Horoszkóp

Válassz egy lótuszvirágot, hogy megtudd, mit kell tenned a mostani élethelyzetedben

Engedd meg a tudatalattidnak, hogy meghozzon helyetted egy nehéz döntést! Valahol mélyen sokszor tudjuk, mi lenne a teendő, csak a felszínen nem jövünk rá... Ebben segít most ez a kis játék a csoda szép lótuszvirágokkal. Nos, melyik lótuszt választod?

Válassz egyet a 6 lótuszvirág közül, hogy megtudd, mi a teendőd abban az élethelyzetben, amibe mostanában kerültél.

lótuszvirág személyiségteszt jóslat tanács

Melyik lótuszvirágot választod? (iStock)

Ha az 1. lótuszvirágot választottad 

Ha az első lótuszvirágot választottad, úgy tűnik, nehéz szituációba kerültél, amiben mindennél fontosabb, hogy megőrizd a nyugalmad. Lehet, hogy helyesnek tűnik őszintén kiadni magadból minden érzelmet, most mégsem jó ötlet rázúdítani a külvilágra a teljes belső világodat. Nyugtasson a tudat, hogy igenis van elég erőd megbirkózni a problémákkal.

Ha a 2. lótuszvirágot választottad 

Ha a következő hetekben átgondolatlanul cselekszel, most nagyon rosszul járhatsz. Különösen a pénzügyek terén legyél most különösen figyelmes és következetes! Lesznek olyan emberek, akik megpróbálnak lehúzni, de te őrizd meg a belső békédet, így a boldogságod, na és persze a pénztárcád is sértetlen marad.

Amennyiben a 3. lótuszvirágot választottad

Olyasmi miatt fájhat a szíved, amin sajnos nem tudsz változtatni, de az áldozat szerepéből ideje lenne kilépned. Hidd el, a fájdalom nem tart örökké, de a gyógyuláshoz időt kell adni még magadnak. Dolgozz továbbra is azon, ami fontos neked, és ne hagyd, hogy mások kihasználjanak.

Ha a 4. lótuszvirág mellett döntöttél

Ha a negyedik lótuszvirágot választottad, úgy érezheted, az életed talán máris zátonyra futott, és fogalmad sincs, mit kellene tenned a mostani helyzetben. Legszívesebben mindenki elől elbújnál, pedig nem ez a megoldás. Valami nagy váltásra van most szükséged, ezért forgasd ki a világod a megszokott medréből! Támaszkodj azokra a barátokra, a társadra, akikről tudod hogy biztosan számíthatsz.

Ha az 5. lótuszvirágot választottad 

Az életed végre sínre kerül, az elkövetkező hetekben minden szépen lassan helyrebillen benned és körülötted is. De ne felejts el, néha szünetet tartani, nem mellesleg hálát adni a jó sorsért és azokért, akik körülvesznek és szeretnek téged. Fordíts most a lehető legtöbb időt a szeretteidre és a lazításra.

Amennyiben a 6. lótuszvirág mellett döntöttél 

Gyakran nem érzed, hogy önmagad lennél, és nehezen találsz vissza a gyökereidhez, amennyiben a hatodik lótuszvirágot választottad. Jót tenne most, ha valaki olyanhoz fordulnál segítségért, akinél korábban még nem próbálkoztál. Ne félj, hiszen a dolgok, amiktől tartasz csak akkor húzhatnak le, ha megengeded nekik.

awarenessact

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top