Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. április 15-21.: Párolog a pénz a húsvéti nagyhéten

Nagyhéten a pénz illékony anyaggá válik, és szinte észrevétlenül párolog el a kezedből. Egyszerűen nem érted, mégis hová tűnik a pénzed. A horoszkóp tanácsa szerint éppen ezért érdemes most nagyon is tudatosan figyelni, mire költesz.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként a héten megérkezik, amire régóta vártál. Ez lehet pénzösszeg is, de sokkal valószínűbb, hogy hivatalos levél, szerződés érkezik, ami hosszabb távon pénzt jelent neked. Ne felejtsd el, nem kell mindenből azonnal pénzt csinálni, megteheted, hogy messzire előre gondolkozol.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként nincs kedved a pénzen vitatkozni, mégis egész héten folyton olyan helyzetekbe keveredsz, amelyekben valakivel anyagi ügyek miatt értitek félre egymást. Nem kell úgy csinálnod, mintha neked nem lenne fontos a jólét. De azért nem ér annyit a pénz, hogy a szeretteiddel veszekedj miatta.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként tudnod kell, ki nem ért a pénzhez a környezetedben. Tudnod kell, ki működik valóságos fekete lyukként, ami elnyeli a világ összes pénzét is. Ezeknek az ismerőseidnek most ne adj kölcsön. Nem segítesz vele nekik, és erre a pénzösszegre húsvétkor neked is nagy szükséged lesz.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként szeretnél sokkal jobban bánni a pénzzel, és szeretnéd megtanulni okosan befektetni a vagyonodat. Ez a hét a tanulásra alkalmas, a befektetésre nem. Most ne higgy azoknak, aki „életed nagy lehetőségével” hitegetnek. Valószínűleg ők maguk sem elég jól informáltak, hogy átlássák, mibe akarnak belerángatni téged.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként mindig megkapod, amit kértél. Persze lehet, amit most kapsz, már évekkel, évtizedekkel ezelőtt kérted. Ha most különös munkák, különös lehetőségek hullanak az öledbe – amelyek talán nem is fizetnek jól –, jusson eszedbe, néhány éve mennyire örültél volna ezeknek, és milyen hálás lettél volna értük.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként szeretteidnek szükségük van rád, de lehet, inkább a pénzedre van szükségük. Persze dönthetsz úgy, hogy pluszforrásokat találsz a kedvükért. De mi lenne, ha arra biztatnád őket, nőjenek fel, és maguk dolgozzanak meg a szükséges összegekért? Ez természetesen nem vonatkozik a gyerekekre, de a felnőtt családtagokat nem neked kell eltartanod.

heti pénzhoroszkóp 2019. április 15-21.

Észrevétlenül tűnik el a pénz a húsvéti nagyhéten (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként van olyan természetes képességed, adottságod, amelyet sokak szerint pénzzé kellene tenned. Talán nem is állnak messze az igazságtól. Ha nem is ezt a képességedet kellene pénzzé tenni, de mindenesetre pénzt kellene kérned valamiért, amit szívesen, örömmel és most még ingyen csinálsz.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként szeretnéd kitalálni, hogyan hozhatod egyensúlyba a kiadásaidat a bevételekkel. Ne felejtsd el, azon is gondolkodhatnál, hogyan lehetne több bevételed, mint kiadásod. Tűzd ki azt célul, hogy húsvétra jól összeállított tervet készítesz, amivel év végéig eltervezed a megtakarításokat.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként nem mehetsz el észrevétlenül a tény mellett, hogy egyre jobban érzed magadat a hivatásodban, egyre jobban megtalálod a helyed a nagyvilágban, és egyre biztosabb az anyagi helyzeted is. A héten elengedheted a pénzügyi félelmeket, és megszabadulhatsz a munkáddal kapcsolatos aggodalmaktól is.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként most úgy tűnhet, mások mindig jó döntéseket hoznak, és mások élete mindig jobb, szebb, tökéletesebb, mint a tiéd. A valóságban azonban sokan téged látnak szerencsésebbnek, gazdagabbnak és boldogabbnak, mint amilyen valójában vagy. Nézz a látszat mögé, és a valódi gazdagságot keresd a héten!

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként sokan adnának neked pénzt, és sokan bíznák rád a pénzügyi döntéseiket. Csak rajtad múlik, elvállalod-e, vagy inkább nemet mondasz. Gondold végig, talán az is elég nagy felelősség, hogy a saját pénzedért és saját magadért vállalsz felelősséget. Lehet, mások anyagi jólétét már nem kellene magadra venned.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként okosan kell bánod a pénzeddel, hiszen most legalább szeptemberig kell előre megtervezned, hogy mikor, mit, miből fedezel. Az okos tervezéssel nyugodt lélekkel nyaralhatsz, és az sem okoz majd gondot, ha a gyerekek szemet vetnek egy-egy drágább játékra a nyaralás alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top