Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2019. április 2-8.: Jó döntéseket hozhatsz a héten az angyalok segítségével

Ezen a héten több fontos döntést is meg kell hoznod. Talán fogalmad sincs, miben és hogyan lépj előre. Kérd az angyalok segítségét, és megkapod a lehető legjobb választ is. A horoszkópból megtudhatod, melyik angyal támogat ezen a héten.

Kos

heti angyalhoroszkóp kos csillagjegyRaguel arkangyal igazságot tesz közted és azok között, akik szeretnének tisztességtelen helyzetbe hozni téged. Amikor kéred, hogy Raguel arkangyal segítsen neked, mindig az isteni szeretet igazságát hívod meg az életedbe. Tedd minél többször. Érdemes.

Bika

heti angyalhoroszkóp bika csillagjegyŐrangyalod fogja a kezed, és elvezet téged azokhoz az emberekhez, akikkel mindenképp találkoznod kell. Őrangyalod most sok új ismerőst vezet az utadba, hogy egyre több szeretetteli ember vegyen körül, és egyre több szeretetben legyen részed a hétköznapokban.

Ikrek

heti angyalhoroszkóp ikrek csillagjegyMihály arkangyal erővel és kitartással tölt fel téged. Olyan tulajdonságokkal, amelyekre nagy szükséged lesz a héten. Mihály arkangyal segít abban is, hogy ne add fel, amit könnyedén feladnál az első adandó alkalommal. Ha pedig kitartó vagy, biztos lehetsz a sikerben is.

heti angyalhoroszkóp 2019. április 2-8.

Segítenek dönteni az angyalok (iStock)

Rák

heti angyalhoroszkóp rák csillagjegyHaniel arkangyal meggyógyítja benned a tévedést, hogy csak mások lenyomásával juthatunk magasabbra. Mindegy, hogy a héten te nyomnál le másokat, vagy téged szeretnének lenyomni, Haniel arkangyal segít szeretettel meggyógyítani ezt a helyzetet.

Oroszlán

angyali segítség oroszlán csillagjegy angyalhoroszkópGábriel arkangyal könnyeddé és felszabadulttá teszi a kommunikációdat. Amikor Gábriel arkangyal melletted van, könnyedén érteted meg a szívedet az emberekkel, és könnyedén magyarázod el a vágyaidat. A héten érdemes őszintén beszélned másokkal az álmaidról.

Szűz

heti angyalhoroszkóp szűz csillagjegyRafael arkangyal különleges módon támogat a héten téged. Rafael arkangyal abban segít, hogy egészségesebbekké váljanak a barátságaid, az emberi kapcsolataid. Ha úgy érzed, valaki már nem szeretettel fordul hozzád, Rafael arkangyal segít elengedni őt az életedből.

Mérleg

heti angyalhoroszkóp mérleg csillagjegyAzrael arkangyal segít feloldani a múltad nehéz pillanatait, amelyek talán még most is kísértenek. Pedig a múltnak nem kísértenie kellene, hanem segítenie téged. Amikor Azrael arkangyal feloldja múltad nehézségeit, azonnal megkönnyebbülést és nyugalmat fogsz érezni.

Skorpió

heti angyalhoroszkóp skorpió csillagjegyAriel arkangyal bőséget áraszt köréd, olyan bőséget, amelyen talán te és mások is elcsodálkoztok. Olyan bőséget, amelyre már régóta vágysz. Kérdezd meg Ariel arkangyalt, mit tehetsz, hogy bőségben élhess. Ariel arkangyal a megérzéseiden keresztül válaszol neked.

Nyilas

heti angyalhoroszkóp nyilas csillagjegySámuel arkangyal megtalálja neked a legkönnyebb utat a céljaid felé, ha kéred. Ez az út azonban néha annyira könnyű, hogy el sem akarod hinni, hogy valóban a céljaid eléréséhez vezet. Hidd el, a héten nem kemény munkára van szükséged, hanem jó döntésekre.

heti angyalhoroszkóp 2019. április 2-8.

Az angyalok alig várják, hogy segíthessenek (iStock)

Bak

heti angyalhoroszkóp bak csillagjegyZsofiel arkangyal rendbe teszi a gondolataidat, és segít abban, hogy jobban átlásd a veled történő eseményeket. Az életedben most olyan fordulatok történnek, amelyeket talán nem tudsz jól értelmezni Zsofiel arkangyal szerető segítsége nélkül.

Vízöntő

heti angyalhoroszkóp vízöntő csillagjegyJeremiel arkangyal megmutatja neked, hogy a múltadat láthatnád máshogy is. Nem kell olyan szigorúan ítélkezned magad és a múltad felett. Hogy őszinték legyünk, egyáltalán nem kellene ítélkezned sem önmagad, sem a múlt eseményei felett.

Halak

heti angyalhoroszkóp halak csillagjegyZadkiel arkangyal segít visszaemlékezned arra a boldogságra, amelyet már megtaláltál, és most elveszettnek hiszel. Valójában a boldogság egy képesség, amelyet nem lehet elveszíteni. Most is lehetsz boldog, ha kéred Zadkiel arkangyal segítségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top