Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. április 1-7.: Szuper lehetőséget kínál április első hete

Szuper lehetőségekkel indul a második tavaszi hónap. A természethez hasonlóan a csillagjegyek is berobbannak. A horoszkópból mindenki megtudhatja, milyen lehetőségek várnak rá április első hetében.

KOS

kos heti horoszkópÁprilis első napjaiban nem leszel topon. Okosan tennéd ezért, ha nem hajszolnád bele magad olyan elvárásokba, amelyek garantáltan nem fognak menni. A Halak Hold azt javasolja, inkább a rutinfeladatokat vállald be. Csütörtöktől látszik kedvező fordulat, pénteken 10:50-kor pedig a Kos újhold számodra az év legfontosabb újholdja lesz, amely újításra ösztönöz. Állj meg egy pillanatra, és találd ki, miben aktuális a megújulás! Szombaton délelőtt még ennek a pozitív hatása alatt állsz, vasárnapra lelassulsz.

BIKA

bika heti horoszkópÉrdekes módon ezen a héten nem lesz okod panaszra, mégsem leszel feldobva. A te szempontodból semleges konstellációk lesznek az égen, vagyis tőled függ, mit hozol ki ebből. Ez különösen igaz a pénteki újholdra: bár nincsen rád közvetlen hatással, mégis kár lenne kihagyni egy ilyen remek lehetőséget az újításra. Ne csinálj nagy ügyet belőle, csak gyújts halványzöld gyertyát és kívánj valamit. A hétvége kedvedre való lesz, szombat délutántól visszatér a rád jellemző harmónia.

IKREK

ikrek heti horoszkópAzzal indul az áprilisod, hogy nagyot alakíthatsz a karrieredben. Több lehetőséged is lesz, hogy megmutasd, mire vagy képes. De kalkuláld be, nem mindig lesz egyértelmű a cél. A Neptunusz bolygó maga a köd, ami ködösítheti a haladási irányt. Csütörtöktől a Kos Hold lelkesítőbb időszakot ígér. Pénteken az újhold új barátokat és/vagy szövetségeseket hoz neked. Kérdés, nyitott vagy-e rájuk. Hétvégén jusson időd pihenésre, töltődésre, máskülönben ágynak dőlhetsz a Bika Hold szerint…

heti horoszkóp 2019. április 1-7.

Szuper lehetőségeket kínál április első hete (iStock)

RÁK

rák heti horoszkópIgazán jól indul az április: már a hét elején lubickolsz, mint hal a vízben a Halak Holdnak köszönhetően. Derűlátásod pozitív jövőképet eredményez. Ezek után nem csoda, ha csúcsteljesítményre leszel képes, ami a hét második felében elismerést hoz neked. Előléptetés, új pozíció sem kizárt. Felajánlhat neked valami újat a főnököd pénteken, újhold napján. Április első hétvégéje igazán békésnek látszik. Hihetetlenül ritka, hogy kizárólag harmonikus, békés fényszögek vannak az égen.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópÁlmosnak és energiátlannak érezheted magad április első napjaiban, amin a kávé és az energiaitalok sem segítenek. Inkább igyál zöld teát vagy frissen facsart gyümölcslevet, és szellőztess sokat! Csütörtöktől a Kos Holdnak köszönhetően visszanyered rád oly jellemző vitalitást. Pénteken, újhold napján nyoma sem lesz a hét eleji enerváltságnak, számos új ötlet és terv lelkesít fel. Hétvégén intenzíven foglalkoztat a jövő, de nem szabad túlságosan előreszaladnod…

