Horoszkóp

Ennyire féltékeny típusok a csillagjegyek

Vajon féltékeny típus vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül, melyek a legféltékenyebb csillagjegyek, és kik azok, akik talán hírből sem ismerik a kapcsolatokat mérgező zöldszemű szörnyeteget.

Kos (március 21-április 19.)

legszerencsésebb hónap kos horoszkóp 2019Kos jegyűként elképesztően magabiztos vagy, és mindenben te akarsz a legjobb lenni. A képmutatást, a hazugságot megveted, a bizalmatlanság ugyanakkor előhozza belőled a féltékenységet. Szóval, amikor elbizonytalanodsz a párodban, inkább érdemes leülnöd vele és elmondani az érzéseidet, mintsem elfutni a problémák elől. Te ennél sokkal bátrabb vagy.

Bika (április 20-május 20.)

legszerencsésebb hónap bika horoszkóp 2019Bika jegyűként a tartós párkapcsolat, a családi élet, a biztonság, a nyugalom, a kiszámíthatóság híve vagy. Éppen ezért, ha felmerül benned a gyanú, hogy párod esetleg megcsalhat, nyomozó éned azonnal feléled. Addig nem nyugszol, amíg ki nem deríted az igazságot. Ragaszkodó természetedből fakadóan a féltékenység ott lapul a lelkedben, de általában jó okod is van, amikor jelenetet rendezel.

Ikrek (május 21-június 21.)

legszerencsésebb hónap ikrek horoszkóp 2019Ikrek jegyűként nem igazán vagy hajlamos a féltékenységre, hiszen a szabadság nagyon fontos a számodra, amit a párodnak is megadsz. Ennek ellenére időnként ok nélkül is féltékenységet érezhetsz. Nagyon kíváncsi a természetedet, mindent tudni akarsz, gazdag fantáziáddal pedig könnyedén gyártasz összeesküvés-elméleteket magadban. Az is biztos, ha bizonyítékot találsz a gyanúdra, az nagyon elkeserít téged.

féltékeny csillagjegyek horoszkóp

A horoszkópból kiderül, mely csillagjegyek a legféltékenyebbek (iStock)

Rák (június 22-július 22.)

legszerencsésebb hónap rák horoszkóp 2019Rák jegyűként nem mondhatni, hogy féltékeny lennél, de valójában csak azért, mert szinte nem is látsz, amikor igazán szerelmes vagy. Maximálisan elkötelezed magadat a párod mellett, és fel sem merül benned a gyanú vele kapcsolatosan. Aztán, ha kézzel fogható bizonyítékot találsz, nagyon összezavarodsz. Nehezen engeded el a fájdalmat, és nagyon sokáig elégedetlen leszel önmagaddal és a pároddal is. 

Oroszlán (július 23-augusztus 22.)

legszerencsésebb hónap oroszlán horoszkóp 2019Oroszlán jegyűként kifejezetten féltékeny típus vagy, hiszen nagyon erős a büszkeséged, és képtelen lennél elviselni, ha nem te lennél párodnak a legfontosabb. A lelked mélyén rettegsz, hogy nem szeret és nem tisztelt téged eléggé a párod. Hajlamos lehetsz ugyanakkor túlzottan is sokat várni a szerelemtől, aztán ha nem teljesül a vágyad, az szintén a féltékenység érzését erősíti a lelkedben. 

Szűz (augusztus 23-szeptember 22.)

legszerencsésebb hónap szűz horoszkóp 2019Szűz jegyűként valójában szívesen provokálod, bosszantod a párodat a féltékenységgel. Azt sem bánod, ha te irányíthatsz a kapcsolatban, és mindenkor pontosan tudod, hogyan érez irántad a párod. Aztán, amikor valódi okot találsz a féltékenységre, kiborulsz és igencsak megcsappan a bizalmad. Kutatod a bizonyítékokat, szembesíted a párodat, jó kis érzelmi drámával körítve.

