Horoszkóp

Ez történik 10 év múlva a csillagjegyekkel

Mi vár 10 év múlva a csillagjegyekre? Könnyen lehet, valami ilyesmi. Kinek jót, kinek kevesebb örömet tartogat a jövő. Ezt a vicces horoszkópot ugyanakkor egyetlen pillanatig sem érdemes komolyan venni. Vagy talán mégis?

A Kos

kos csillagjegy hiba horoszkópNos a Kos talán örülhet 10 év múlva, talán nem. Ő ugyanis az elkövetkező években házasságot köt. Ha már megtette, könnyen meglehet, el is válik addig, hogy aztán újra örök hűséget fogadhasson valaki másnak.

A Bika

bika csillagjegy hiba horoszkópA Bika a felelősségvállalás, a megbízhatóság szobra. Viszont gyűlöli az egyedüllétet. Ha párkapcsolata zátonyra fut, nem kockáztat, kiskutya mellett dönt. Szóval, ő bizonyosan beszerzi a kedvenc kutyusát.

Az Ikrek

ikrek horoszkóp hibaAz Ikrek hihetetlenül kíváncsi természet. Előtte semmi sem maradhat titokban. A rejtvényeket is minden alkalommal megfejti, így talán meg sem lepő, ha titkos ügynökként találsz rá 10 év múlva. Vagy nem.

10 év jövő horoszkóp csillagjegyek

Itt tartanak 10 év múlva a csillagjegyek? (iStock)

A Rák

rák csillagjegy hiba horoszkópA Rák a zenébe temetkezik az elkövetkező években. Az is bizonyos – meg ha rajta múlik –, minden koncerten ott csápol az első sorban. Végül is a kultúra remek szórakozás, nem mellesleg tutira lesz mindig valaki mellette.

Az Oroszlán

oroszlán csillagjegy hiba horoszkópAz Oroszlán sajna nem sok jónak örülhet. Úgy tűnik, a következő években véget ér a luxus, amiben eddig élt. Könnyen lehet, nincstelen csavargóként éppen neki adsz az utcán némi aprópénzt.

A Szűz

szűz horoszkóp hibaA Szűz élete hihetetlenül nagyot fordul az elkövetkező években. Az eddig visszafogott szürke kisegérből előtör a bestia, aki nem fél többé megmutatni hibátlan alakját. Éjszakai lokálok lengén öltözött táncosaként pörög majd a rúdon.

A Mérleg

mérleg csillagjegy horoszkóp hibaNos, kedves Mérleg, az a helyzet, sajnos nincs túl jó hírünk. A sok hibás döntésnek, amit eddig hoztál, meglesz a következménye. A csillagok ugyanis azt jósolják, hogy tíz év múlva valamilyen cellába zárva töltöd a napjaidat. 

A Skorpió

skorpió horoszkóp csillagjegy hibaA Skorpió hajlamos a függőségekre. Amikor padlóra kerül, biztosan keres magának valami vigasztalót. Ha nem képes a problémáit uralni, könnyen lehet, ő bizony alkoholba fojtja 10 év múlva a bánatát.  

A Nyilas

nyilas horoszkóp csillagjegy hibaA Nyilas minden bizonnyal kihozza életéből a legtöbbet. 10 év múlva ugyanis a milliárdosok szűk körét erősíti. Csak ne lepődjön meg, ha az összes többi csillagjegy tőle akar majd kölcsönkérni.

Hol tartanak 10 év múlva a csillagjegyek? Ki itt, ki ott. (iStock)

Hol tartanak 10 év múlva a csillagjegyek? Ki itt, ki ott. (iStock)

A Bak

bak horoszkóp hiba csillagjegyA Bak összeköti a kellemest a hasznossal. Imád olvasni, miért ne lehetne ez a munkája is? 10 év múlva könyvtárat nyit az addig felhalmozott könyvekből. Ha jól menedzseli, a kölcsönzésből akár meg is élhet.

A Vízöntő

vízöntő csillagjegy horoszkó hibaA Vízöntő ugyan nem törekszik rá, mégis valaki felfedezi ragyogó képességeit. 10 év múlva komoly hírnevet szerezve a legnevesebb magazin címlapján tündököl majd, így ő lehet a legkeresettebb celeb. Vajon vágyik rá?

A Halak

halak csillagjegy hiba horoszkópA Halak könnyen belebetegedhet az aggódásba, a félelmekbe, a folytonos bizonytalanságba. Talán nem meglepő, ha ő meg a pszichiátrián találja magát 10 év múlva. Neki is érdemes lenne szakembert keresnie, mielőtt beüt a ménkű.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top