Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp, 2019. április 1–7. Áramlik a pénz, vagy akadályokba ütközik a héten?

A pénzenergia épp oly változékony és erőteljes, mint egy erős sodrású patak, amely tele van örvényekkel. Ezek az örvények hol lehúznak, hol az égbe emelnek. Ha tudod, hol vannak az örvények, eldöntheted, hagyod-e magadat lehúzni, vagy együtt áramlasz a vízzel. Ezen a héten a pénzzel kapcsolatosan inkább az utóbbit érdemes választani.

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegyKos jegyűként talán nem mindig sikerül megtalálnod a legjobb pénzügyi döntést. Talán nem mindig találod el, hogy egy-egy döntés több vagy kevesebb pénzenergiát hoz az életedbe. Ezen a héten érdemes figyelned a belső, ösztönös megérzéseidet, mert gyomrod pontosan jelzi, mi a jó és mi a rossz döntés.

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegyBika jegyűként gondold végig, hogy milyen sok nagyszerű dolgot engedhetsz meg magadnak, ha megengeded a bőséget. A bőség nemcsak pénzt jelent, hanem lehetőségeket, szerencsét, gyógyulást, szerelmet, barátságokat, értékes emberi kapcsolódásokat, utazásokat, ingatlanokat és még hosszasan sorolhatnánk.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegyIkrek jegyűként fontos a héten megértened, mikor mennyire érdemes, lehet vagy szabad beleszólnod mások életébe. Úgy tűnik, túl sok energiát pazarolsz, hogy másoktól teszed függővé a pénzügyi helyzetedet, és ezért érzed fontosnak, hogy te is beleszólj az ő döntéseikbe. Pedig önállósíthatnád magadat anyagilag.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegyRák jegyűként ideje lenne sokkal határozottabban kiállni önmagadért, a saját érdekeidért. Mostanában nagyon elengedted magad, talán még azt is hagytad, hogy valaki a fejedre nőjön, esetleg belőled éljen. Szerencsére a héten szeretettel és megbocsátással megváltoztathatod ezt a helyzetet.

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegyOroszlán jegyűként érdemes a hetet arra szánnod, hogy önmagadra és a testedre költesz. A tested megérdemli, hogy foglalkozz vele, gyógyítsd, szépítsd. A héten a testedre költött pénz többszörösen visszatér hozzád, és többszörösen megtérül. Épp ezért nem érdemes pénzt megvonnod önmagadtól és a testedtől.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegySzűz jegyűként a héten nagyon is gazdag vagy, de nem a szó pénzügyi értelmében. A héten gazdag vagy segítőkben, támogatásban, barátságokban. Ezen a héten az emberi kapcsolataid gazdagságát kellene értékelned, hogy milyen csodálatos emberek vesznek körül. Ne felejtsd el, ezek az emberek nagyon szeretnek téged!

heti pénzhoroszkóp 2019. április 1-7.

Hagyod áramolni a pénzt az életedben? (iStock)

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegyMérleg jegyűként a hét legfontosabb anyagi témája a pénzügyi függetlenség megszerzése, a pénzügyi elszakadás. Az a fajta pénzügyi elszakadás, amikor szeretettel továbblépsz egy egészségtelen, félelmekkel teli pénzügyi függő viszonyból. Ne felejtsd el, ezeket a pénzügyi viszonyokat a héten könnyedén meggyógyíthatod.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegySkorpió jegyűként fontos tudnod, minden pénzügyi változást érdemes szeretettel és megbocsátással intézni. Nem kell keményen kiállnod magadért vagy megharcolnod a pénzért, elég, ha szeretettel gondolsz magadra és a pénzre. Elég, ha szeretettel hívod az életedbe a pénzt, és megbocsátod magadnak a rossz pénzügyi döntéseket.

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegyNyilas jegyűként fontos most érezned, hogy biztonságban vagy. Mostanában kicsit inognak körülötted a megszokott életed falai, ami pedig megijeszthet. Talán nem vagy benne biztos, miből fogsz élni jövőre, de ezt most még nem is kell tudnod. Áramolj a pénzenergiával, amely csodálatos lehetőségekhez visz téged.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegyBak jegyűként figyeld meg, milyen fontosak számodra a héten a tárgyak, amelyekkel körülveheted magad, és amelyek segítenek neked. Most lehetőséged van, hogy hasznos, szép és gyógyító tárgyakkal vedd körül magadat. Olyan tárgyakkal, amelyek megváltoztatják az életedet, és segítenek, hogy gazdagabb legyél.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegyVízöntő jegyűként önállósodnod kellene anyagilag. Tudom, azt hiszed, független vagy, a csillagok mégis arra utalnak, titkos függésed lehet valakitől vagy valamitől. Ezt a titkos függést kellene a héten megszüntetned. Erre pedig az a legjobb eszköz, ha tudatosítod magadban, hogy mennyire fontos a szabadságod.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegyHalak jegyűként nem tartozol elszámolási kötelességgel senkinek sem. Nem kell elszámolnod, hogy honnan van a bevételed, és mennyi kiadásod van, de arról sem, hova folyik a pénzed. Ezt tartsd észben, mert úgy tűnik, most folyton arra gondolsz, mit fognak ehhez szólni a többiek?
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top