Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. április 15-21.: Kék hold formálja a húsvéti nagyhetet

Blue moon avagy kék hold befolyásolja a húsvéti nagyhetet. Hogy a csillagjegyek mire számíthatnak ezekben az igazán különleges napokban? Minden részletre fény derül a heti horoszkópban.

Heti horoszkóp: KOS

kos heti horoszkópA nagyhét a lehető legjobban indul a te szempontodból: hétfőn reggel egy tűz bolygóháromszög (Kos Nap – Oroszlán Hold – Nyilas Jupiter) inspirálóan hat rád, ami megemeli az energiaszintedet. Szerdán Merkúr, szombaton Vénusz lép a Kosba. Vigyázz, mert a kosságod meggondolatlanságra hajlamosít, amiből vita pattanhat ki! Főként nagypénteken, amikor telihold lesz. Ezt nevezik kék holdnak, pedig nem is kék – csak az angol kifejezésben szerepel „blue”, vagyis a kék szó. A hosszú hétvégén vérbeli gourmand-ná válsz…

Heti horoszkóp: BIKA

bika heti horoszkópJoggal várod a húsvétot. Nemcsak a hosszú hétvége miatt, hanem azért is, mert szombaton kezdődik a te hónapod. Ekkor lép ugyanis a Nap a Bikába, és közeledik a születésnapod. Előtte még lesz dolgod: hét elején a gyerekekkel, hét közepén a kollégáiddal. Ez utóbbi csütörtökön barátságos hangulatban zajlik. Pénteken, telihold napján nem a telihold okoz feszültséget, hanem egy Hold–Uránusz-szembenállás. Mindenkivel úgy kell bánnod, mint a hímes tojással. A húsvéti hétvégén a szerelemé a főszerep…

Heti horoszkóp: IKREK

ikrek heti horoszkópNagyhétfőn csupa kedves emberrel lesz dolgod. Az ő derűjük átragad rád. Ám kedden reggel egy ronda Vénusz–Jupiter-fényszög kellemetlenséget mutat a főnököddel. Ne adj okot a kritikára! Csütörtök látszik a hét legsikeresebb napjának – egy levegős Hold–Mars-fényszögnek köszönhetően. Eszméletlen nagy mennyiségű munkával végzel éppen a hosszú hétvége előtt. Nagypénteken, húsvét első napján telihold lesz, amitől főleg a gyerekek válhatnak kezelhetetlenné. Szerencsére utána nyugalmasabb napok jönnek.

heti horoszkóp 2019. április 15-21.

Kék hold lesz az égen ezen a héten (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

rák heti horoszkópEzen a rövid munkahéten csupán négy napod lesz, hogy mindennel végezz: munkával, bevásárlással, húsvéti készülődéssel. Ne stresszelj, intézd a dolgodat a saját tempódban. Ez is épp elég lesz. Szerencsére hétfőn nagy lendületet ad egy tűz bolygóháromszög (Kos Nap – Oroszlán Hold – Nyilas Jupiter), ami egész héten kitart. Nagypénteken kék telihold lesz, ami fáradékonnyá, ingerlékennyé tehet téged. Még jó, hogy szombattól harmóniát hoz a Skorpió Hold és a Bikába lépő Nap. Így mégis szép lesz a húsvétod.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópEnnél jobban nem is indulhatna a húsvét előtti heted: hétfőn hajnalban egy szuper tűz bolygóháromszög (Kos Nap – Oroszlán Hold – Nyilas Jupiter) rajzolódik ki az égen, amitől igencsak derűlátó leszel. A folytatásban a föld dominancia összeszedetté tesz, utána meg a levegő dominancia a kommunikációt segíti. A nagypénteki telihold (Kos Nap – Mérleg Hold) a közlekedésben mutat veszélyforrást. Legyél nagyon óvatos! Ezután a Skorpió Hold azt javasolja, hogy törődj a családoddal. Számítanak rád. Várnak téged…

Heti horoszkóp: SZŰZ

szűz heti horoszkópNagyszerűen indul a nagyhét: hétfőn Hold–Uránusz-, kedden Hold–Szaturnusz-, szerdán Hold–Plútó-fényszögek neked kedveznek. Ettől a rövid munkahetet valóban hatékonyan kezded. Csütörtökön pénzügyekben mutat kedvező szituációt egy Hold–Mars-fényszög. Lehet, hogy valamit olcsóbban veszel, lehet, hogy szuper akcióra bukkansz. Pénteken neked nem a telihold, inkább egy Hold–Uránusz-szembenállás jelez balesetveszélyt. Legyél éber! Szombaton a Bikába lépő Nap békés, harmonikus időszak kezdetét szimbolizálja.

