Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek az élete örökre megváltozik 2019-ben

A 2019-es év vízválasztó lehet néhányunk életében. Ez a 4 csillagjegy különösen nagy változásokra számíthat, olyanokra is, amelyek fenekestül forgatják fel az életüket. Vajon köztük vagy? És milyen változásokra számíthatsz? Kiderül a horoszkópból.

A Bika élete örökre megváltozik 2019-ben

A változás 2019-ben leginkább a Bikát érinti, nem véletlenül, hiszen a nagy változásokat előidéző Uránusz bolygó a jegyébe lépett. Itt az ideje, hogy búcsút mondjon az unalmas, megszokott rutinjának. Idén új oldalát fedezheti fel, egy sokkal magabiztosabb és bátrabb Bikát, amely leginkább a szerelmi életét illeti! Energiái és vibrálása felrázza körülötte az állóvizet.

A Szűz félénksége örökre elmúlik 2019-ben

Lehet, hogy eddig a Szűz félénk volt és befelé forduló, ám ez idén gyökerestül megváltozik, és végre képes lesz kibújni a páncélja mögül. Sikerül elengednie az aggódásait, bátran a saját útjára lép. Olyan változások előtt áll, amely a munkájában, a karrierjében lendíti őt előre. Szóval, vágjon bele az új kihívásokba, utazzon oda, ahová már hosszú ideje tervezi. 2019-ben őt segítik a csillagok.

csillagjegyek változások uránusz bolygó horoszkóp 2019

Ezeknek a csillagjegyeknek örökre megváltozik az élete (iStock)

A Bak szerelmi élete fordul nagyot 2019-ben

A Bak 2019-ben nagyon különlegesnek érzi magát. Olyan, mintha sérthetetlen lenne, mintha semmi és senki nem tudná letörni az optimizmusát, a jókedvét. Eddig magányos farkasként tekintett önmagára és a világra, de 2019-től ő is örökre szóló változásoknak örvendhet. Végre a szerelemben is bátrabb lesz, olyan kockázatokat vállal, amelyekre eddig nem tudta rászánni magát.

A Halak magabiztosabbá válik 2019-ben

csillagjegyek változások uránusz bolygó halak horoszkóp 2019A Halak megérzései mindig is kivételesek voltak, így már valójában érzi egy ideje, hogy 2019-ben nagy dolgok és nagy változások készülődnek körülötte. Talán éppen ezért máris maga mögött hagyta a legnagyobb félelmeit, ami önmagában is óriási változás nála. Végre magabiztosan tart afelé az élet és cél felé, amiről mindig is álmodozott. 

awarenessact

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top