Horoszkóp

Ennyire nagyszerű nővérek a csillagjegyek

Óvó, parancsolgató, szoros kapcsolatra törekvő... Számtalan módon viselkedhetünk a testvérünkkel, s a horoszkóp remek útmutatót nyújthat, melyik kategóriába is tartozunk. Vess egy pillantást a csillagjegyedre, s máris kiderül, milyen nővére vagy a tesódnak.

A Kos nővér

nővér testvér csillagjegyek kos horoszkópKos jegyűként a legjobb leánytestvér szeretnél lenni, ám sajnos ez nem minden esetben sikerül. Igen lobbanékony a természeted, s szeretsz parancsolgatni. Azt szeretnéd, ha minden az elgondolásod szerint történne, így a környezetedben mindenkinek megmondod, pontosan mit is kellene csinálnia. Emellett pedig néha önző is lehetsz. S bár mindig a legjobbat szeretnéd a testvérednek, nem veszed figyelembe, hogy véleménye bizony eltérhet a tiédtől.

A Bika nővér

nővér testvér csillagjegyek bika horoszkópBika jegyűként nagyszerű leánytestvér vagy, szórakoztató s egyúttal felelősségteljes. Ha észreveszed, hogy tesód valami rosszban sántikál, megpróbálsz beszélni vele, s figyelmezteted az esetleges veszélyekre. Úgy gondolod, feladatod kimerül a figyelmeztetésben, s nem kell mindent feltétlenül megoldanod. Szeretetteljes és kedves vagy, s mindennap tudatára is adod a testvérednek, mennyire szereted. Szerencsés, hogy ilyen lánytestvérrel áldotta meg a sors.

Az Ikrek nővér

nővér testvér csillagjegyek ikrek horoszkópIkrek jegyűként kettős természetedből fakadóan tesód soha nem tudja, milyen hangulatban vagy éppen. Te vagy a nyugodtabb kettőtök közül, amit senki sem kérdőjelezhet meg. Meghívod egy kávéra, s nem tartasz kiselőadást a kávéfogyasztás ártalmairól, s nem buktatod le, ha éjjel a megbeszéltnél később ér haza. Ha éppen bal lábbal keltél fel reggel, egész nap mélabús vagy. Testvéred szerencsére jól tudja kezelni a hangulatváltozásaidat.

nővér testvér csillagjegyek horoszkóp

Ennyire szuper nővérek a csillagjegyek (iStock)

A Rák nővér

nővér testvér csillagjegyek rák horoszkópRák jegyűként te vagy a védelmező testvér, a felügyeleted alatt senkit nem érhet baj, sem fizikailag, sem érzelmileg. Időnként túlságosan is óvod a tesódat, ám puszta szeretetből teszed. Számodra a család, különösen a testvéred mindenkor az első helyen szerepel a fontossági sorrendben. Te akkor is mindenkor a rendelkezésére állsz, amikor önálló családot alapítottatok. Együtt örülsz vele, de a fájdalmában is mindenkor osztozol.

Az Oroszlán nővér

nővér testvér csillagjegyek oroszlán horoszkópOroszlán jegyűként amíg élsz, addig senki sem okozhat fájdalmat a testvérednek. Bármikor kész vagy megvédeni őt, bármilyen áron. Mindenben támogatod, s nincs is szükség arra, hogy magyarázkodjon: a szereteted feltétel nélküli. Lánytesód számára te vagy a követendő példa, kölcsönveszi a ruháidat, lényegében mindenben utánoz. Büszke lehetsz rá, hiszen ő is hihetetlenül büszke, hogy ilyen szuper testvére lehet.

