Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. április 9-15.: Jó emberekkel hoznak össze most az angyalok

Igazán jó emberekkel hoznak össze a héten az angyalok. Éppen ezért most mindenképpen érdemes valóban nyitott szemmel járni, és idegenekkel is beszélgetni. Fontos támogatást, üzenetet, segítséget remélhetsz ugyanis ezektől a találkozásoktól.

Kos

kos angyalhoroszkópRaziel arkangyal abban segít a héten, hogy megértsd az összefüggéseket, és átlásd a folyamatokat. A tudás angyalának segítségével most könnyebben megszerezheted és felhasználhatod mindazt a tudást, amellyel egyszerűbbé teheted az életedet.

Bika

bika angyalhoroszkópAriel arkangyal pontosan tudja, mire van szükséged a héten, hogy könnyebben teremtsd meg magadnak azt a pénzügyi szabadságot, amelyre vágysz. A bőség angyala most segít megérteni, hogy nem szégyen, ha gazdag és boldog életet szeretnél élni.

Ikrek

ikrek angyalhoroszkópMihály arkangyal megvéd téged a saját tévedéseidtől is. Azoktól a tévedésektől, amelyek rossz útra vinnének, és rossz döntésekre késztetnének. Mihály arkangyal pontosan tudja, hogy melyik a számodra legjobb út, és színesen meg is mutatja neked.

heti angyalhoroszkóp 2019. április 9-15.

Fontos emberekkel hoznak össze a héten az angyalok (iStock)

Rák

rák angyalhoroszkópAzrael arkangyal elválaszt téged egy olyan embertől, aki már csak rossz hatással lenne rád. Most talán el kell búcsúznod valakitől, de tudnod kell, mindkettőtöknek így lesz ez a lehető legjobb. Mindketten lehetőséget kaptok az új és jobb életre.

Oroszlán

oroszlán angyalhoroszkópSámuel arkangyal megtalálja azt a lehetőséget, amelyre olyan régóta vágysz. Sámuel arkangyal segítségével rátalálhatsz azokra a lehetőségekre, amelyeket régóta keresel, de korábban elérhetetlennek és megvalósíthatatlannak tűntek számodra.

Szűz

szűz angyalhoroszkópGábriel arkangyal összeköt téged azzal az emberrel, aki valóban megoldhatja a problémát most az életedben. Gábriel arkangyal úgy vezeti az életeteket, hogy mindketten jókor, jó időben legyetek jó helyen, így találkozhattok és beszélgethettek egymással.

Mérleg

mérleg angyalhoroszkópŐrangyalod a legjobbat akarja neked, és pontosan tudja, te nem mindig tudod követni az angyali vezettetést. Épp ezért őrangyalod most úgy intézi, hogy minél könnyebben észrevehesd, és minél egyszerűbben követhesd az angyalok jeleit.

Skorpió

skorpió angyalhoroszkópSandalfon arkangyal békét teremt az életedben, és meggyógyítja a korábbi békétlenségeket, a veszekedéseket. A béke angyala most a leginkább megfelelő szavakat mondatja veled, amikor olyasvalakivel kell beszélned, akivel eddig csak veszekedtetek.

Nyilas

nyilas angyalhoroszkópRafael arkangyal meggyógyítja benned azt a tévhitet, hogy a tested nem gyógyulhat, vagy nem változhat meg. Rafael arkangyal segítségével a gyógyulás, a fogyás és minden más testi célod könnyedén elérhető. Kérd most Rafael arkangyal segítségét!

heti angyalhoroszkóp 2019. április 9-15.

Csak kérned kell az angyalok segítségét (iStock)

Bak

bak angyalhoroszkópZadkiel arkangyal emlékeztet téged, hogy fontos cél lebeg előtted, amelyről mostanában kezdesz elfelejtkezni. Azzal, hogy a memória angyala az emlékezetedbe idézi ezt a célt, egyidejűleg segít, hogy könnyebben megválaszthasd, mit teszel meg ezen a héten.

Vízöntő

vízöntő angyalhoroszkópUriel arkangyal megvilágítja előtted az ösvényt, amelyen haladnod érdemes. Talán úgy érzed, elvesztetted a biztos útirányodat, de Uriel arkangyal hathatós közreműködésével újra visszatalálhatsz a valódi boldogság felé vezető ösvényre.

Halak

halak angyalhoroszkópZsofiel arkangyal pozitív gondolatokkal tölti meg a fejedet. Olyan gondolatokkal, amelyekre már régóta szükséged volt. A hit angyalának jelenlétében könnyen megleled a reményt és azokat a gondolatokat, amelyekbe érdemes kapaszkodnod minden helyzetben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top