Horoszkóp

Vércsoportod meglepő részleteket árul el rólad

Gondoltad volna, hogy a vércsoportod nemcsak az orvostudomány számára jelent fontos információkat? Meglepően hangzik, de az egészségi állapotod mellett a személyiségedről is számos nagyon izgalmas részletet árul el, hogy melyik vércsoportba tartozol.

Ezt árulja el a személyiségedről, ha a vércsoportod O Rh+ vagy O Rh-

A nullás vércsoport a legrégebbi, az első valamennyi közül. Több mint 50 ezer éves, és Afrikából származik. Nos, ha te is ebbe a vércsoportba tartozol, mindenki másnak adhatsz vért, hiszen a nullás vércsoport nem tartalmaz antigéneket, viszont csak a saját vércsoportodtól kaphatsz. Szerencsére a stresszt egészen jól kezeled, ezért esetedben alacsony a szívinfarktus vagy a gyomorrák kialakulásnak kockázata. Ennyit az orvostudományról. Vértípusod szerint a személyiséged is nagyon izgalmas, ugyanis kifejezetten nyitott és társaságkedvelő vagy. Szívesen kezdeményezel, tudod, mit akarsz megvalósítani az életedben, magabiztos vagy, határozottan képviseled az álláspontodat. Mindenkor vállalod a felelősséget, gyakorlatiasan szemléled a világot.

Ezt meséli a személyiségedről, ha vércsoportod A Rh+ vagy A Rh-

A kutatások szerint az A vércsoportba tartozók a mediterrán térségekből származnak. Ne lepődj meg, ha imádod a meleget, a tengerpartot, a mediterrán étrendet. Számodra különösen jótékony hatásúak a nyers zöldségek, gyümölcsök, és az olyan lassabb és fókuszált mozgásformák, mint a jóga vagy a thai chi. Tudatosan figyelj az étkezésedre, hiszen a gyomrod érzékeny lehet. Hajlamos lehetsz a túlzott alkoholfogyasztásra is, de rögeszméket is könnyen elültethetsz magadban. Kívülről nem igazán látható, de belül, önmagadban gyakran szinte szó szerint forr a véred. A hűvös külső, időnként ingerlékeny és feszültséggel teli belsőt takarhat. Az is biztos, büszke vagy a maximalizmusodra, és művészi tehetség is rejlik benned.

vércsoport személyiség teszt

Meglepően sokat árul el vércsoportod a személyiségedről (iStock)

Ezt tudhatod meg a személyiségedről, ha B Rh+ vagy B Rh- a vércsoportod

Meglepő lehet, hogy a Távol-Keleten él a legtöbb B vércsoportba tartozó ember. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, fittségedhez, erőnléted megőrzéséhez valójában mindenféle ételt kellene fogyasztanod a zöldségektől kezdve a húsokig. Fontos, hogy folyamatosan tréningezd a memóriádat is, minél többet olvass, és tanulj. Immunrendszeredet is érdemes erősíteni, hogy elkerülhesd a gyulladásos folyamatokat. Az orvosi javaslatokon túl kifejezetten izgalmas személyiségről árulkodik a vércsoportod. Céltudatos vagy, határozott elképzelésekkel a világról, valódi egyéniségként sosem állnál a sorba, inkább vezeted a többieket. Kreatív, optimista és szenvedélyes embernek ismernek téged, nem mellesleg különleges vonzerővel, karizmával rendelkezel.

Ezt árulja el a személyiségedről, ha AB Rh+ vagy AB Rh- a vércsoportod

A legfiatalabb, egyben a legritkább vércsoportba tartozol, ha AB-s vagy. Az emberiség mindössze 5 százalékának van AB-s vércsoportja. Valójában minden vércsoporttól örököltél antianyagokat, amelyek leginkább a fertőzések ellen védenek téged. A kutatások szerint a tejtermékek nem igazán tesznek jót neked, ezekből a lehető legkevesebbet kellene fogyasztanod. Az AB-s nőknek nagyon fontos a rendszeres nőgyógyászati szűrés, hogy csökkentsék ezen betegségek kialakulásának kockázatát. Bizonyították, hogy a traumatikus jellegű események is erős nyomot hagyhatnak ezekben az emberekben. Személyiségedről elmondható, kifejezetten nyitottan tekintesz a világra, ennek ellenére  mégis kicsit félénknek, szégyenlősnek tűnhetsz. Nagyon megbízható, segítőkész és könyörületes ember vagy. Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően vonzódnak hozzád a többiek.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top