A Szűz nővér

nővér testvér csillagjegyek szűz horoszkópSzűz jegyűként te vagy a törődő testvér. Akármikor segítségre van szüksége, ott teremsz, s egy halom tanáccsal látod el, legyen szó párkapcsolatról, iskoláról vagy az élet nagy kérdéseiről. Gondoskodó természeted ellenére kevésbé szimpatikus tulajdonság is megbújik benned: amikor egyedüllétre vágysz, senki nem zavarhat. Ez az, amit mindenképpen érdemes elmagyarázni a tesódnak a félreértések elkerülése végett…

A Mérleg nővér

nővér testvér csillagjegyek mérleg horoszkópMérleg jegyűként igyekszel minél több időt tölteni a lánytestvéreddel, hiszen így tudhatod csak meg, mi történik vele, miként érez, mi zavarja őt. Fontos számodra a békesség, így minden alkalommal te próbálod csillapítani a kedélyeket. Irtózol a vitáktól, ezért igyekszel elkerülni vagy mielőbb elsimítani az ilyen helyzeteket. Hihetetlenül diplomatikus vagy, nem mellesleg tesódnak remek javaslatokat, tanácsokat adsz az élet nagy kérdéseiben.

A Skorpió nővér

nővér testvér csillagjegyek skorpió horoszkópSkorpió jegyűként bizony nagyon sokat civakodsz a lánytestvéreddel, mintha macska-egér párharc zajlana közöttetek. Családod sokat jelent számodra, s mindent megteszel, hogy biztonságban tudhasd családtagjaidat. Teljesen más vagy, mint a testvéred: állandóan rohansz valahova, s nem érted, hogyan képes a tesód minden körülmények között olyan nyugodt maradni, mint akinek semmi problémája sincs az életben.

A Nyilas nővér

nővér testvér csillagjegyek nyilas horoszkópNyilas jegyűként bárhova is mész a testvéreddel, zavarba hozod, s ami az egészben a legmulatságosabb, hogy készakarva teszed. Tesód sosem tudhatja, mivel vicceled meg őt éppen. Természeted zavaró részeit félretéve nagyon bölcs ember vagy, s amikor testvérednek tanácsra van szüksége, tudja, hozzád bármikor őszintén fordulhat. Remek nővér vagy, hiszen mindig tudod, hogyan tereld őt a helyes útra.

nővér testvér csillagjegyek horoszkóp

Igazán különleges nővérek a csillagjegyek (iStock)

A Bak nővér

nővér testvér csillagjegyek bak horoszkópBak jegyűként nagyon tiszteled a hagyományokat, ami egyúttal azt is jelenti, a családi értékek sokat jelentenek számodra. Abban az esetben is, amikor nem vagy körbevéve a családtagjaiddal, szoros kapcsolatot ápolsz velük. Olyan leánytestvér vagy, akiről mindenki álmodik: céltudatos és szorgalmas, ennél jobb példakép nem is lehetnél. Mindent megteszel a családodért, így ha teheted, minden tőled telhetőt megadsz a testvéreidnek is.

A Vízöntő nővér

nővér testvér csillagjegyek vízöntő horoszkópVízöntő jegyűként nagyon szoros a kapcsolatod a leánytestvéreddel, s nemcsak a családi kötelék tart össze benneteket, hanem ti a legjobb barátok is vagytok egyben. Minden pillanatban számolhat veled, soha nem hagyod magára. Soha nem mondasz neki valótlanságot csak azért, hogy átmenetileg jól érezze magát, mindenkor elmondod neki az igazat, hiszen hosszú távon ez a kifizetődőbb. A becsületesség a legerősebb fegyvered.

A Halak nővér

nővér testvér csillagjegyek halak horoszkópHalak jegyűként te is testvéred legjobb barátja is szeretnél lenni, olyan, akivel minden körülmények között számolhat. De persze ez visszafele is érvényes, hiszen te is szeretnél valakit, akivel bármikor megoszthatod a titkodat, a félelmeidet. Olyan testvérre vágsz, aki tökéletesen megért téged. Ha valami bántja a tesódat, te vagy az első, aki megpróbálja felvidítani. Nincs nálad megértőbb testvér a csillagjegyek között.

(via her way)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top