Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jól elvannak egyedül is

Ezek a csillagjegyek a párkapcsolatban is igénylik az önállóságot. Másokhoz hasonlóan ők kevésbé ragaszkodóak, ami ugyanakkor nem jelenti, hogy ne lennének kitartóak, hűségesek. Ők valójában jól elvannak egyedül is. Te is köztük vagy? És a párod?

A Kos könnyen továbblép

önállóság párkapcsolat csillagjegyek kos horoszkópAmeddig boldognak érzi magát a Kos a párkapcsolatában, addig mindenben számíthatsz rá. Amint megkérdőjelezed a közös jövőt, netalán megjelennek az első repedések a szilárdnak hitt párkapcsolatban, társad odaadása is a múlté. A Kos szereti a kalandot, egyszerűen irtózik az unalomtól. Amint úgy érzi, hogy a kapcsolat nem tud hova fejlődni, nem leli örömét a szexben, továbblép, és máshol keresi a boldogságot. Ha mindent megadsz neki, biztonságban tudhatod magad, ám ki tudja, ez mennyi ideig tart, vele ugyanis meglehetősen nehéz a tempót tartani.

A Szűz jól elvan egyedül is

önállóság párkapcsolat csillagjegyek szűz horoszkópAmikor a Szűz szerelmes, maximálisan mögötted áll, ám amint elveszíti az érdeklődését irántad, valójában mindennek vége. A személyisége ebben nagyon hasonló a Koshoz. Habozik, hogy rád süsse, megcsalod, ám abban is döntésképtelen, hogy otthagyjon, és mindenféle bizonyíték nélkül lépjen ki a párkapcsolatból. Így vagy úgy, ha igazán szereted őt, a hűségét illetően nem lehet panaszod, ám amint kiszeret belőled – az ok már másodlagos –, bottal ütheted a nyomát. Valójában ő nagyon jól elvan egyedül is.

A Bak gyakran rosszul választ

önállóság párkapcsolat csillagjegyek bak horoszkópA Bak korántsem tartozik a leghűségesebb csillagjegyek, ám nem reménytelen vele a helyzet. Szorult beléje annyi felelősségtudat, hogy érezze a helyes lépéseket. A legnagyobb gondot esetében nem is az odaadás jelenti, hanem hogy nem a megfelelő társat tünteti ki vele. Többször is rosszul választ párt, olyanok mellett köt ki, akiknek esze ágában sincs hosszú távra tervezni, és az elköteleződéstől is félnek. S hiába támogatja társát mindenben, ha a másik nem érdemli meg. S miután előbb-utóbb rájön, hogy a párkapcsolatban nincs keresnivalója, így ő is továbbáll.

önállóság párkapcsolat csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek jól elvannak egyedül is (iStock)

A Halaknak különösen fontosak az érzelmek

önállóság párkapcsolat csillagjegyek halak horoszkópElméletileg a Halak nem hűtlen típus, kitart párja mellett, legalábbis ha az érzelmi megcsalást nem tekintjük megcsalásnak. Érzelmes típus, ami esetében azt jelenti, hogy a párkapcsolat lelki oldala sokkal fontosabb számára, mint a fizikai. Ebből kifolyólag ha a párja a lelki vonzalmat előrébb helyezi a testinél, nincs semmi gond, ám ha a társának a lelkizés kevésbé fontos, mint neki, akkor könnyen kifelé kacsingathat a kapcsolatból… legalábbis az érzelmeket másnál keresheti.

A Vízöntőnek fontosabbak a nemes célok a párjánál

önállóság párkapcsolat csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő mindig az összképet nézi, nem ragad le az apró részleteknél, hiszen ő az örök „megváltó”, akinek mindig mindenre van kész ötlete. Ha bajba kerülsz, számíthatsz páratlan szellemi intelligenciájára, s biztos lehetsz benne, hogy megment. Sajnos azonban éppen ezért nem bízhatsz benne, hogy minden körülmények között hűséges marad irántad. Egy pillanat alatt kész feláldozni a párkapcsolatát bármilyen nemes cél érdekében.

A Nyilas új élményekre vágyik

önállóság párkapcsolat csillagjegyek nyilas horoszkópHa a legszórakoztatóbb partnert kellene kiválasztanod a csillagjegyek közül, minden bizonnyal a Nyilasra esne a választásod. A parti nélküle nem is parti. Ám ha olyan társat keresel, akivel hosszú távra tervezhetsz, stabil családi hátteret építhetsz fel, valószínűleg nem benne találod meg a szerelmedet. Ő nem könnyen kötelezi el magát, nem az a típus, akire hosszú távon stabilan számíthatsz. Őt folyamatosan új élmények inspirálják, ha pedig elunja magát, könnyen lehet, hogy új kapcsolatban keresi az új tapasztalatokat.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top