Horoszkóp

Melyik szívet választod? Kiderül, milyen vagy a szerelemben

Melyik szívet választanád? Melyik illik hozzád a leginkább? Milyen szerelemre vágysz? És milyen szerető rejlik benned? Válassz egy szívet, és kiderülnek az izgalmas részletek. Meglepően pontos személyiségteszt következik.

Vajon lángol benned a szenvedély? Vagy inkább szívesebben evezel a nyugalmasabb vizekre? Talán sejtelmes, misztikus szerető rejlik a lelkedben? Válassz egy szívet és máris kiderül, hogyan éled meg a valódi szerelmet.

szívek szerelem személyiségteszt

Melyik szívet választod? (iStock)

Ilyen vagy a szerelemben, ha az 1. szívet választottad

Te inkább a nyugalmat, a biztonságot, a harmóniát keresed a párkapcsolatban. Talán a legtöbbször te nyugtatod meg a párodat is, ezért is értékel téged oly nagyra. A megbízhatóság, a hűség a legfontosabb értékek, amit a társadban keresel. Az is biztos, nem ugrasz fejest egyetlen kapcsolatba sem, előbb meg akarod ismerni a másikat, és csak azt követően döntesz ellene vagy mellette. Ha elkötelezed magadat a párod mellett, ő mindenkor számíthat rád, kitartó és nagyon szeretetteljes partnerre talál benned.

Ilyen vagy a szerelemben, ha a 2. szívet választottad

Nagyon különleges és titokzatos típus lehetsz, ha a második szívet választottad. Téged nem könnyű kiismerni, de éppen ettől leszel annyira vonzó és ellenállhatatlan a másik fél szemében. A szerelemben szenvedélyes vagy, vonzó külsővel rendelkezel, de önmagadat teljességében t talán sosem feded fel igazán még akkor sem, amikor fülig szerelmes vagy a párodba. Bájos, megnyerő személyiségednek szinte lehetetlen ellenállni, és valahogy mindig érzed, mennyi energiát érdemes a kapcsolatban tenned.

Ilyen vagy a szerelemben, amennyiben a 3. szívet választottad

A te szerelmed nagyon mély és nagyon valódi. A feltétel nélküli szeretetben hiszel. Azt is mondhatni, szívből vágysz rá, hogy valaki elfogadjon és szeressen téged, ahogyan te is elfogadhasd feltételek nélkül, és szerethesd a párodat. Az is biztos, nagyon romantikus a lelked, őszintén hiszel az igaz szerelemben. Gondoskodó, odaadó, hűséges vagy a párkapcsolatodban, nagyszerű partner válik belőled. Ugyanakkor a társad mellett magadra is szakíts időt, a túlzott ragaszkodással könnyen lehet, inkább ártasz a kapcsolatnak és magadnak is.

Ilyen vagy a szerelemben, ha a 4. szívet választottad

Az élet szerelem nélkül számodra elképzelhetetlen. Hihetetlen szenvedéllyel adod át magadat az érzéseknek. Nagyon gazdag az érzelmi életed, te nem félsz megmutatni a valódi érzéseket. Az is biztos, nagyon sok melegséget árasztasz magadból, a hálószobában pedig valósággal pezseg a véred. Nagyon erős energiák áradnak belőled, a kisugárzásod szinte elsöprő. Lehetetlenség neked nemet mondani. Az is igaz, a visszautasítást nagyon rosszul viseled. Sok pihenésre van szükséged, mert nagyon könnyen kiéghetsz, ha folyamatosan a két végén égeted a gyertyát.

(via horoscope dailyKiemelt fotó: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top