Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. április 3-9.: Fényes lehetőségeket hoz a pénteki újhold

A pénteki újhold a csillagászati tavasz első újholdja. Remek lehetőség, hogy belevágj az új tervek megvalósításába. Különleges lehetőségek várnak rád, ne hagyd elúszni. Gyújts zöld gyertyát, és valóra válnak az újholdkor megfogalmazott kívánságok.

A hét csúcspontja a pénteki újhold, amely egyben a tavasz hírnöke. Nyílnak a virágok, a kabátok és a szívek is. Újholdkor fényes esélyed nyílik a megújulásra. Ez a Kos újhold kiemelten intenzíven segít neked, hiszen ez a csillagászati újév első újholdja. Most bátran belevághatsz az új tervek megvalósításába.

SZERDA – április 3.:  Mára virradóan jósló álmod lehet, amit hajnalban a Halakban együtt álló Hold és Neptunusz mutat. Rögtön ébredéskor írd le, vagy mondd el valakinek az álombéli történetet, mert gyorsan elillanhat az emléke. A vizes Hold minden vizes tevékenységnek kedvez, ma hatékonyabb a mosás, az öntözés, a fürdőzés, a teázás, a szaunázás.

CSÜTÖRTÖK – április 4.: Újhold előtti napon a Kosba lép a Hold, ami előszele az újításnak. Egyre fokozódó türelmetlenséget érezhetsz magadban. Ezt le kéne vezetned, ha nem akarsz konfliktusba keveredni. Bármilyen aktivitás jó mára, ami igénybe veszi az izomzatodat, és megizzaszt. ma sportolhatsz, takaríthatsz, sőt kertészkedhetsz is.

PÉNTEK – április 5.: Újhold napján garantáltan feldobottnak érzed magadat. A tüzes Kos újhold olyan érzést jelez, ami a szilveszterre emlékeztet = ismét új év indul, mert ez a csillagászati új év első újholdja. Két tilalom érvényes mára: fodrászat és fogászat – ha teheted, halaszd el még néhány napig ezeket.

heti holdhoroszkóp 2019. április 3-9.

Különleges lesz a pénteki újhold (iStock)

SZOMBAT – április 6.:  15:06-kor vált jegyet a Hold, amely a jegyváltás előtt aktivitást, utána kényeztetést, szépségápolást javasol. Délután a Bika Hold nő, ami hatékonnyá teszi a bőrtáplálást és a bőrápolást. Most minden hatóanyag beépül, ezért érdemes magas vitamin, ásványi anyag és olaj tartalmú pakolásokat választanod.

VASÁRNAP – április 7.: Ma egész nap a kényelmes, lusta, gourmand Bikában jár a Hold. Szóval ne csodálkozz, ha semmi kedved nyüzsögni, ellenben finomságokra vágysz. Ezek lehetnek finom falatok, illatok, ruhák, finom krémek. Csak arra ügyelj, hogy ne költs meggondolatlanul sokat.

HÉTFŐ – április 8.: Ma csak éjfél előtt kicsivel vált jegyet a Hold. Szóval ma is kitart még a Bika Hold kedvező hatása. Ne lepődj meg, ha fogva tarthatnak a hétvége emlékei. Jobban érdekel a kényelem, semmint a karriered. Jobb lenne, ha ezt nem vernéd nagydobra a munkahelyeden! Közben ne hajszold magad sürgető ügyekbe, nem fog menni a gyors tempó.

KEDD – április 9.: A levegős, könnyed Ikrek Hold teljesen kicserélődsz mára. Nyoma sem lesz a tegnapi lassú tempónak. Ez arra is jó, hogy kommunikálj, kérdezz, egyeztess, tanulj, vizsgázz. Érdekes módon most a szellemi táplálék fontosabb lesz számodra. Közben sokat szellőztesd a lakást, az irodát. Az sem baj, ha be sem csukod egész nap az ablakokat.

Erre figyelmeztet a holdhoroszkóp a héten

heti holdhoroszkóp 2019. április 3-9.

Ezekben a jegyekben jár a Hold a héten

Újdonságot hoz a tavaszi újhold

Visszavonhatatlanul és egyértelműen beköszöntött a tavasz. A pénteki újhold is pontosan ezt a tényt erősíti meg. A Kos jelében együtt áll a Nap és a Hold 10:50-kor. Ne tévesszen meg az esős idő, ez is hozzátartozik a tavaszhoz, a szeszélyes áprilishoz.

Az újholdnak köszönhetően kinyílnak a virágok, a kabátok és a szívek is. Mindenkiben, benned is tombolnak az érzelmek, a szenvedély és a szerelem. Ha párkapcsolatban élsz, értékeld, szeresd, kényeztesd a párodat. Az újhold új ötleteket adhat neked. Itt az ideje a megújulásnak. Ha társra vágynál, most új stratégiát gondolhatsz ki. A pénteki újhold segíthet kitalálni, mi az, amin érdemes változtatnod a siker érdekében.

heti holdhoroszkóp 2019. április 3-9.

A zöld gyertya a megújulást, a kívánságok teljesülését támogatja (iStock)

Újhold napján mindenkor érdemes halványzöld gyertyát gyújtani, és megfogalmazni a kérésedet, vagy a szándékot a megújulásra. Mindaz, amit most kezdesz, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld, ezért halványzöld a gyertya színe.

Ha a Kos jelében születtél, csütörtökön, a születésnapod közelében duplán kiélvezheted az újhold megújító hatását. Számodra kötelező a tervezés, az álmodozás, a listaírás. Ki ne hagyd! Akkor is élvezheted az újhold áldásos hatását, ha az Oroszlán és a Nyilas jegyében születtél. Természetesen nem maradsz ki semmi jóból, ha más jegyben ünnepled a születésnapodat. Mindenképpen érdemes gyertyát gyújtani és kérni, amelyre ideális időpont a péntek 10:50 és szombat 15:05 közötti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top