SZŰZ

szűz heti horoszkópParadox találkozások várnak rád a hét elején: olyan emberekkel lesz dolgod, akik vagy vonzanak, vagy taszítanak. Igyekezz jóhiszeműen, vidáman beszélgetni mindenkivel. Ne legyél csalódott, hogy rád nem lesz közvetlen hatással a pénteki Kos újhold! Mégse mulaszd el a lehetőséget, hogy belevágj valami újba! Szombattól leszel elemedben a Bika Holdnak köszönhetően, amely az egész hétvégédet harmonizálja. Kivételesen egyetlen kellemetlen fényszög sem lesz az égen. Így garantált a jó közérzeted.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópMár a hét elején a pénteket várod, de most kivételesen nem a hétvége, hanem a pénteki újhold miatt. 10:50-kor együtt áll a Nap és a Hold a Kosban, vagyis újhold lesz, ami neked új ismeretséget mutat. Hogy az új ember milyen minőségben lép be az életedbe, azon múlik, milyen az aktuális helyzet körülötted. Ha nincs párod, az új emberrel szerelembe eshetsz. Ha párkapcsolatban élsz, az új ember munkatárs, tanár is lehet. Hétvégén a kiadásaidat kell kordában tartanod a Bika Hold szerint.

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópJogosan érzed a változás előszelét. Április első hetének csúcspontja mindenképpen a pénteki újhold lesz. Szerencsére a hét elején optimizmus jellemez téged, mindent pozitív fényben látsz. Ezek után a pénteki újhold által szimbolizált új dolgokat kedvezően fogadod. Ez neked is jó, és a munkatársaidnak is, mivel a Kos újhold a munkahelyeden mutat új helyzetet. Hétvégén a szerelemé lesz a főszerep. Mindenről és mindenkiről a párod vagy az ő hiánya jut eszedbe. Jó, hogy vannak intenzív érzéseid.

NYILAS

nyilas heti horoszkópVigyázz, mert szinte biztos, hogy a hét elején a magánéleted elvonja a figyelmedet. Ne engedd, hogy a munkád rovására menjen. Ha másképp nem megy, vegyél ki szabadságot, csütörtöktől már sokkal jobb passzban leszel. Péntek lesz a hét legszuperebb napja: a Kos újhold kreatívvá és derűlátóvá tesz téged. Ragadd meg ezt az érzést, és kezdj vele valamit! Ilyen esély ritkán adódik. Hétvégén válassz természetközeli programot, például kertészkedést. A Bika Hold ugyanis a földet és a manuális témákat támogatja.

heti horoszkóp 2019. április 1-7.

Izgalmas lehetőségeket hoz a pénteki újhold (iStock)

BAK

bak heti horoszkópA Halak bolygók (Hold, Merkúr, Vénusz, Neptunusz) szerint minél több eszmecserébe kéne a hét elején bekapcsolódnod, mert így jó eséllyel jutsz fontos és hasznos információkhoz. Sajnos lesz köztük fecsegés is, ami ingerelhet téged. A hét második felében a pénteki Kos újhold lesz a legfontosabb, ami áttörést hozhat ingatlanügyben. Legyél nyitott az újra! Hétvégén a gyerekeké a főszerep a Bika Hold szerint. Vidd őket szórakozni! Ha nincsenek gyerekeid, vidd valami jó helyre a belső gyermekedet.

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópÚj hét, új hónap, pénteken újhold. Előtte a hét elején bevételt mutatnak a bolygók: Hold, Merkúr, Vénusz, Neptunusz. Okosan gazdálkodj a pénzzel! Csütörtöktől felélénkül a társasági életed, annyi meghívást kapsz, aminek képtelenség megfelelni. A pénteki Kos újhold a segítségedre siet, új szemléletet, új célokat és új támogatókat hoz neked. Április első hétvégéjét töltsd a családdal! Nagyon várják, hogy legyen rájuk időd. Nem csak a piros betűs ünnepeken szervezhettek közös programot.

HALAK

halak heti horoszkópKimondottan jól kezdődik a hét és az április. Most ismét az érzékenységed segít, hogy észrevedd, kinek mire van szüksége. De ettől te ne szorulj háttérbe, találd meg az egyensúlyt. Csütörtöktől a pénz kerül a figyelmed fókuszába. A pénteki Kos újhold új pénzforrást nyithat meg előtted. Kérdés, megéri-e, illetve van-e szabad kapacitásod? Hétvégén erős kettősség jellemez: egyrészt nyugira, másrészt társaságra vágysz. Van két napod mindkettőre. Tied a döntés lehetősége. Már megint…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top