Horoszkóp

Így próbálják elmondani a csillagjegyek, hogy „szeretlek”

Vajon mit ír, hogyan fejezi ki, hogy szeret? Minden csillagjegy egészen másként. És ha nem érted a finom üzenetet, könnyen lehet, rá sem jössz, épp azt írta neked, hogy „szeretlek”. A horoszkóp ezúttal is segít a megfejtésben.

A Kos így fejezi ki, hogy szeret

kos férfi testbeszéd horoszkópAmikor a Kos olyasmit ír: Randiznék veled. Csak azt akartam, hogy tudd – biztos lehetsz az érzéseiben és a szándékaiban is. Aggodalomra semmi ok, hamarosan kimondja azt is, hogy szeretlek.

A Bika csillagjegynek ezt jelenti a „szeretlek”

bika férfi testbeszéd horoszkópA Bika sem fejezi ki egyértelműen, hogy szeret, de amikor olyan üzenetet kapsz tőle, hogy csak gondoltam, rád köszönök, helló, ne legyen kétséged felőle. Az is biztos, hogy ott lesz egy szívecske, meg valamilyen cuki smiley is a szöveg végén.

Az Ikrek így fejezi ki, hogy szeret

ikrek férfi testbeszéd horoszkópAz Ikrek szinte biztosan valamilyen szórakoztató programba burkolja, hogy alig várja a következő találkozást. Mihez lenne ma kedved? Menjünk moziba, vagy inkább sétáljunk kettesben?

szerelmes üzenet szeretlek csillagjegyek horoszkóp

Ilyen szerelmes üzeneteket küldenek a csillagjegyek (iStock)

A Rák így tudatja az érzéseit

rák férfi testbeszéd horoszkópA Rák ugyan könnyen feltárja az érzéseit, de a kapcsolat elején azért ő is óvatosabb. Ha üzenetében megkérdezi: Hol szoktál vásárolni? Én is vennék egy-két dolgot, mehetnénk együtt. Mit szólsz? – tutira nyert ügyed van nála.

Az Oroszlán így jelzi, hogy szeret

oroszlán férfi testbeszéd horoszkópAz Oroszlán őszinte csillagjegy, és már a kapcsolat elején tudni szeretné, hányadán álltok. Szóval, ha üzenetében azt írja: Ütős páros a miénk. Te is úgy gondolod, hogy ez egy jó kapcsolat lehet? – feltárta előtted az érzéseit, még ha nem mondta is ki, hogy szeretlek.

A Szűz így adja tudtodra az érzéseit

szűz férfi testbeszéd horoszkópA Szűz figyelme minden apró részletre kiterjed még akkor is, ha te nem veszed észre. Így, amikor üzenetében azt írja, Ja igen, tengerkék zoknit/harisnyát viselsz ma. Ha ebédelni hívnál, nem mondanék nemet – az tökéletes kifejezése az érzéseinek. 

A Mérleg így mondja ki, hogy „szeretlek”

mérleg férfi testbeszéd horoszkópA Mérleg meglehetősen furán és félreérthetően próbálja tudtodra adni, hogy nagyon is érdekled őt. Most nem nézek ki valami jól, de összekapom magamat, és dumálhatnánk egy jót. Neki fontos a külsőség, hogy tökéletesnek láthasd. A randin mindent megtesz, hogy elvarázsoljon téged.

A Skorpió rejtélyesen fejezi ki az érzéseit

skorpió férfi testbeszéd horoszkópA szerelmes Skorpió tökéletesen tudja, hogyan hívja magára a figyelmedet. Szinte bizonyosan rejtélyes üzenettel tudatja, nagyon is ott bujkálsz a fantáziájában. Szóval, amikor olyan üzenetet küld, hogy Találkozunk fél óra múlva? Valamit mondanom kell neked – meglehet, éppen azt mondaná el, hogy szeretlek

A Nyilas egyértelmű

nyilas férfi testbeszéd horoszkópA Nyilas nagyon kreatív és meglepő tud lenni. Ha a legváratlanabb pillanatban sétál a munkahelyedre, és egyszer csak annyit hallasz a hátad mögött, hogy fordulj meg, ezt azért teszi, mert rajong érted.

csillagjegyek férfi testbeszéd horoszkóp

Ezzel üzeni, hogy „szeretlek” (iStock)

A Bak furán fejezi ki az érzéseit

bak férfi testbeszéd horoszkópA Bak remek tulajdonságokkal rendelkezik, viszont a szavakkal meglehetősen hadilábon áll. Tőle olyasmi üzenetet várhatsz, mint pl.: sokkal fontosabb vagy nekem, mint sejtettem volna – hidd el, nyert ügyed van nála. Még akkor is, ha ő csak nagyon elvétve mondja ki, hogy szeretlek.

A Vízöntő egyedien fejezi ki az érzéseit

vízöntő férfi testbeszéd horoszkópA Vízöntő sosem gondolkodik klisékben, ő az egyediség híve. Ezért ő a maga vicces és egyedi módján adja tudtodra az érzéseit. Könnyen lehet, ezt az üzenetet kapod tőle: Tudod, milyen mély az óceán? Ha igen, mondd el, kérlek. Ha nem, nincs veszve semmi, ettől még lóghatnánk együtt.

A Halak romantikus és kedves

halak férfi testbeszéd horoszkópA Halak is nagyon sajátosan osztja meg veled az érzéseit. Mielőtt kimondaná, hogy szeretlek, könnyen előfordulhat ezt az üzenetet küldi neked: Nem tudom, mennyire lennél benne…, de arra gondoltam, megfelezném veled a csokimat. Persze, csak ha te is szeretnéd.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top