Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon másként alakul az április, mint szeretnék

Ezeknek a csillagjegyeknek számos nehézséget, akadályt hozhat az április. Jó hír, hogy rájuk különösen igaz a mondás, mely szerint minden jó, ha jó a vége. A hónap vége már egyre jobban alakul. Vajon te is köztük vagy?

A Bika nem találja a helyét áprilisban

április havi horoszkóp bika csillagjegyKedves Bika! Valóban nehézségeket hozhat most számodra az élet, mégis fel a fejjel, ahogy mondani szokás, lesz ez még jobb is. A karmádban különleges felismeréseket tehetsz áprilisban, ami persze fájdalmas is lehet, de mindenképpen téged támogat. Most a legszívesebben ki sem mozdulnál az otthonodból. Ne is tedd, ha nincs hozzá kedved. Ha lenne bárki is az életedben, aki megbántott egykor, ideje megbocsátani neki. Ez is karmikus feladat. Lépj túl rajta, hihetetlen könnyebbséget érzel majd. Aztán meg hamarosan eljön a te időszakod, tudod, április végén már a Bika jelében jár a Nap.

április havi horoszkóp csillagjegyek

Ezeknek a csillagjegyeknek nehézségeket hozhat az április (iStock)

A Szűz képtelen kézben tartani a dolgokat áprilisban

április havi horoszkóp szűz csillagjegyKedves Szűz! Talán ezredszer hallod már, és nem véletlenül: nem létezik olyan, hogy tökéletes. Csak magadat ostorozod ezzel a törekvéssel. Állj meg egy picit, és gondold végig, mikor hallgattál utoljára a szívedre és tetted, amire valóban vágysz? A gyanakvást is el kellene engedned, amivel meggyűlhet a bajod áprilisban. Próbálj meg a lehetőséghez mérten türelmes lenni önmagaddal, és a környezeteddel is. Tégy magadnak egy szívességet, változtass a hozzáállásodon. A hibák helyett a pozitívumokra törekedj, hidd el, sokkal de sokkal jobban leszel önmagában már csak ettől. Ne félj, csöppet sem leszel gyenge vagy sebezhető. Sőt. Meglátod, mindenki felnéz majd rád.

A Bak túlgondolja a dolgokat áprilisban

április havi horoszkóp bak csillagjegyKedves Bak! Mitől éreznéd magadat igazán biztonságban? A Nap áprilisban a családi életedre, az otthonodra vetít – kedvezőnek nem mondható – fényszöget. Nem véletlen, hogy nem találod otthon most a helyedet, és inkább befelé, magadba fordulsz. Vagyis még a szeretteidtől is menekülsz, és a legszívesebben a magányodban töltöd az időt. Ha megbeszéled velük, hogy most egyedüllétre van szükséged, azzal semmi gond, de próbálj figyelni arra is, nehogy megbántsd őket. Később biztosan megbánnád, és nem győznél elnézést kérni tőlük. Amit szépen és nagyon sok munkával felépítettél, nem kellene lerombolnod. Nem tart sokáig ez a negatív periódus. Érdemes kibírni.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top