Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. április 10-16.: Rohamléptekkel közelít a húsvét

Rohamosan közelít a húsvét. Hétfőtől már a húsvéti nagyhét kezdődik. Szóval, most még fontosabb lehet a holdhoroszkóp javaslatait megfogadni, mely az ünnepi készülődéshez nyújt támogató segítséget.

Rohamosan közeledik a Húsvét. A Hold is lassan ünneplőbe öltözik, így segítve a kertészkedésben, a lakás díszítésben, a finom kenyerek,  sütemények, kalácsok elkészítésében. Érdemes már a héten elkezdeni a húsvéti készülődést, és akkor kapkodnod sem kell a célegyenesben.

SZERDA – április 10.:  Ma a Holdat a szolgálatodba állíthatod. Ahogy a régiek tették. Ők pontos holdnaptárt vezettek , hogy épp mi aznapra a legjobb teendő. Ezt a földeken és a konyhában is tiszteletben tartották. Ma a virágültetés, a sütés és a tápláló bőrápolás aktuális. Sőt a mai nap a vizsgákhoz is tökéletes.

CSÜTÖRTÖK – április 11.: Kora reggel a Rákba lép a Hold, ami kedvez a mosásnak, az öntözésnek, a felmosásnak, a kádfürdőzésnek, a szaunának, valójában minden vizes tevékenységnek. Ha este van időd, készíts illatos olajjal, sóval ülőfürdőt. Persze, érdemes utána olvasni, hogy miből mennyit. Tudod, jóból is megárthat a sok. A költészet világnapján a Hold szentimentális, romantikus verseket favorizál. Valószínűleg te is.

PÉNTEK – április 12.: Ma egész nap a vizes Rákban jár a Hold. Ez pedig még ma is bármilyen vizes tevékenységnek kedvez: öntözés, mosás, hajmosás, szaunázás, fürdés, úszás, sok víz a szervezetnek – bármi jöhet. Mivel nő a Hold, érdemes magokat csíráztatni, gyógynövényt, fűszernövényt ültetni, vízinövényeket telepíteni.

heti holdhoroszkóp 2019. április 10-16.

Rohamléptekkel közelít a húsvét (iStock)

SZOMBAT – április 13.: Érdemes ma hajat vágatni, mert a növő Oroszlán Hold dússá teszi a hajadat. Szó szerint sörényed lesz később. Ezzel szemben ma kertészeti tilalom van érvényben. Jobban teszed, ha inkább kitalálod a húsvéti menüt, dekorációt készítesz. Ha van kedved, csinálhatsz próbasütést, és megkóstoltathatod a kalácsokat a családoddal.

VASÁRNAP – április 14.: A hagyomány szerint Tibor napján szólal meg először a kakukk és a pacsirta. Kérdés, lesz-e kedvük dalolni, ha borúsra, esősre fordul az idő. De ez téged ne akadályozzon meg, hogy minőségi ételeket és italokat válogass. Az Oroszlán Hold jó esetben igényes, rossz esetben sznob alkat.

HÉTFŐ – április 15.: A húsvéti nagy hét első napján délben vált jegyet a Hold. Délután a Szűz Hold kedvez a hajvágásnak és hajfestésnek egyaránt. Munkában, otthon, a kertben és a konyhában is a precizitás segít. Ám a szőrszálhasogatás akadályoz. Éles látással hamar felismerheted, elengedheted még kellő időben.

KEDD – április 16.: Kár lenne megnehezítened a saját dolgodat, hogy elveszel a részletekben. Helyes, ha listát írsz a teendőkről, de ne bíbelődj túl hosszasan. Biztos lesz ma olyan pont, amikor nagyvonalúbbnak kell lenned, máskülönben elakadsz a munkában, vagy bármi másban – ezt a precíz Szűz Hold súgja neked.

Erre figyelmeztet a holdhoroszkóp a héten

heti holdhoroszkóp 2019. április 10-16.

Ezekben a jegyekben jár a Hold az elkövetkező napokban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top