Mérleg (szeptember 23-október 22.)

legszerencsésebb hónap mérleg horoszkóp 2019Mérleg jegyűként egyszerűen rajongsz a párodért. Nem tartozol a féltékeny típusok közé, te inkább adsz, mintsem követelsz a társadtól. Viszont, amikor azt érzed, hogy a párod csak kihasználja a kedvességedet, belőled is előbukkan a kisördög. Mivel kerülöd a konfliktusokat, szótlanul visszahúzódsz, de ezzel sokkal veszélyesebb és kiszámíthatatlanabb vagy, mintha nagyjelenetet rendeznél és számonkérnéd a párodat.

Skorpió (október 23-november 21.)

legszerencsésebb hónap skorpió horoszkóp 2019Skorpió jegyűként minden bizonnyal te vagy az egyik legféltékenyebb csillagjegy, nem mellesleg a leggyanakvóbb is. Már önmagában attól is felébred benned a féltékenység, ha valaki egyszerűen csak kedves a pároddal. Nagyon érzékeny a lelked, ezért sem tudod kontrollálni az érzéseidet, beleértve a féltékenységet is. Az is biztos, te addig kutakodsz, addig faggatózol, amíg bizonyítékot nem találsz, vagy amíg a párod belefárad a kérdésekbe, és faképnél hagy.

Nyilas (november 22-december 21.)

legszerencsésebb hónap nyilas horoszkóp 2019Nyilas jegyűként sosem ismernéd be, mert ez mégiscsak olyan rangon alulinak tűnik, de valójában te is nagyon féltékeny típus vagy. Annak ellenére, hogy nyitott és önálló a személyiséged, és néha te is elkalandozhatsz a kapcsolatodban, képtelen lennél elfelejteni és megbocsátani a párod félrelépését. Nálad ezzel biztosan betelik a pohár, nem akarod tudni az okot sem, egyszerűen fogod magad, és máshol keresed a boldogságodat.

legszerencsésebb hónap horoszkóp 2019

Szinte mindenkiben ott lapul a féltékenység szikrája (IStock)

Bak (december 22-január 19.)

legszerencsésebb hónap bak horoszkóp 2019Bak jegyűként te sem tudod sem elfelejteni, sem megbocsátani a párod botlását. Furcsán hangzik, de alapból egyáltalán nem vagy féltékeny típus, sosem nyomozol, sosem faggatózol, sosem számoltatod el az idejével a párodat. Feltétlen bizalmat adsz neki, és pontosan ezért, ha kiderül, hogy megcsalt téged, már pakolhatja is a holmiját, nálad ugyanis nincs második esély.

Vízöntő (január 20-február 19.)

legszerencsésebb hónap vízöntő horoszkóp 2019Vízöntő jegyűként szerencsés vagy, hiszen hírből sem ismered a féltékenységet. Nálad is alapból megvan a bizalom, viszont nagyon mélyen elkeserít, ha társad visszaél vele. Ha fény derül a megcsalásra, nagyon is indokoltnak érzed a féltékenységet. Innentől nálad sincs visszaút, a félrelépés egyet jelent a szakítással. Nem próbálod rendezni a kapcsolatot, hiszen tudod, számtalan társ vár még rád.

Halak (február 20-március 20.)

legszerencsésebb hónap halak horoszkóp 2019Halak jegyűként valójában kéz a kézben jár veled a féltékenység. Hajlamos lehetsz ugyanis túl sok figyelmet, szeretetet igényelni a párkapcsolatban. Elkeserít, ha nem érzed a társad érzelmi támogatását, de még inkább padlóra kerülsz, ha kiderül, a párod megcsalt téged. Te még a legkisebb hibát is képtelen lennél megbocsátani, nem hogy a félrelépést. Féltékenységed viszont könnyen összetöri a legszebben induló kapcsolatot is.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top