Heti horoszkóp: MÉRLEG

mérleg heti horoszkópHúsvét előtt rövid munkahét és hosszú hétvége lesz. Szemtelen, sőt provokáló embereket kell elviselned ezen a héten. Szerdán Merkúr, szombaton Vénusz lép be a rámenős Kosba. Azonban az igazi kihívást a nagypénteki telihold szimbolizálja. Meg kellene őrizned a higgadtságodat, és nem szabad megsértődnöd. Ez már a második telihold (Kos Nap – Mérleg Hold) a Kos havában, amit blue moonnak neveznek. Nem azért, mert kék, hanem mert az angol kifejezés (once in a blue moon) azt jelenti, hogy ritka jelenség.

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópIndul a húsvét előtti nagyhét. A rövid munkahéten szeretnél hamar túl lenni a munkán, pedig pontosan tudod, minél jobban hajtod az időt, annál lassabban csoszog. Jobb, ha csak az aktuális dolgodra fókuszálsz. Nagypénteken neked nem a telihold, hanem egy Skorpió Hold – Bika Uránusz szembenállás okozhat konfliktust. A Hold érzékennyé tesz: tőled szokatlan módon könnyen megsértődsz. Szombattól szívedbe tavasz költözik: a Nap belép a Bikába, és szerelmet hoz neked. Ez a húsvéti ajándékod.

Heti horoszkóp: NYILAS

nyilas heti horoszkópTökéletes bolygóháromszöggel (Kos Nap – Oroszlán Hold – Nyilas Jupiter) kezdődik a húsvéti nagyhét, ami tökéletesen fellelkesít. Tartsd fenn ezt az energiaszintet! Szerencsére hétfőn, kedden és szerdán a föld dominancia segít a fegyelem és koncentráció gyakorlásában. Erre szükséged lesz, hogy időben végezz a munkáddal. Örülhetsz, mert a nagypénteki telihold nem érint téged. Ez a telihold már a második a Kos havában, amit kék holdnak neveznek az angol „once in a blue moon kifejezés miatt.

heti horoszkóp 2019. április 15-21.

Hétfőn a húsvéti nagyhét kezdődik (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

bak heti horoszkópRemek konstellációkkal indul a heted: hétfőn (Hold–Uránusz), kedden (Hold–Szaturnusz), szerdán (Hold–Plútó) egy-egy fényszög a malmodra hajtja a vizet. Ettől hatékonnyá, kiegyensúlyozottá és elégedetté válsz. De ne bízd el és ne is terheld túl magadat! A nagypénteki telihold felbosszanthat, ha a múlton, a jövőn gondolkozol. Fegyelmezd a gondolataidat! Szombaton a Nap belép a Bikába, ami végre békét hoz neked. Ettől nemcsak a húsvéti ünnepek lesznek szépek, hanem a következő hónap is.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópCsupa vidám ember lesz körülötted hétfőn. Irigykedhetnél, de ne tedd, mert megmérgezed a napodat! A hét legszuperebb napjának a csütörtök látszik egy Ikrek Mars – Mérleg Hold szerint. Ez az egekig emel. Ne törődj azzal, hogy ennek az oka a hosszú hétvége lehet. Nagypénteken a telihold a közlekedésben, a Hold–Uránusz-szembenállás a családban mutat káoszt. Nem csoda, hogy az ünnep miatt nagy a forgalom az utakon és nagy az elvárás a családban. Szombaton a Bikába lépő Nap a család fontosságára világít rá.

Heti horoszkóp: HALAK

halak heti horoszkópHullámvasútra tesznek a bolygók: a hét mélypontja a kedd hajnali Vénusz–Jupiter-fényszög lesz, ami sértődésre adhat okot. A hét csúcspontja pedig a szombat esti Hold–Neptunusz szuper fényszög. Ezt a két végletet ugyanakkor fárasztónak érzed. Szóval nem a húsvéti készülődés vagy a húsvéti ünnepek miatt merülsz le, hanem azért, mert ambivalens konstellációk lesznek az égen. Ezt csak úgy tudod kivédeni, hogy függetleníted magad a külső tényezőktől. Szombaton kezdődik a Bika hava, ami békéssé és széppé teszi a húsvétot…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top