyáskodj mindenki felett – ezt a szeretetteli energiát fordítsd inkább befelé.

3. maszk lélekszerződése: elengedés/félelem a változástól

Tovább maradsz a kapcsolatokban, a különböző élethelyzetekben, mint szükséges lenne? Néha egészségtelen függőségben találod magadat a személyes életedben, munkádban egyaránt? Nagyon is elképzelhető, hogy az egyedülléttől, a veszteségtől tartasz a leginkább. Nem véletlen, hogy a lélekszerződésed szerint az elengedés képességén kell dolgoznod. Tökéletesen átlátod, amikor egy helyzet nem a legjobbat hozza ki belőled, vagy romboló hatással van rád, de nagyon félsz a változástól és a magánytól. Ha azonban önmagadba nézel, megláthatod, mennyire erős, csodás és bölcs lélek vagy, aki képes változtatni, amikor csak akar. Érdemes azon is elgondolkoznod, honnan ered az elengedéstől, az egyedülléttől való félelem – talán már tudod is. Most eljött az ideje, hogy begyógyítsd magadon ezt a sebet, és hogy megtanuld, hogyan lehet önbizalommal telve kisétálni a számodra terhes kapcsolatból, helyzetből.

(via Awakening People) Kiemelt fotó: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top