Horoszkóp

Ennyi alvás mindenképpen jár a csillagjegyeknek

Addig nem alszol el, ameddig ki nem olvasod a könyvet, jóllehet tudod, másnap hullafáradt leszel? Addig nem térsz nyugovóra, míg rá nem jössz, hol akadhatott el a projekt? Ismerős történetek? Mindegyik csillagjegynek más és más mennyiségű alvásidőre van szüksége, ám a horoszkóp szerint nem mindenkinél prioritás az alvás... Sajnos.

Kos: 4-5 óra alvás és párperces szundikálás napközben

csillagjegyek alvás kos horoszkópKos jegyűként tele vagy energiával, s ha csupán pár órát tudsz aludni, akkor is kipihenten ébredsz, nem okoz gondot a munka elvégzése. Ha pedig úgy érzed, mindjárt leragadnak a szemeid, adj magadnak napközben is 15 perc sziesztát, s úgy érzed, mintha kicseréltek volna.

Bika: 8 óra alvás megszakítás nélkül és egy rövid délutáni pihenő

csillagjegyek alvás bika horoszkópBika jegyűként a legszívesebben egész nap aludnál, hiszen ez kell hozzá, hogy tökéletesen kipihend magad, s gondolataidat is rendezni tudd. Igyekszel korán lefeküdni, s nem tudod megállni, hogy délután ne szentelj kisebb időt némi relaxálásra is.

Ikrek: 5-6 óra alvás csak azért, mert nagyon sokáig maradsz fenn

csillagjegyek alvás ikrek horoszkópSzó sincs róla, hogy Ikrek jegyűként ne szeretnél aludni. Sőt, reggel alig tudsz magadhoz térni. A gond azonban az, hogy képes vagy fennmaradni hajnalig, mert nem tudsz szabadulni a közösségi média vonzerejétől, vagy a fejedben lévő gondolatok nem hagynak nyugodtan aludni.

csillagjegyek alvás horoszkóp

Ennyit kéne legalább aludniuk a csillagjegyeknek

Rák: 8 óra alvás a saját ágyadban

csillagjegyek alvás rák horoszkópRák jegyűként dúlnak benned a különböző érzelmek, ami azt jelenti, hogy jelentősebb mennyiségű alvásra van szükséged. Ám nem mindegy, milyen jól avagy rosszul alszol. Kizárólag a saját ágyadban, a megszokott párnáid és takaród társaságában vagy képes igazán kipihenni magadat.

Oroszlán: 6-7 óra alvás

csillagjegyek alvás oroszlán horoszkópOroszlán jegyűként dinamikus és élénk természeted van, ám ez korántsem jelenti, hogy ne lenne szükséged pihenésre a hosszú, munkás napok után. Jellemzően 6-7 órát kéne alvásra szánnod – persze időnként lehet ez a mennyiség egy órával hosszabb –, hogy ismét túláradjon benned az életkedv.

Szűz: 5-6 óra, mert túlságosan aggódsz

csillagjegyek alvás szűz horoszkópSzűz jegyűként folyamatosan dúl benned a versenyszellem, mindent hajlamos vagy a legmélyebb részletekig elemezni, így nem meglepő, hogy nem tudsz nyugodtan pihenni. S bár többet szeretnél aludni 5-6 óránál, be kell érned ennyivel, hiszen másképp nem tudnád időben befejezni a feladataidat.

Mérleg: 7 óra alvás elegendő, hogy ne legyen karikás szemed

csillagjegyek alvás mérleg horoszkópMérleg jegyűként az alvás nálad valódi szertartás része: lefekvés előtt alaposan bekrémezed az arcodat a kedvenc arcápolóddal, lazító, pihentető zenét hallgatsz, felteszed az alvómaszkodat. Szükséged van a 7 óra alvásra, különben másnap ismét csak a fáradtságra panaszkodsz.

Skorpió: 8 óra alvás, vagy másnap szeszélyesen ébredsz

csillagjegyek alvás skorpió horoszkópSkorpió jegyűként örök álmodozó vagy, ezért is imádsz sokat aludni. Bár előfordul, hogy a képzeleted elragadtatja magát, s egész éjszaka fennmaradsz vagy álmatlanul forgolódsz. Ha nincs meg a szükséges alvásmennyiség, teljesen hasznavehetetlenné válsz másnap

Nyilas: 6-7 óra, nehogy bármiről lemaradj

csillagjegyek alvás nyilas horoszkópNyilas jegyűként odavagy a kalandokért, rajongsz a spontán tervekért és programokért, így 6-7 óra alvással igyekszel megúszni a pihenést. Valójában nem mersz több időt az alvásra száni, mert véletlenül sem szeretnél lemaradni a számodra igazán fontos történésekről.

csillagjegyek alvás horoszkóp

Van, akinek több alvásra van szüksége (iStock)

Bak: 7 óra alvás, és másnap tele vagy energiával

csillagjegyek alvás bak horoszkópBak jegyűként fegyelmezett vagy az alvás terén is, kialakítottad a megszokott menetrendedet, azaz mikor bújsz ágyba, és mikor szólal meg reggel a vekkered. Tudod, hogy a megfelelő mennyiségű alvás elengedhetetlen, hogy céljaidat elérhesd.

Vízöntő: 5-6 óra alvás, mert tele vagy tervekkel

csillagjegyek alvás vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként úgy gondolod, ha sziesztára pazarolod az idődet, biztosan lemaradsz valamiről. Így hát annyira telezsúfolod a napirendedet, amennyire csak lehetséges, ezért 5-6 óránál több alvásra alapból sem lenne időd.

Halak: 9-10 óra alvás vagy semmi

csillagjegyek alvás halak horoszkópHalak jegyűként a végletek embere vagy: napokig nem alszol, aztán képes vagy végigaludni az egész napot. „Dupla vagy semmi” – lehetne mondani. Vagy úgy alszol, mint a csecsemő, vagy fent vagy egész éjjel, mint a hiperaktív kétéves gyerekek. Nem te szabályozod az alvásidődet, éppen fordítva: az alvás határozza meg a mindennapjaidat.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top